2022-07-27
放工之後同朋友一齊喺荔枝角, 超肚餓😆,路過呢度,見到企理四正,食地道嘢,咁就唔再諗啦,決定入去試吓😆佢有一系列「重量級· 鋸扒」,我揀咗 $98 嘅「美國🇺🇸重量級 •爵士西冷🥩」,係人氣冧巴溫😋,跟意大利麵🇮🇹、黑椒汁,加 $14 要「皇牌・特飲:經典台式飲品:仙草奶茶🧋」。朋友就揀咗 $58嘅「極尚·鮑魚花膠·花菇滑雞湯烏冬」,加 $12 轉「雞髀🍗」,再加 $16 要「藍蝶花雪梨蜜 •伴愛玉」😋-「爵士西冷🥩」:肉質軟熟,幾有牛味🐂,切開裏邊仲有少少粉紅色,叫咗七成熟,生熟程度控制得唔錯😋- 「極尚·鮑魚花膠·花菇滑雞湯烏冬」:真係有幾大嚿花膠😆;雞肉都幾嫩滑😆- 朋友同我都食到舔舔脷,不過今日實在好肚餓,所以我哋再加 $56 嘅「邪惡芝士撈丁 伴 生炸大雞髀🍗 配雜果沙律」:講明係「邪惡芝士🧀撈丁」,真係好邪惡好美味😆,嗰隻雞髀🍗亦都炸得好香口😆- 兩杯飲品🧋🍹都幾清新好飲😆呢餐真係嚟個大滿足,食得好暢快😆
- 兩杯飲品🧋🍹都幾清新好飲😆
呢餐真係嚟個大滿足,食得好暢快😆