2019-12-02
又到左食LUNCH 時間,同事話係利源東街個邊開左新既素食快餐,不設堂食、只設外賣🥡話要去試下,嘩, 可能係午膳時間都幾多人等緊外賣🥡。餐廳🍴選擇款式眾多,好多素食漢堡包🍔、PIZZA 🍕、沙拉🥗、意大利麵、意大利🇮🇹飯等等。全部食物用上「天貝」,天貝是一種印度🇮🇳食物,是由大豆發酵而成的酵素食物,是一種超級食物。對人體有好多益處,例如美顏排毒、仲可以養生,睇黎好有正面作用。今次叫左個「素肉醬意大利🇮🇹面包」會逢送餐湯,送完即止。餐湯係南瓜🎃蕃茄湯,好濃郁黏稠,有驚喜,小店做到好足料,滿滿南瓜蓉,好飲。素食肉醬意大利🇮🇹包:味道真係幾可亂真,吾講係天貝豆類,我都以為係真肉醬,食落好多豆豆同埋紅蘿蔔🥕,意大利似SUBWAY潛水艇包,好鬆軟麵包🥯,帶有點脆口既包邊。吾錯。伴碟仲有新鮮沙律🥗,健康。總結:價值吾貴 份量足健康又美味
今次叫左個「素肉醬意大利🇮🇹面包」會逢送餐湯,送完即止。
總結:
價值吾貴 份量足