2024-05-16 39 views
旺角lunch time時間度度都多人排隊,呢間樓上cafeLunch time時間去,完全唔使等位,又有sofa坐✨叫左個卡邦尼意粉($58)好食 環境好大 坐得舒服💕

叫左個卡邦尼意粉($58)好食 環境好大 坐得舒服💕
2024-05-16
朋友👱🏻‍♀️帶咗我嚟呢間喺樓上嘅女僕餐廳(メイド喫茶 / メイドカフェ / Maid Café),呢度有得食嘢有得傾偈有得睇表演,仲有女僕對住食物施展魔法🤣,女僕咖啡店喺日本🇯🇵非常流行大家都知道🤣我哋揀咗 $168「特別套餐 Set B」,包「沙律、主菜、小食、飲品」🤣女僕妹妹對住食物施魔法,咁樣可能會好味啲🤣$80「表演」:揀咗女僕妹妹表演唱歌🎤,佢好俾心機唱,幾好聽😁;整體氣氛相當 relaxing 😁- 沙律 - 沙律菜新鮮簡單幾好食- 有「紅酒墩牛肉配飯/漢堡飯/卡邦尼意粉/香蒜蝦菠菜忌廉汁意粉/明太子忌廉意粉」 - 揀咗「香蒜蝦菠菜忌廉汁意粉」,蝦仁🍤爽滑,意粉少少硬身,配埋菠菜忌廉汁,幾好食🤣- 小食拼盤任選兩樣或加 $20可選三款 - 揀咗「雞翼、炸餃子、炸花枝丸」,全部都炸得幾香口😁- 特飲或咖啡 - Cappuccino,夠滑👍- 甜品(+$48):揀咗「雪見蘋果多士」,甜甜哋幾好食🤣

女僕妹妹對住食物施魔法,咁樣可能會好味啲🤣

- 沙律 - 沙律菜新鮮簡單幾好食

- 特飲或咖啡 - Cappuccino,夠滑👍

- 甜品(+$48):揀咗「雪見蘋果多士」,甜甜哋幾好食🤣
$175 (Dinner)