2024-07-03
#週末好去處 依家同Lisboy去完playgroup 就會搵啲BB都岩去嘅餐廳食嘢🤤Babyfriendly呢度係同Lisba嘅青春回憶地方!都好多Boardgame🌟🍽️ 黑松露帶子鮮菌燴意大利飯一來到呢間Cafe d回憶番晒來,即刻叫咁兩個main加set🤤Lisba最愛黑松露,而Lisboy平時最愛食帶子😋所以呢個黑松露帶子鮮菌會意大利飯無得輸,因為Lisboy鍾意跑來跑去,Cafe安排我地入佢地個VIP房食🤤Lisboy 可以係長長嘅皮製沙發🛋️俯瞰成個旺角,一邊食飯一邊玩卡game、跑來跑去,開心放電🥳🍽️ 煙三文魚忌廉蕃茄醬扁意粉番茄意粉🍝都係Lisboy最愛粉麵之一,叫餐廳俾杯滾水淥一淥就俾Lisboy食,爸媽同Lisboy又係食到舔舔脷😋🍽️ 海鮮拼盤主食俾Lisboy霸佔一大半,爸媽我哋就叫多咗個海鮮拼盤俾自己享受😋嘩~有回憶炸蠔、炸魚柳、炸蟹鉗、炸帶子同炸炸蝦🍤全部都炸到脆卜卜,好好味!🍹 世界隨你 & 節制還是升級套餐,有沙律、甜品同野飲🤤叫咗兩杯特飲,個世界除你高到驚人,荔枝口味好Freshhhh🌟另一杯有啲似Fruit Punch🍹||
🍽️ 黑松露帶子鮮菌燴意大利飯
🍽️ 煙三文魚忌廉蕃茄醬扁意粉