2021-06-22
Canadian Burger Choice❤️🍔🍟🥤💫..來自加拿大🇨🇦 既連鎖Burger 店,份量大大,亦用上和牛做既漢堡🍔 會是你喜歡的嗎❓今期佢地又有新搞作,吸引左我新鮮既我去左試試👻。 ll $163Two × Two Burger Comboll $133Poutine Burger Combo2款Burger 都大大份🍔,滿Juicy。Double Beef🐮 仲滿足左愛吃和牛既朋友,而且漢堡選擇類型都多,就連素食Burger 都有,真係好貼心。岩晒追求健康既人都食到既漢堡店。新推出既 ll Side Dish Poutine🍟,炸至香脆既粗薯條,淋上滿滿既牛肉汁,味道濃郁+上滿滿Cheese🧀 做到拉絲既效果呢。飲品方面,ll & ll 都係推薦💕。奶香味重,質地幼滑,前者濃濃香甜Oreo 口味;後者朱古力亦同樣豐富,邪惡之選。..
Canadian Burger Choice❤️🍔🍟🥤💫
l[至尊雙層和牛漢堡]l $163
Two × Two Burger Combo
l[芝士燒牛肉汁薯條漢堡]l $133
Poutine Burger Combo
新推出既 l[芝士燒牛肉汁薯條]l Side Dish Poutine🍟,炸至香脆既粗薯條,淋上滿滿既牛肉汁,味道濃郁+上滿滿Cheese🧀 做到拉絲既效果呢。
飲品方面,l[Oreo Cookie Milkshake 雲呢拿雪糕曲奇]l & l[Chocolate Milkshake朱古力奶昔]l 都係推薦💕。