2017-12-20
👫難得媽媽👩🏻放假,👱🏽♂️就同左👩🏻去食Pizza,當提前慶祝聖誕節🎄 📢 想知邊到有更多好西食?Follow&like @ourfoodstory.hk✨ 吃貨情侶帶你食勻全世界🌏 每日不定時更新喔⭐️一一一一一一一一一一一一一一#黃金熔岩批2人套餐 <$296>Golden Lava Pizza Set▫️餐飲2杯▫️周打蜆肉湯個湯得幾粒蜆肉,仲有陣好強烈嘅蔬菜味,但👱🏽♂️食唔出係咩菜,陣味有啲怪,大家都係叫番雞湯嚟飲啦😂▫️肉丸配拿破崙醬汁肉丸有8粒,有勁多拿破崙汁,好膩😕 口感唔算彈牙,又無乜咬口,質素一般般🤷🏻♀️▫️拿破崙雞肉煙肉意粉個意粉一樣勁多拿破崙汁,肉就唔算多,汁嘅味道比較濃,好酸,似蕃茄汁多啲,但多左少少嘅辣味,其他都係不過不失,份量嚟講兩個人食啱啱好💁🏻♀️▫️拿破崙黃金烤嫩雞(普通批)Pizza外型好靚,好似朵花咁🌸 至於個批,外圍全部都係芝士,中間就係肉同菜🌝 開頭👱🏽♂️係咬左肉之後再咬芝士,覺得唔太好食,但之後摺埋個批一次過咬到肉同芝士,即刻好食勁多😍 因為就咁食肉太濃味,就咁食芝士又太膩,一齊食就啱啱好啦🙈.雖然咁樣食係好味左,但其實無乜驚喜同
#黃金熔岩批2人套餐 <$296>
Golden Lava Pizza Set
▫️餐飲2杯
▫️周打蜆肉湯
▫️肉丸配拿破崙醬汁
▫️拿破崙雞肉煙肉意粉
▫️拿破崙黃金烤嫩雞(普通批)
雖然咁樣食係好味左,但其實無乜驚喜同新意,因為同其他批嘅分別只係將啲料擺左係中間,而芝士放曬係外圍🤦🏻♀️ 👱🏽♂️覺得平時果啲批,例如超級至尊、千島海鮮批仲好食啲!整體嚟講都幾失望,唔會再食🤨
👾驚喜指數:❗️❗️
(5個❗️最高)
💑提提你:
▪️10% Service Charge