2024-05-03
小吃貨唔單止為食,仲好鍾意打卡😛😛今年相識2️⃣0️⃣載嘅閨蜜👯♀️👯♀️帶我嚟到以星空為主題既Starò慶祝生日🎈真係啱哂我Style😆🔹海鮮拼盤,包括即開生蠔🦪、大蝦、新鮮蜆和八爪魚,份量唔少,叫星空主題四道菜晚餐2份就有得送喇!一班friend 飲下酒,開心share ,幾吸引🤩🤩🔹即炸鮮魷魚配上蛋黃醬外皮酥脆,魷魚本身新鮮彈牙,搭配微辣的蛋黃醬,送酒一流🔹蕃茄流心水油芝士沙律每一口都是水牛芝士的奶香與新鮮蕃茄的酸甜交織,十分開胃🔹意式龍蝦濃湯配手工麵包條湯底濃郁,龍蝦肉質鮮美,配合麵包條一齊吃好滿足🔹意式燒乳豬配焦糖蘋果芥末籽蓉乳豬外皮烤得金黃酥脆,內裡肉質鮮嫩多汁,雖然口感又肥膩又邪惡,但卻帶來了意想不到的驚喜🤭🔹炭燒澳洲M5和牛西冷扒伴法式手工薯蓉和牛肉質細膩,脂肪分佈均勻,薯蓉都好好食🔹意大利開心果雪糕球,仲有好多新鮮生果伴碟🤗最後忍唔住去咗星空位🌌閨蜜仲訂咗個金牛座♉️嘅小蛋糕🧁同我慶生🎉坐响星空位入面被閃爍的LED小燈泡包圍感覺猶如置身宇宙之中😍😍餐廳由門口到裏面,處處都是打卡位,我地影到好多靚相食得好開心呀🥰🥰🥰📍尖沙咀諾士佛台1號9樓📍Starò
今年相識2️⃣0️⃣載嘅閨蜜👯♀️👯♀️帶我嚟到
以星空為主題既Starò慶祝生日🎈真係啱哂我Style😆
🔹海鮮拼盤,包括即開生蠔🦪、大蝦、
🔹即炸鮮魷魚配上蛋黃醬
外皮酥脆,魷魚本身新鮮彈牙,搭配微辣的蛋黃醬,送酒一流
🔹蕃茄流心水油芝士沙律
每一口都是水牛芝士的奶香與新鮮蕃茄的酸甜交織,十分開胃
🔹意式龍蝦濃湯配手工麵包條
湯底濃郁,龍蝦肉質鮮美,配合麵包條一齊吃好滿足
🔹意式燒乳豬配焦糖蘋果芥末籽蓉
🔹炭燒澳洲M5和牛西冷扒伴法式手工薯蓉
和牛肉質細膩,脂肪分佈均勻,薯蓉都好好食
🔹意大利開心果雪糕球,仲有好多新鮮生果伴碟🤗
餐廳由門口到裏面,處處都是打卡位,
我地影到好多靚相食得好開心呀🥰🥰🥰
📍尖沙咀諾士佛台1號9樓