最近嚟到一間裝修闊落、肉類質素出色嘅韓式燒烤放題,真係讓人食得開心又滿足!👍首先,佢嘅裝修風格就好有氣氛,充滿韓國風味,配合住烤肉氣氛,真係好適合同朋友一齊嚟食!而佢嘅肉類質素更加係一流,每一款都新鮮又美味,正宗韓國廚師主理,唔使擔心食物唔道地道!😋除咗傳統嘅韓式燒烤放題外,佢哋亦提供其他特色菜品,例如醬油蟹、韓式生牛肉、韓國鰻魚等等,真係增添咗選擇嘅多元化!特別係韓式生牛肉,新鮮嘅牛肉片配埋特製調味料,入口鮮甜爽口,絕對係一道必試嘅菜品!😍至於燒烤部分,肉類選擇多樣化,包括牛肉、牛腩片、豬肩肉,羊肉等等,全部都質素一流,而且可以散叫菜品,真係好貼心!我特別推介佢嘅辣醬豬腩片同燻鴨,香辣味道令人回味無窮!🦐🦑除咗肉類之外,佢哋亦有提供各式各樣嘅海鮮同蔬菜,包括鮮蝦、蛤、紅蛤、青魚等等。我最喜歡嘅係鮮蝦同多春魚,新鮮彈牙,燒烤後更加鮮甜!最後,唔能唔提嘅係佢哋嘅杏鮑菇同甜南瓜,杏鮑菇口感爽脆,甜南瓜則帶嚟一陣淡淡嘅甜味,同肉類一齊烤真係絕配!總括而言,呢間韓式燒烤放題真係值得一試!唔單止食物質素高,而且服務態度親切,環境舒適,係一個適合同朋友、家人一齊享受美食嘅好地方!👌👌👌牛一哥韓式燒

牛一哥韓式燒烤放題
地址
旺角彌敦道601號創興廣場1樓101-116號舖
#theonekoreanbbq
牛一哥的环境非常舒适,装潢简约时尚,让人感到放松舒适。餐厅内的服务员态度亲切热情,随时为客人提供帮助和建议,让整个用餐体验更加愉快。这里提供了多种肉类选择,包括牛肉、猪肉、鸡肉等,每种肉都切得薄片均匀,烤起来口感嫩滑多汁。特别推荐他们的牛肉,肉质鲜嫩,入口即化,绝对是肉食爱好者的最爱。除了肉类,牛一哥还提供了丰富的配菜和酱料,如韩国泡菜、醋拌生菜等。这些配菜的味道鲜美,能够丰富整体的口感,让人爱不释手。牛一哥的服务非常周到,服务员会经常来帮忙烤肉和更换烤肉纸,确保客人的用餐体验顺畅。此外,餐厅的卫生状况也很好,桌面干净整洁,让人吃得安心。价格方面,牛一哥的放题套餐价格合理,性价比很高。无论是和朋友一起聚餐还是家庭聚会,这里都是一个不错的选择。牛一哥韓式燒烤放題 (旺角)旺角彌敦道601號創興廣場1樓101-116號舖

牛一哥韓式燒烤放題 (旺角)
旺角彌敦道601號創興廣場1樓101-116號舖
  • 雪糕
  • 飲品
2024-03-05 66 views
今天晚上,我和爸爸到位於旺角彌敦道601號創興廣場一樓的牛一哥韓式燒烤放題享用晚餐。進入餐廳,我們被寬闊舒適的裝修所吸引,立刻感到放鬆愉悅。這裡的放題任食選擇多樣,無論愛好何種美食,都能找到心頭好。林林總總的選擇中,有炒年糕、韓式豬手、煎餅等經典小吃,還有排骨、牛肋粒、牛肉、牛腩片、猪肉、猪肩肉、猪腩片、五花猪腩肉、雞肉、雞翼、鲭魚、魚柳、鮮魷魚、多春魚、鮮蝦、蛤、青口、鮑菇、甜南瓜、金針菇卷、香菇、香腸等各種肉類和海鮮,新鮮美味,滿足味蕾。對於飲品,我們選擇了紅棗茶和大麥茶,清淡清爽,舒解了辛辣菜餚帶來的刺激。作為完美收尾,我們享用了兩杯蜜瓜雪糕,冰涼甜美,給了我們一絲涼意和愉悅感。在這個美好的夜晚,爸爸和我共同度過了美好時光,分享著美食和歡笑。這場放題任食韓國燒烤晚餐不僅是一頓晚餐,更是溫馨的家庭時刻,讓我們感受到家的溫暖和幸福。希望未來還有機會和爸爸一起享受更多的美食,創造更多珍貴的回憶。

2024-03-03 53 views
今天晚上,我到旺角彌敦道的牛一哥韓式燒烤放題店,享受了美味的牛肉。我最愛吃牛肉,所以前來放題任食,二百多元任食兩小時,滿足了我的食慾。有很多食物選擇,我最愛吃當中的包括牛肋粒、牛肉和牛腩片,再配雞肉魚和雞翼,非常豐富滿足。飲品我喝了两罐Jolly Shandy,帶有微微啤酒的飲品,是吃肉的絕配。最後我吃了益力多味雪糕。在這家韓國燒烤店,服務員親切地為我們上菜,教我如何在餐廳取用食品飲品。這種互動式的用餐方式令我更加喜愛這裡。放題的概念讓我可以盡情品嘗各種口味的肉類,讓我的味蕾得到了極大的滿足。除了肉類,這裡的配菜也是種種美味。新鮮的生菜葉、大蒜片、辣椒醬等都讓肉類更加美味可口。吃著香噴噴的燒烤,喝著微微帶有啤酒口感的飲品,真是一種享受。在用餐的過程中,我不僅滿足了胃口,也享受了美食帶來的快樂。韓國燒烤餐是一種美味的享受,讓我流連忘返。

2024-03-01 2984 views
牛一哥韓式燒烤放題係開業冇耐既韓式燒烤放題餐廳 真。韓國人主理😊最正嘅係有多達十幾款自家醃製泡菜無限量供應 啱晒泡菜控既我地❤🔸️韓式小食&前菜幾多款式 好似海鮮煎餅 炸雞 年糕個煎餅仲好好味👏🏼🔸️韓式燒烤數到主角就梗係自助燒烤放題啦 多款肉類🥩海鮮🌊蔬菜🥬任君選擇 🐷🐮🐏🐣🦐🐟樣樣都有 咁多野食都只係承惠$248一位乍🤑 仲可以食足120分鐘 CP值超高丫 比較驚喜既係竟然有羊肉 因為放題真係唔多地方有得食另外佢個魷魚 青口 蝦都夠新鮮爽口 調味又惹味🔸️九宮格牛盛盒有原粒頂級肉眼 安格斯肥牛 厚切牛舌腩 五花腩等肉類質素唔錯 上菜速度都快 燒完一round店員會主動幫我哋換埋爐🔸️飲品除左大量飲品可以自取 更加估唔到係連酒精飲品都可以任攞😍 而且有好多款 想養生啲 有自家製紅棗茶同埋大麥茶🔸️甜品有成個雪糕櫃任攞 係一隻香港製造但比較少見既雪糕品牌 有好多特別口味 例如益力多味 富貴黃金果味 生果味既好似蜜瓜 菠蘿椰子 食落啖啖果肉味 真係食唔停🤪🔸️精選韓式料理 (追加項目)例如醬油蟹 韓式鰻魚 韓式生牛肉等可以付費追加 所以基本上咩韓國菜都可以食到💭餐廳環境以橙色為主調 韓式風格 卡位座

🔸️韓式小食&前菜

上菜速度都快 燒完一round店員會主動幫我哋換埋爐

🔸️飲品

🔸️甜品
生果味既好似蜜瓜 菠蘿椰子 食落啖啖果肉味 真係食唔停🤪

🔸️精選韓式料理 (追加項目)

💭
餐廳環境以橙色為主調 韓式風格 卡位座位寬落 通風又做得幾好 唔會有油煙 真系要再約埋朋友黎encore👯‍♀️
2024-03-01 67 views
一入去既感覺好舒服, 裝修闊落、而且服務好好,成日可以幫我地換爐,而且又會問我地夠唔夠食,午市只係 168, 其實真係真心吸引呀。肉類都有不同選擇,而且質素都不錯,最愛牛仔骨, 正宗韓國廚師主理,唔怪之得啦~仲有牛舌,都真係好特別 WOR ,仲有雞翼個D都不錯~熟食野種類都不錯,有最愛既粉絲同水果,仲有好多款既飲品,連啤酒都有,好啱韓國既風味~值得欣賞。佢除放題之外也可以散叫菜品,例如:醬油蟹、韓式生牛肉、韓國鰻魚等等,真係好想試一試

Other Info. : 肉類都有不同選擇,而且質素都不錯,最愛牛仔骨
2024-02-29
$180 (Lunch)
Celebration
Birthday
  • 牛仔骨
  • 粉絲
  • 正宗韓國廚師主理
同朋友喺旺角試咗新開冇耐嘅韓式燒烤放題餐廳「牛一哥」,見餐廳環境幾靚,又平就試吓啦. 估唔到有驚喜喎,$248一位任點任飲任食120分鐘,10幾款自家醃製泡菜任refill仲有多款韓式小食,係真韓國人主理難怪味道原汁原味又正宗. 啱晒我啲泡菜湯同埋我好鍾意食海鮮煎餅!飲品調味料甜品全部都係自助,老闆幾大方飲品櫃勁大個好多款,仲有連酒精飲品都可以任拎,想健康啲仲有紅棗茶同大麥茶夠晒暖胃. 自助任點燒烤有多款肉類海鮮蔬菜類可以揀,種類都幾豐富㗎!另外仲有多款韓國精選料理可以付費追加,醬油蟹、韓式鰻魚、韓式生牛肉等. 見隔籬枱叫賣相都幾靚 同埋價錢都好合理. 餐廳環境帶韓國古風,卡位座位寬敞. 店員首先奉上九宮格牛盛盒,有原粒頂級肉眼、安格斯肥牛、厚切牛舌腩、五花腩、雞翼等等,肉類質素不俗。 之後手機自行落單夠晒方便環保. 上菜速度快.店員服務唔錯,都主動幫我哋換爐. 比較驚喜嘅係竟然有羊肉,印象中放題都比較少見. 另外都好鍾意佢個魷魚夠新鮮爽口又惹味. keep住encore! 食到尾估唔到甜品都會有驚喜. 有個雪糕櫃任攞,係隻香港製造但好少見嘅品牌雪糕,有益力多味、富貴黃金果味、蜜瓜、菠

食到尾估唔到甜品都會有驚喜. 有個雪糕櫃任攞,係隻香港製造但好少見嘅品牌雪糕,有益力多味、富貴黃金果味、蜜瓜、菠蘿椰子,細細杯食多幾款都仲得,真係食唔停.

放題真係好青春仲平靚正,快啲約朋友去試吓啦😍

$270 (Dinner)
🇭🇰 Mong Kok 旺角|The One Korean B.B.Q. Restaurant 牛一哥韓式燒烤放題Nothing's better than some Korean BBQ 🇰🇷 during a cold day ❄️ and this time, I tried an authentic Korean BBQ restaurant in MK, and the food quality is so good! 😆They offer customers a tiny portion of most of the meat 🥩 to try out right as you sit down! Their meats all taste so good when barbecued. ♨️ The sauce is essential and they have a wide variety of sauces🧂 for you to mix and match! 🔀 I would recommend the BBQ sauce when it comes to dip

They offer customers a tiny portion of most of the meat 🥩 to try out right as you sit down! Their meats all taste so good when barbecued. ♨️ The sauce is essential and they have a wide variety of sauces🧂 for you to mix and match! 🔀 I would recommend the BBQ sauce when it comes to dipping meats! 😋 Another way to enjoy the meats is wrapping them with lettuce 🥬 and adding miso sauce, which I personally recommend! 👍🏻

Apart from barbecued food, they also offer a great variety of cooked food! I personally like kimchi 🥬 and Korean-style pizza! 🍕 They also have soy sauce crab 🦀, steak tartare 🥩, and Korean eels 🦈.

As for the dessert, they have various flavors of ice cream, 🍦 from chocolate 🍫 to durian. For the drinks, they not only have the typical canned drinks 🥤 but also their homemade red date tea! ☕

Korean chefs 👨🏻‍🍳 prepare all their food to ensure the quality and authenticity of them, ✨ and even their furnishings are very Korean style! 😜

📍1/F, Chong Hing Square, 593-601 Nathan Road, Mong Kok
💲Price (2 people lunch session): $336 + 10% service charge
2024-02-28 92 views
今日約左個好閨蜜👭去左一間旺角主打韓燒食lunch😇餐廳種類繁多😌最特別係先嚟一個九宮格拼盤😇有肉類🥩魚類…之後自己掃code落單🙂我們點左好多肉類🥩瓜類😂 啲食物好新鮮😇而且燒得好香🤪2個人份量剛剛好😍亦可以自助出面拎冷盤/熟食/湯/甜品/飲品/紫菜飯捲😙等等😍而店員亦好細心推介菜式食法😋加生菜同調味料食落口感同普通食法真有啲唔同😊惹味好多😍最後,食左個豆腐雪糕好有豆腐味,而且好嫩滑😍超好味😋而佢賣點~餐廳以寬敞、舒適的裝修風格為特色,讓您在用餐時享受到一種閒適、輕鬆的氛圍。提供高品質的肉類為傲,肉品經過精心挑選,確保每一道菜品都能帶給您口感鮮嫩、質量上乘的美食體驗。廚師團隊由來自韓國的專業廚師組成,他們擁有豐富的烹飪經驗和獨特的韓國菜技巧,為您帶來地道正宗的韓國美食。除了提供放題服務外,餐廳還提供散點菜品的選擇。您可以品嚐到各種精心烹製的韓國特色菜品,如醬油蟹、韓式生牛肉、韓國鰻魚等等,滿足您對韓國美食的各種期待☺️價錢不貴~而且性價比高

價錢不貴~而且性價比高

豆腐雪糕
九宮格拼盤

2024-02-26
$158 (Lunch)
豆腐雪糕
九宮格拼盤
韓燒一直都係我至愛既菜式之一每隔一段時間都要去食下,要滿足一下自己韓式泡菜、韓式醃菜、韓式燒肉樣樣都令人熱愛,仲有韓式粉絲都好好好味!而且韓式燒肉啲肉多數肉汁juicy再配生菜或者kimchi食,真係令人食到唔停口!今次去到D間 , 環境好好, 唔會好迫人飲品區一入門口有幾個大雪櫃,好多不同飲品無限提供!👍🏻韓式醃菜區有好多好多選擇,菠菜、芽菜、蘿蔔、青瓜等等,都有好多款選擇熟食區有韓式煎餅、炸雞翼、炸饅頭、炒粉絲、仲有好好味既蘿蔔牛肉湯,真係好好飲!肉類選擇好多種先黎一盆好靚既頭盆,包括 :牛舌、豬腩肉、豬頸肉、安格斯肥牛、美國LA牛仔骨、滋味醃牛肉、原粒頂級肉眼、蒜香雞翼、奧米加青衣柳!全部都好新鮮,醃料又醃得好入味 不論用kimchi夾住一齊食、或者以韓式沙律菜一齊食,都非常野美🤤 令人食到唔停跟住再繼續order左雞髀菇、翠玉瓜、紅腸、火雞腎、辣魷魚鬚、再加一啲肉類真係樣樣都咁好味!甜品類有雪糕都有好多選擇,但無朱古力味,所以我只揀左「焦糖餅」味!食到飽飽,完美落幕!
韓燒一直都係我至愛既菜式之一
每隔一段時間都要去食下,要滿足一下自己
韓式泡菜、韓式醃菜、韓式燒肉

今次去到D間 , 環境好好, 唔會好迫人
飲品區
一入門口有幾個大雪櫃,好多不同飲品無限提供!👍🏻

韓式醃菜區
有好多好多選擇,菠菜、芽菜、蘿蔔、青瓜等等,都有好多款選擇

肉類選擇好多種

跟住再繼續order左
雞髀菇、翠玉瓜、紅腸、火雞腎、辣魷魚鬚、再加一啲肉類
真係樣樣都咁好味!

甜品類有雪糕
都有好多選擇,但無朱古力味,所以我只揀左「焦糖餅」味!

食到飽飽,完美落幕!
2024-02-28 125 views
朋友食過話呢間LUNCH TIME嘅韓燒放題都唔錯,於是今次約埋一齊開餐😃呢到午市燒肉放題($168/成人),任飲任食120分鐘店鋪空間感都幾大,座位夠闊落,唔會同其他枱太逼👍🏻手機QR CODE落單任食類別嘅牛、豬、雞、海鮮之外,仲有D收費食物例如醬油蟹、韓式生牛肉等等可以嗌,豐儉由人😃另外出面仲有自助區可以拎野食飲品😉前菜配料熟食區罐裝紙包飲品都有好多款式雪糕等食物送黎之前,先出去夾D前菜熟食黎食住等,醃蘿蔔、泡菜、芽菜呢D前菜幾開胃,韓式煎餅比想像中好味,炸雞翼幾香脆😋九宮格牛盛盒:一開始會先送上呢盤食物,夠晒吸引😍一盒入面有九款唔同嘅肉類可以品嚐,包括肉眼粒、安格斯肥牛、五花豬腩肉、青衣柳、豬頸肉、牛仔骨、豬梅肉、蒜香雞翼、牛舌腩,食完覺得好味嘅話,全部都可以再次任嗌,我自己就ENCORE左好幾次蒜香雞翼、牛舌腩、牛仔骨同五花豬腩肉,正😋燒嘅時候簡單灑D鹽調味一下就最食到本身肉類嘅香味,燒完就咁食已經好惹味🤤辣魷魚鬚:呢個係我最鍾意嘅一款,魷魚鬚醃好左佢自家製嘅辣醬,燒完之後好彈牙又辣辣地,好刺激😋辣醬豬腩片:豬腩片夠肥美,經辣醬醃過後,燒完之後好香口,辣度適中😄用生菜夾住黎食
店鋪空間感都幾大,座位夠闊落,唔會同其他枱太逼👍🏻

前菜
前菜配料
罐裝紙包飲品都有好多款式
雪糕
等食物送黎之前,先出去夾D前菜熟食黎食住等,醃蘿蔔泡菜芽菜呢D前菜幾開胃,韓式煎餅比想像中好味,炸雞幾香脆😋
九宮格牛盛盒
九宮格牛盛盒:一開始會先送上呢盤食物,夠晒吸引😍一盒入面有九款唔同嘅肉類可以品嚐,包括肉眼粒安格斯肥牛五花豬腩肉青衣柳豬頸肉牛仔骨豬梅肉蒜香雞翼牛舌腩,食完覺得好味嘅話,全部都可以再次任嗌,我自己就ENCORE左好幾次蒜香雞翼牛舌腩牛仔骨五花豬腩肉,正😋燒嘅時候簡單灑D鹽調味一下就最食到本身肉類嘅香味,燒完就咁食已經好惹味🤤
辣魷魚鬚
辣醬豬腩片:豬腩片夠肥美,經辣醬醃過後,燒完之後好香口,辣度適中😄用生菜夾住黎食中和油膩感,更加好食🤤
金針菇卷:先將佢分返開燒熟再捲返一齊食,金針同肥牛呢個組合真係非常之夾,唔錯😉
香菇粟米:燒得多肉類,要食返D蔬菜食物解一解膩,香菇同粟米都好鮮甜😃
雪糕
最後當然食返D火龍果同雪糕,見呢到有花生醬味雪糕,夠特別,食落味道都唔錯😍
兩小時放題食到飽一飽勁滿足🥰任食黎講食物質素都幾高,而且種類都幾多😉加上職員都幾用心,會教導一下點樣燒同埋調味醬配法,服務態度都幾好,上菜速度都快,唔會等得太耐👍🏻
補MENU
2024-02-20
$185 (Lunch)
前菜
辣魷魚鬚
雪糕
食放題我就最鍾意下晝食㗎喇又經濟又平百幾蚊仲由11:30食到3:30好抵食好好味添👍👍👍呢度嘅放題呢係用qr code落單所以啲肉係超級新鮮超靚,出面仲有好多嘢食㗎又有嘢飲,仲有紅棗茶同埋大麥茶添係咪好特別呢 💯 有好多韓式嘅配菜可以喺出面任攞架, 仲有我至愛嘅牛肉湯同埋炒年糕呀 唔係度度有喇啩👍👍👍👍 做完韓式炸雞同埋煎餅都有係咪好特別呢💯肉類靚新鮮細細碟上,可以食到好多唔同口味架,LA排骨 、牛肋粒、牛肉、牛脷、調味牛肉、烤牛腩片、辣豬肉、豬肩肉、辣醬豬腩片、五花豬腩肉、豬頸肉、羊肉、雞肉、雞翼、薰鴨 、鲭魚、魚柳、鮮魷、多春魚、鮮蝦、蛤、青口、杏鮑菇、甜南瓜、金針菇卷、香菇、香腸、三文魚刺身應有盡有,仲要係勁新鮮,D牛肉每種都勁Juicy,最愛係牛腩片肥瘦平均燒出勁多汁又香脆,調味牛肉好有BBQ風味,辣豬肉同辣醬豬腩片係勁惹味又有d辣“正”呀💯💯豬頸肉係勁juicy添,d鮮蝦又彈牙超正呀!牛一哥韓式燒烤放題 地址: 旺角彌敦道601號創興廣場1樓101-116號舖

牛一哥韓式燒烤放題
地址: 旺角彌敦道601號創興廣場1樓101-116號舖

2024-02-20 119 views
講起韓燒,中學個陣已經好鐘意食。今次去旺角食左一間牛一哥韓燒放題。叫得牛一哥主打都係燒牛肉,仲有各種燒物,三文魚刺身、韓式炸雞、傳統韓式湯同小食等等任君選擇!😜首先今次我地食左好多野,例如有1. 九宮格牛盛盒:呢間韓燒餐廳嘅九宮格牛盛盒絕對是食肉獸愛好者的天堂!九宮格食物包括有: 牛小排,薄砌牛舌、一口和牛粒、蒜香雞翼、豬腩肉、牛仔骨、豬頸肉、鮮魚等等。我個人特別鍾意食牛小排嫩滑多汁,兩下子骨肉分離,滿滿脂肪五花腩搭配新鮮蔬菜同韓式辣醬,香氣四溢,肉質鮮嫩!呢款韓國料理的經典菜品,簡單得黎會食上癮,配啤酒一流。2. 蒜香雞翼:蒜香雞翼燒個陣都要啲技巧,可以放係爐邊去燒,燒致外皮酥脆,裡面就會煮熟致肉質嫩滑,再加上濃郁的蒜味,食過返尋味。絕對係食肉獸首選。3. 新鮮扇貝和蛤:另外餐廳雖然海鮮款式唔多,但係呢度的新鮮扇貝和蛤都好新鮮。扇貝和蛤帶鮮甜風。烤制過後加點醬汁非常之唔錯,4. 翠玉瓜和龍脷柳:這家韓燒餐廳的蔬菜拼盤中的翠玉瓜和龍脷柳帶來了清新的口感。翠玉瓜爽脆清甜,龍脷柳口感豐富。5. 辣魷魚:辣魷魚是這家韓燒餐廳的辛辣之選。魷魚嘅彈牙口感搭配辣椒醬刺激。想食韓燒呢個都算唔錯選擇👍

首先今次我地食左好多野,例如有

1. 九宮格牛盛盒:

2. 蒜香雞翼:

3. 新鮮扇貝和蛤:

4. 翠玉瓜和龍脷柳:

5. 辣魷魚:

想食韓燒呢個都算唔錯選擇👍🏻
2024-02-19 101 views
今日和一班舊同學一齊出來拜年,揀左喱間新開既韓式燒烤放題,因為其中一位同學是吃素的,佢喱間放題除左提供泡菜,仲有多款菜類丸類素食選擇、仲有韓菜必吃的海鮮煎餅、韓式粉絲等等,晚上九點後仲有宵夜優惠時段即減$40,$200唔使又有海鮮鮮、燒肉任吃!真心抵九宮格牛盛盒❤️肉眼粒、肥牛、五花腩、青衣柳、豬頸肉、牛仔骨、豬梅肉、雞翼、牛舌腩頭盤牛盛盒我最喜歡肉嫩嫩的肥牛、入口即溶既肉眼粒,超惹味既LA牛仔骨、爽彈的牛舌腩和油脂滿滿既五花腩!海鮮類:蜆、蝦、青口都好新鮮,蜆肉鮮甜彈牙,蝦肉爽滑彈牙自助區:多款菜類、菇菌、南瓜、等選擇,而熟食方面我最喜歡酥脆的韓式煎餅,蔥香肉彈,脆卜卜超好食!韓式粉絲麻油味超香,粉絲Q彈有口感,推介,海鮮大醬湯都好入味,啖啖鮮香!

九宮格牛盛盒❤️

海鮮類:
蜆、蝦、青口都好新鮮,蜆肉鮮甜彈牙,蝦肉爽滑彈牙

自助區:

2024-02-06
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$238 (Dinner)
2024-02-19 130 views
原來韓牛結業了,現在變左牛一哥,同樣是韓式燒烤放題,但是價錢就平好多了。😊星期日我們來吃午市放題,每位多收十元,任飲任食,人均都係百幾蚊咋!😉 先上來一份很精緻既九格拼盤,喜歡吃什麼再點什麼,有我地最喜愛的薄燒牛舌,咖喱魷魚,牛仔骨醃得好好味,平時我地韓燒一般都會用生菜包著五花肉來吃,這裡店員很有心教我們整生菜香蔥沙律配搭任何肉類,味道更升級😋除了主打烤肉外,還有多款韓國前菜及菜式在自助吧一應俱全,仲試埋養血美顏既紅棗茶😋Enjoy the ice-cream moment🍦😋,一次過試晒四款口味,第一次食花生醬味雪糕,仲有蜜瓜,焦糖同埋應該有成九十度既朱古力雪糕😊