2019-08-23
月頭未出糧🥺最好嘅選擇就係唐記啦,今日同老公係九龍灣買唐記返屋企食😋唐記都好多嘢食有蒸包,蒸飯,點心等,仲要價錢大眾化,同埋梗有一間係左緊😆唐記我至愛的蒸包一定係菜肉包,因為菜肉包大大個,入面有椰菜和豬肉,一咬入口啖啖肉,個包又鬆軟,真係食極都唔會厭😋我哋仲叫咗山竹牛肉,牛肉球都好大粒,仲好彈牙,食到牛肉球加咗馬蹄,芫茜,食起嚟口感和味道更加豐富😋食點心點可以唔叫燒賣,唐記的燒賣都好大粒,有蝦和豬肉,味道拍得上酒樓嘅燒賣,一樣咁好味😋北茹雞飯啲雞好滑,飯都算幾多,仲有椰菜,27蚊嚟講性價比都幾高😻👍🏻咸魚肉餅飯的肉餅超大塊超厚,咸魚都好咸香,配飯食就一流😋肉餅超級大塊🤤睇見都流曬口水😻唐記嘅姐姐好細心會問啲豉油係咪分開裝和會問我要不要辣椒油,食物抵食夾大件,種類又多,分店又多,所以我成日都講唐記是我家😆💖
咸魚肉餅飯的肉餅超大塊超厚,咸魚都好咸香,配飯食就一流😋
肉餅超級大塊🤤睇見都流曬口水😻