2023-11-24
今日好想食西餐, 特別想食 Pizza. 剛去 The One 買冬裝, 所以選定了意式餐廳 The Point. 餐廳位於 L4.服務員平易近人, 有禮貌又有笑容, 餐廳裝修美觀, 有開放式的座位, 感覺舒適自在. 餐牌選擇都算多. 朋友和我都贊成叫 Set Dinner for 2, $398- 內容豐富, 重有食物選擇.點套餐, 可以享受半價叫飲品, 點了 Mocktail, Fruit Punch 什果賓治, 色彩香豔, 觀感美, 有士多啤梨什果 , 清甜美味. 鳳梨蘇打汁 Green Point , 湖水綠色, 好清新, 果汁梳打, 解渴有助開胃. 頭盤兩款, 每人一個, 我選 Daily Salad 是日沙律, 沙律菜夠爽脆, 好清甜, 混合麵包粒, 芝士片, 健康又不油膩, 開胃之選!朋友愛飲湯 , Lobster Bisque 龍蝦湯 (加$20 ~ 特別餐湯) , 送來了, 夠熱, 有香濃嘅龍蝦味, 他說口感幼滑. 鮮味好飲. Add on Snack 套餐追加 Buffalo Wings (4 pcs) 水牛
意式餐廳 The Point. 餐廳位於 L4. 服務員平易近人, 有禮貌又有笑容,
餐廳裝修美觀, 有開放式的座位, 感覺舒適自在. 餐牌選擇都算多. 朋友和我都贊成叫 Set Dinner for 2, $398- 內容豐富, 重有食物選擇. 點套餐, 可以享受半價叫飲品, 點了 Mocktail,
即叫即做, 熱辣辣, 有九吋大, 用了厚餅底, 用了意大利香腸料多, 賣相豐富.
烤得好香, 配有烘蕃薯及 BB 露筍.