見到網上有好多好評就走咗去食,一定要WhatsApp book位先會有位!時段只有六至八同埋八至十,上到去海景係真係好靚,但坐海景位要先到先得!講真每碟嘅賣相都非常之精美打卡一流,但係味道真係好難食😂唔明點解咁多好評??嘢食淨係靚就得?🍴M5和牛壽喜燒溫泉蛋意大利飯 $148冇諗過落單5分鐘之內會上晒菜😂整定好耐?唔係太食得出係和牛,口感係比較瘦同嚡口,個汁超級鹹鹹甜鹹甜,個意大利飯係微溫,食落去都係鹹鹹地唔夠creamy????唔可以話難食只係稱唔上好食。🍴 北海道帶子明太子意大利粉 $148意粉可以係微温😅擺盤超級靚,食落去似沙律醬味超級油膩,帶子細細粒普通,我要話係同明太子冇乜關係,似蟹籽沙律多啲😅🍴跟餐自選飲品+自選甜品 $88位🍵靜岡抹茶豆乳無糖正常有抹茶味,食到少少豆腐花。提拉米蘇賣相超級靚,個cream食落去都有少少芝士味,蛋糕就普普通通啦,除咗打卡之外呢舊嘢真係唔好食。宇治金時班戟係紅豆雪糕加雪米糍再加班戟😨真係好有新意,紅豆雪糕就似食緊雀巢豆豆樂,雪米糍再加蕃茄呢個組合係好新奇嘅,就係你打開包裝食嗰個味道,但呢三樣嘢加埋一齊一啲都冇宇治金時嘅感覺仲要勁奇怪😅推薦指數:

🍴M5和牛壽喜燒溫泉蛋意大利飯 $148

🍴 北海道帶子明太子意大利粉 $148

🍴跟餐自選飲品+自選甜品 $88位

🍵靜岡抹茶豆乳
無糖正常有抹茶味,食到少少豆腐花。

提拉米蘇

宇治金時班戟

推薦指數: 0/10
講真好耐冇食過咁難食嘅Cafe,賣相好靚,味道可以係0分,啲主食全部都係凍冰冰唔係熱食,點解可以咁多人推😂
4 day(s) ago 0 views
每次諗唔到食咩都來Umi食飯~有海景睇😆如果撞啱時間都可以睇到無人機表演😜1️⃣蒲燒鰻魚玉子燒意大利飯原條蒲燒鰻魚肉質肥美嫩滑,配上紫菜碎及木魚碎增添日式風味!大愛玉子燒!而西日合璧所用的意大利飯,口感都軟硬適中而且有調味,所以再配上燒汁略嫌有點鹹🥹2️⃣自家手打和牛芝士漢堡配脆香薯條超巨型的漢堡🍔配上新鮮手打的和牛漢堡扒,肉味香濃而肉汁多到流出來💧 配上生菜及芝士🧀味道很惹味又解油膩🥰而新鮮即炸的薯條🍟脆卜卜、熱辣辣🔥3️⃣爆谷綠鴦今期新品~即係綠茶加鴛鴦兩種咖啡因飲品溝埋一齊好濃味🤓我兩日冇訓過🙂‍↕️4️⃣精選甜品~抹茶紅豆蛋糕蛋糕有淡淡的抹茶味而中間是紅豆夾層,蛋糕口感細軟挺不錯的😋而乳酪杯入口順滑,加上nuts及乾果很好吃😋

1️⃣蒲燒鰻魚玉子燒意大利飯

2️⃣自家手打和牛芝士漢堡配脆香薯條

3️⃣爆谷綠鴦

4️⃣精選甜品~抹茶紅豆蛋糕
5 day(s) ago 0 views
週末晚上走到一樓上咖啡室看看海吃飯透透氣環境闊落舒適,窗邊位有一大片玻璃窗觀賞維港景色水泥輕工業風格裝修充滿格調,約會聚餐之選主打日本西餐,份量足夠,擺盤精美,絕對有花心思M5和牛壽喜燒意大利飯和牛肉質嫩滑,醬汁鹹甜平衡蟹膏甲羅燒龍蝦汁海鮮意粉軟硬適中,蟹膏濃郁乳酪杯酸甜可口,加了很多殼物脆片,口感豐富檸檬茶特飲帶檸檬清香,沒有茶澀味,入口清爽解膩美式咖啡低卡路里,燃燒脂肪,有助去水腫,促進腸胃蠕動
週末晚上走到一樓上咖啡室看看海吃飯透透氣
環境闊落舒適,窗邊位有一大片玻璃窗觀賞維港景色
水泥輕工業風格裝修充滿格調,約會聚餐之選
主打日本西餐,份量足夠,擺盤精美,絕對有花心思
M5和牛壽喜燒意大利飯和牛肉質嫩滑,醬汁鹹甜平衡
M5和牛壽喜燒意大利飯
蟹膏甲羅燒龍蝦汁海鮮意粉軟硬適中,蟹膏濃郁
蟹膏甲羅燒龍蝦汁海鮮意粉
乳酪杯酸甜可口,加了很多殼物脆片,口感豐富
乳酪杯
檸檬茶特飲帶檸檬清香,沒有茶澀味,入口清爽解膩
檸檬茶特飲
美式咖啡低卡路里,燃燒脂肪,有助去水腫,促進腸胃蠕動
2024-12-14
$200 (Dinner)
2024-12-07 0 views
銅鑼灣低調海景cafe~食物質素不錯,顏值很高🤭,很適合與閨蜜來🥰甲羅燒配龍蝦汁海鮮意粉 $158甲羅燒上滿滿的蟹膏🥰,意粉軟硬適中,不會過淋,和蟹膏拌在一起,每一條都沾滿蟹膏和龍蝦汁的味道,好rich🤤👍🏻北海道帶子明太子意大利粉 $148帶子新鮮,微微煎香,口感鮮嫩。配上明太子、蟹肉、蟹籽,及濃稠的醬汁,十分滿足🥰草莓酸奶 $42見到依杯酸奶即刻少女mode on🥰,白色粉紅色漸變,仲用左花瓣係面頭裝飾🌸酸奶係正常既濃度,草莓甜味適中,唔會伏既組合~蝶豆花香梨汁 $42朋友的香梨汁,藍色及透明漸變,而且上面加了檸檬點綴,感覺很fresh喔。繽紛樂榛子朱古力 $42榛子朱古力加了一層忌廉🧁岩晒中意飲甜野既朋友,好邪惡既組合😂
甲羅燒配龍蝦汁海鮮意粉
甲羅燒配龍蝦汁海鮮意粉 $158
北海道帶子明太子意大利粉
北海道帶子明太子意大利粉 $148
草莓酸奶、蝶豆花香梨汁
草莓酸奶 $42
酸奶係正常既濃度,草莓甜味適中,唔會伏既組合~

蝶豆花香梨汁 $42
繽紛樂榛子朱古力
繽紛樂榛子朱古力 $42
榛子朱古力加了一層忌廉🧁
岩晒中意飲甜野既朋友,好邪惡既組合😂
$200 (Dinner)
甲羅燒配龍蝦汁海鮮意粉
北海道帶子明太子意大利粉
草莓酸奶、蝶豆花香梨汁
繽紛樂榛子朱古力
  • 草莓酸奶
一年就快過,轉眼間已經去到12 月🥹就在11 月最後一天找個睇靚境地方吃飯首選一定係我最熟嘅銅鑼灣,Umi 位於告士打道,雖然已經吃過數次,但每當想到有美境送飯就會唸到佢 。溫馨提示;記得訂枱時提出要求,一定會為整體加分。今晚我們是第一枱客人,窗邊位都可以自己揀 慢煮M5 和牛面頰和風燒肉汁$258每次見到牛面頰我雙眼都發光,加上是慢煮,質感起稔,其實唔使用刀切都絕對冇問題,入口即化,感受到黏黏的膠質,醬汁完全地滲入肉內,冇得頂意大利飯煮成我喜愛的稔稔口感,索左牛肉汁,整體相當美味。煙三文魚凱撒沙律$108食沙律最重要是沙律菜夠fresh ,除咗大大片的煙三文魚,還有三文魚籽及蟹柳,,口感豐富冇淨食菜咁寡。沙律醬份量不多,吾會好膩。每次都飲凍「靜岡抹茶豆乳」$42襯天氣凍凍地轉了熱飲。底層是豆腐,豆乳搶咗抹茶味,温度吾拖吾水,所以吾可以叫做熱飲。下次都係飲翻凍好啲
一年就快過,轉眼間已經去到12 月🥹
就在11 月最後一天找個睇靚境地方吃飯

溫馨提示;記得訂枱時提出要求,一定會為整體加分。

今晚我們是第一枱客人,窗邊位都可以自己揀

慢煮M5 和牛面頰和風燒肉汁$258

意大利飯煮成我喜愛的稔稔口感,索左牛肉汁,整體相當美味。

煙三文魚凱撒沙律$108

沙律醬份量不多,吾會好膩。

每次都飲凍「靜岡抹茶豆乳」$42

襯天氣凍凍地轉了熱飲。
下次都係飲翻凍好啲
2024-11-30
$240 (Dinner)
  • 慢煮M5和牛面頰配和風燒肉汁
2024-12-06 497 views
🐙 北海海道带子明太子意大利粉這道意大利粉的海味濃郁,带子的鮮甜與明太子的鹹香完美融合。 🥩 M5和牛壽喜燒溫泉蛋意大利飯✨這道菜一上桌便散發出誘人的香氣,裡面藏有一隻溫泉蛋,搭配壽喜燒醬汁,味道濃郁。🍿 爆谷綠鴦這款飲品的外層香脆,內裡則是濃郁的抹茶奶香,口感對比鮮明。🍓 草莓酸奶清新的草莓酸奶酸甜適中,口感滑順,為整個餐點增添了一抹清新,讓人感覺輕盈。🍰 🫐 Daily Dessert 是日精選甜品今天的精選甜品令人驚喜,無論是外觀還是口感,都展現了廚師的用心。在假日和朋友相聚,選擇來這裡絕對是個好選擇。
🐙 北海海道带子明太子意大利粉
這道意大利粉的海味濃郁,带子的鮮甜與明太子的鹹香完美融合。

🥩 M5和牛壽喜燒溫泉蛋意大利飯✨

🍿 爆谷綠鴦
這款飲品的外層香脆,內裡則是濃郁的抹茶奶香,口感對比鮮明。

🍓 草莓酸奶

🍰 🫐 Daily Dessert 是日精選甜品

在假日和朋友相聚,選擇來這裡絕對是個好選擇。
2024-12-02 496 views
望著整個維港海景,蠻舒適環境的咖啡店餐廳,主打日本西餐,有漢堡、全日早餐、沙律、意粉等。座位不多,很快已經坐無虛席。蒲燒鰻魚意大利丼飯整條鰻魚,搽上醬汁燒製,鰻魚啖啖且不會乾身,沒有魚骨;上面鋪滿木魚碎、紫菜絲及蔥花,底下有意大利飯,飯跟燒汁一起烹調,甜甜香香。火炙北海道帶子明太子意粉精緻的賣相擺盤,三大粒帶子串起,表面燒得微焦,肉質厚厚且爽彈。材料有大量的蟹籽粒粒,增添口感;還有蟹柳、野菌、紫菜絲,意粉醬汁是明太子忌廉醬及沙律醬,每條意粉都沾滿濃稠的醬汁,蠻飽肚的。主菜可以升級成套餐,基本的有檸檬茶特飲或美式咖啡,甜品是乳酪杯,其他還可以自選飲品、自選甜品等等。檸檬茶,配上新鮮檸檬及乾的橘子乾作為點綴。而冰的美式咖啡,味道濃縮、香醇,很解渴。乳酪杯作為一個這頓晚餐圓滿的總結,乳酪的酸,蜂蜜的甜,還有些脆脆及小片的橘子乾,健康又美味。
望著整個維港海景,蠻舒適環境的咖啡店餐廳,
主打日本西餐,有漢堡、全日早餐、沙律、意粉等。
座位不多,很快已經坐無虛席。
蒲燒鰻魚意大利丼飯
整條鰻魚,搽上醬汁燒製,鰻魚啖啖且不會乾身,沒有魚骨;
火炙北海道帶子明太子意粉
檸檬茶,配上新鮮檸檬及乾的橘子乾作為點綴。
而冰的美式咖啡,味道濃縮、香醇,很解渴。
乳酪杯作為一個這頓晚餐圓滿的總結,
乳酪的酸,蜂蜜的甜,還有些脆脆及小片的橘子乾,健康又美味。
今年生日朋友帶我到一間環境優美的樓上Café 慶祝,水泥風格的裝修配以偌大玻璃窗,可以飽覽180度維港景色🌊,望著海景用餐,感覺特別寫意。❥ 自家手打和牛芝士漢堡配脆香薯條 ($138) 🍔麵包面層灑上黑白芝麻,經烤焗後更香口。手打和牛漢堡扒厚肉多汁,加上芝士、蕃茄、生菜等配料,口感豐富,而伴菜薯條亦炸得香脆可口。❥ 北海道帶子明太子意粉 ($148)賣相色彩鮮艷的明太子帶子意粉,三大顆帶子以竹籤串起,每一顆都煎得外香內嫩。意粉硬度剛好,完美地掛滿醬汁,加上紫菜、蟹柳絲、蟹籽等配料,味道鮮美。主菜都可以升級為套餐,我和朋友分別「乳酪杯+美式咖啡☕」(+$28) 及「精選甜品+自選飲品🍵」(+$48)。飲品選了靜崗抹茶豆乳,抹茶與豆乳的配搭好特別,味道比平時的抹茶鮮奶更清甜,抹茶味更突出。而精選甜品是Tiramisu,口感幼滑,咖啡味不算濃郁,不喝咖啡的我也覺得容易入口。 ◦•◦♡.﹀﹀﹀.♡◦•◦♡.﹀﹀﹀.♡◦•◦♡.﹀﹀﹀.♡◦•◦𖠿 Umi 𖤣𖤥 銅鑼灣告士打道229-230號宇宙商業大廈13樓◦•◦♡.﹀﹀﹀.♡◦•◦♡.﹀﹀﹀.♡◦•◦♡.﹀﹀﹀.♡◦•◦

❥ 自家手打和牛芝士漢堡配脆香薯條 ($138) 🍔

❥ 北海道帶子明太子意粉 ($148)

𖠿 Umi
𖤣𖤥 銅鑼灣告士打道229-230號宇宙商業大廈13樓

2024-11-23 528 views
朋友約食飯就揀咗呢一度,一上到嚟見到個無敵大海景,對住個景食飯真係超級正。我哋叫咗兩個set dinner,另外可以用優惠價有飲品同甜品。炸軟殼蟹咖喱蛋包意大利飯軟殼蟹炸到香脆可口,咖喱味道香濃,雞蛋蛋香味濃,意大利飯口感軟硬適中。自家手打和牛芝士漢堡配脆香薯條手打和牛漢堡牛肉味道濃郁,入口鬆軟有咬口,食落非常多汁,一啖咬落去有多重口感,薯條新鮮熱辣,炸到香脆可口。美式咖啡咖啡味道香濃,易入口。檸檬茶特飲檸檬酸甜好解油膩感。乳酪杯乳酪杯入口酸酸甜甜,加上穀物非常有口感。

自家手打和牛芝士漢堡配脆香薯條

美式咖啡
咖啡味道香濃,易入口。

檸檬茶特飲
檸檬酸甜好解油膩感。

乳酪杯
乳酪杯入口酸酸甜甜,加上穀物非常有口感。
2024-11-21 557 views
晚市6:00先開始 但未開門都已經好多人等位 好彩一早黎到 即刻霸咗個窗邊位打卡呢度好有格調 所有顏色都只有黑白灰 配上月亮壁畫 超大型窗邊景色 望出去就係維港夜景 夜晚黎真係好浪漫💕💫注意記得book枱🍝北海道帶子明太子意粉 $148帶子一串三粒 烤過既帶子更加惹味焦香(`・∀・) 明太子醬配上蟹柳同紫菜碎 好有關西風味 明太子醬濃陏 配合忌廉同沙律醬 意粉掛汁好食 🍛軟殼蟹咖喱蛋包飯 $158軟殼蟹炸得非常酥脆 食落都有啖啖蟹肉 咖喱唔係死辣 係比較日式既甘甜 蛋都嫩滑 配上珍珠飯 真係會一啖接一啖❣️🍟 七味松露薯條 $62薯條一上枱 係熱到辣口 超級新鮮出爐 熱辣辣(〃∀〃)加上七味粉 就咁食都好夠味 店主仲提供埋松露醬同埋茄汁☺️餐點仲可以+$48 轉set 咁就可以有埋飲品同埋甜品🎉是日甜品 — 紅豆抹茶蛋糕食落唔會好甜 配上紅豆嘅甜味啱啱好 蛋糕做得好鬆軟 配埋脆脆一齊食 好有層次✨☕️ latte Cafe 點少得一杯咖啡呢?! 文青既感覺出曬黎 仲好岩襯住咁靚既海景打卡吖 平時呢個價錢都買唔到一杯咖啡 依家有甜品有飲品 超值!⚡️最後仲比我地睇到嗰晚 係維港上空出現嘅無人機表

夜晚黎真係好浪漫💕

環境: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
價錢: ⭐️⭐️⭐️⭐️
整體: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

(5⭐️最高)💕

Umi (銅鑼灣)
銅鑼灣告士打道229-230號宇宙商業大廈13樓
2024-11-19 880 views
大大的海景維港view非常開揚建議早點來坐窗邊位😍工業風加上植物裝飾 環境簡約舒服🌿食物質素和份量都不錯 在同區性價比很高~北海道帶子明太子意粉 必點招牌菜!賣相很吸引 加上滿滿的配料ロ感creamy不會很膩🧡炸軟殼蟹咖喱蛋包意大利飯Fusion菜挺有驚喜~酥脆的軟殼蟹加上咖哩很快就完食🦀靜岡抹茶豆乳 很喜歡這個配搭~攪拌後還吃到豆腐花✨草莓酸奶不會很甜 開胃又健康🥰Tiramisu 正常發揮 還可以雪糕筒配cream 吃😆
大大的海景維港view非常開揚
建議早點來坐窗邊位😍
工業風加上植物裝飾 環境簡約舒服🌿
食物質素和份量都不錯 在同區性價比很高~

北海道帶子明太子意粉 必點招牌菜!
賣相很吸引 加上滿滿的配料
ロ感creamy不會很膩🧡

炸軟殼蟹咖喱蛋包意大利飯
Fusion菜挺有驚喜~
酥脆的軟殼蟹加上咖哩很快就完食🦀

靜岡抹茶豆乳 很喜歡這個配搭~
攪拌後還吃到豆腐花✨
草莓酸奶不會很甜 開胃又健康🥰
Tiramisu 正常發揮
還可以雪糕筒配cream 吃😆
北海道帶子明太子意粉
草莓酸奶/靜岡抹茶豆乳
Tiramisu
2024-09-18
$200 (Lunch)
北海道帶子明太子意粉
草莓酸奶/靜岡抹茶豆乳
Tiramisu
  • 北海道帶子明太子意大利粉
  • 靜岡抹茶豆乳
  • 草莓酸奶
2024-11-15 952 views
🌟UMI🌟係銅鑼灣嘅樓上Cafe☕,外望無死角維港景色🌃,夠晒吸引😍!🥗UMI全日早餐 $138有別於一般All Day採用大量嘅醃漬肉類,UMI嘅All Day有章魚燒、芝士年糕、櫻花蝦炒蛋等日系嘅元素,既好味又有特色!🍔自家手打和牛芝士漢堡配脆香薯條 $138手打和牛漢堡扒真係超厚!而配菜薯條極香脆可口!☕ 提拉米蘇咖啡 +$48主食+$48可配自選飲品及精選甜品!上面件Tiramisu好綿滑,咖啡味香郁,好睇又好飲!🍹檸檬茶特飲 +$28主食+$28有檸檬茶特飲及乳酪杯!有檸檬嘅清新,仲有果醬嘅甜美!🍮精選甜品是日甜品係朱古力蛋糕,濃郁可口!🥛乳酪杯酸酸哋又有穀物脆脆!

🥗UMI全日早餐 $138

🍔自家手打和牛芝士漢堡配脆香薯條 $138

手打和牛漢堡扒真係超厚!而配菜薯條極香脆可口!

☕ 提拉米蘇咖啡 +$48

🍹檸檬茶特飲 +$28

🍮精選甜品

是日甜品係朱古力蛋糕,濃郁可口!

🥛乳酪杯

酸酸哋又有穀物脆脆!
2024-11-07 1560 views
美美咖啡店俯瞰美景,食物也精緻,和同事來看看!菜單融合日式和西式菜餚,店子菜餚很誘人!和牛壽喜燒燴飯和牛肉汁滿滿,壽喜燒燴飯非常好! 燴飯壽喜味道很香濃,上面有軟嫩的牛肉!同事是壽喜燒愛好者,絕對是必吃和牛壽喜燒溫泉蛋意大利飯海景真美美,坐海景位,感覺舒適,賣相非常精緻甲羅燒龍蝦汁意大面精緻香濃之甲羅燒,精緻又鮮味,蟹子和龍蝦汁,整道菜增添了鮮味快樂感。 喜歡香濃之醬味,甲羅燒也烤得香濃草莓酸奶迷人粉紅色,滿滿少女感和夢幻色彩,酸中帶香,細緻的氣泡,食用花瓣裝飾,是打卡必選精選甜品是日精選甜品是藍莓芝士旦糕,旦糕質地幼滑帶芝士濃香,配上藍莓果醬,酸甜適中而不膩,旦糕面上滿滿脆脆,打卡

和牛壽喜燒燴飯

海景真美美,坐海景位,感覺舒適,賣相非常精緻

甲羅燒龍蝦汁意大面

草莓酸奶

精選甜品

2024-11-05 1470 views
今次已經係我第二次黎UMI,上一次同朋友食過後覺得好正,即刻帶埋老公黎試下。UMI環境設計簡約乾淨,最吸引係仲有個大窗戶可以望到靚海境!臨近萬聖節,餐廳應節地怖置了一下,還會送南瓜🎃燈給客人每一枱,很用心!💓🍝北海道帶子明太子意大利粉 $148 - 望落令人非常有食慾,唔單止有大大粒嘅帶子,仲有滿滿嘅蟹籽同埋蟹柳。濃郁的明太子風味與新鮮帶子的鮮甜完美結合,意大利粉掛滿香滑的醬汁,令人一口接一口,回味無窮。🥗UMI全日早餐 $138 - 依個全日早餐同出面非常唔同,以日式主題為主,有健康既沙律菜,煙燻黑豚肉腸,煙煙韌韌既日式芝士年糕,串串章魚燒,燒大啡菇,紫薯餅.酸種包多士,櫻花蝦炒蛋,樣樣都出色!最後仲可以清新既柚子乳酪杯畫下完美句點,大滿足!真係值得一試!🍫繽紛樂榛子朱古力 $42 - 放了繽紛樂在朱古力面,玩味十足!飲落朱古力味無想像咁濃郁,不會過於甜膩,剛剛好,而且香氣十足,充滿朱古力與榛子的堅果風味!🍓草莓酸奶 $42 - 一飲便是濃郁的草莓香氣,酸酸甜甜令人好開胃,而且仲有一粒粒的果肉,誠意十足!草莓酸奶表面撒仲上玫瑰花瓣,隱約中彷彿嚐到玫瑰的香氣,很特別!

2024-11-04 1376 views
係銅鑼灣想搵間舒服café 食嘢?仲要有海景?異想天開? No no no no… 其實真係有, 只要離開核心區域5分鐘路程就搵得到~ 講緊既係告士打道呢間樓上café, 無遮擋無敵海景一覽無遺,較啱時間同天氣, 美景盡收眼底!而且食物仲好有水準,所以weekend 成日都滿座, 去咗2次都與窗口位無緣~ 🌟炸軟殼蟹咖喱蛋包意大利飯($158) 軟殼蟹炸得香、酥、脆,又乾身不油膩,蛋包意大利飯好香,蛋夠嫩滑,配埋微辣的咖喱同吃,非常的惹味好食!🌟自家手打和牛芝士漢堡配脆香薯條($138) 自家手打的和牛漢堡,真才實材,和牛油脂豐富,油香十足,加上烘得微脆的麵包及芝士,一口咬落,肉汁滿滿又充滿香濃芝士味,滋味十足! 🌟自選甜品及飲品: 薄荷朱古力牛角窩夫,爆谷綠鴦(升級套餐- +$88) 每款主菜都可以加錢變套餐,其實都好抵,所以同朋友都各自加錢升級自選甜品選了薄荷朱古力牛角窩夫,超驚喜的甜品,非常的豐富,有2大球薄荷朱古力雪糕, 薄荷味剛剛好,清新有滿滿的朱古力味,再加埋濃郁的朱古力蛋糕,再加埋酥脆的牛角窩夫,一啖有多重口感,超滿足。爆谷綠鴦其實是咖啡加抹茶,抹茶味道香濃,但又無搶
其實真係有, 只要離開核心區域5分鐘路程就搵得到~
🌟炸軟殼蟹咖喱蛋包意大利飯($158)
🌟自家手打和牛芝士漢堡配脆香薯條($138)
爆谷綠鴦其實是咖啡加抹茶,抹茶味道香濃,但又無搶咗咖啡味,整體味道配合,很不錯
🌟乳酪杯及飲品:乳酪杯,美式咖啡(升級套餐,+$28)
乳酪質感幼滑,味道香甜,也很不錯~
我點的是美式咖啡,咖啡微酸,帶果香的咖啡香味,飲落清爽又帶果香。
  • 炸軟殼蟹咖喱蛋包意大利飯
  • 薄荷朱古力牛角窩夫