2018-03-03
工作好多野好煩叫左媽咪陪我行下街,行到朗豪坊見到有間餐廳全部都係唔同既笑臉 原來係egg新開既餐廳,,除左門面裡面都有好多笑哈哈,就連碟餐具,飲品上面都係笑哈哈…個人即刻正能量番少少依到既餐牌係用i-pad,dinner set就係另外用紙既餐牌,我覺得叫set抵d跟餐直接送埋飲品同甜品,但好似加左價我地叫左2個dinner Set 再加小食同飲品;香煎肉眼扒配薯菜$115叫野食個陣問左佢話係碟上,,所以叫左7成熟都唔會過韌,仲超濃牛味,薯條🍟係粗薯,上面好明顯加左黑胡椒令到薯條更香口😋拿破崙茄蓉海鮮意大利飯$85個碟好靚配合番餐廳好多笑哈哈,但份量有d少喔,不過海鮮都幾多有蝦、青口、蜆⋯⋯食落都新鮮DINNER SET送甜品 + 飲品甜品係雲尼拿雪糕,飲品加十蚊轉左海洋梳打,好靚既藍色加左檸檬🍋味道酸酸地幾開胃雲朵紫薯牛奶$36,另外叫左依杯必飲既雲朵,一上台個個都哇⋯⋯拎哂電話出黎影相打卡,紫薯味好香但唔會太重同唔太甜,上面有個笑哈哈飲完心情都笑番一口牛柳粒日式燒汁$68同肉眼扒比較一定牛味無咁重,但勝在唔洗自己切,一粒一啖哈~配埋個燒汁一流👍🏻烤豬肋排$118叫左(全份)所以
烤豬肋排$118叫左(全份)所以有2條,幾乎每碟都有沙津做伴菜,感覺食左咁多肉都有食番菜,罪惡感減少
埋單既時候仲送左好多優惠卷,下次可以再同朋友一齊黎食lou