2023-10-30 18 views
二訪海膽仔,之前食過佢個海膽丼,俾佢成板嘅海膽吸引😍上次見到佢地嘅餐牌仲有好多其他款式,所以最近又去左拜會海膽仔😂壽司定食 $138, 呢個價錢有成11件壽司,當中仲有海膽,帶子呢D高價款式~而每一件嘅份量都不小🙊食完呢set 都夠哂飽啊!仲有啊~呢個價錢仲包埋湯&沙律,真系好抵食啊👍🏻熔岩海膽魚餅 $38 有3件,見到個樣好特別咁,就嗌黎試下,魚餅入面包左海膽醬,好有創意嘅一個款式啊,可以試下!鵝肝多士 $48 估吾到系度會見到有鵝肝多士😋忍吾住即刻嗌返件啊,鵝肝充滿油脂,香氣直衝味蕾啊!

2023-10-28 14 views
👩🏻‍❤️‍👨🏻🐽💰316(堂食)這家隱世小店位於新蒲崗,貴為該區名物👍🏼雖然位置不算太方便,但是食物的質素高,值得一試☺️店內環境十分寬敞,有兩層,位置充足🥹門口設有擺放新鮮食材的大冰櫃,也可以看到師傅在準備新鮮的食材❤️刺身定食 配壽司飯 $148賣相精緻👍🏼每片魚生片都是厚厚的,很大片,十分飽滿🥹同時沒有腥味,十分新鮮😋希寧魚生魚片厚薄適中,味道鮮甜👍🏼拖羅魚生片也很新鮮,入口即溶🤤甜蝦生魚片🦐鮮嫩多汁😍海膽丼 $168顧名思義,這家餐廳名為「海膽仔」,怎麼能錯過他們的海膽呢🤭作為主角的海膽沒有令人失望🥹口感軟滑,新鮮的海膽味道鮮甜,而且份量充足,十份飽滿😍加上三文魚子和紫菜一起吃,口感層次更加豐富😋隨餐奉送。麵豉湯。沙律
👩🏻‍❤️‍👨🏻🐽

💰316(堂食)

刺身定食 配壽司飯 $148

海膽丼 $168

隨餐奉送
。麵豉湯
。沙律

2023-10-28 12 views
去完日本旅行番嚟無耐 又開始掛住啲野食 行過新蒲崗見到海膽仔就入左去試啦~ 環境舒服 店員態度親切🎎🏮海膽丼 $168嚟到海膽仔當然要食海膽😎 海膽份量極多 肥美鮮甜 撈飯食真係超滿足~ 丼飯既醋味岩岩好 好開胃🤩雙重三文魚丼 $88丼飯入面有齊三文魚刺身同燒三文魚 三文魚刺身厚切肥美 燒三文魚帶有微微既油脂香 食落唔會覺得油膩🍚炸蝦蟹子卷 $38飯卷入面包住酥脆炸蝦 再加上面頭蟹子一齊食 口感十足🍣燒鯖魚 $48鯖魚燒得恰到好處 令到魚香可以散發出嚟🐟原隻日本魷魚筒 $98大大隻魷魚筒 爽口彈牙 做小食一流🦑牛舌 $28燒完既牛舌完全唔乾身 爽口彈牙👅厚燒鰻魚串 $38鰻魚勁厚身 配埋燒汁 味道鮮甜

海膽丼 $168

牛舌 $28
燒完既牛舌完全唔乾身 爽口彈牙👅

厚燒鰻魚串 $38
鰻魚勁厚身 配埋燒汁 味道鮮甜

如果係新蒲崗街坊,一定唔會唔知呢間日本餐廳!我都聽聞佢個大名好耐,之前都係食外賣,今次專登嚟食堂食🤩。⭐️海膽丼叫得海膽仔,最出名就梗係海膽啦👍🏻👍🏻!小妹budget有限,叫個海膽丼已經好歡喜!丼上面滿滿既海膽,非常鮮味!每食一啖飯,都有海膽,而且好濃味好creamy,真係好食到唔識講嘢啊!🤩超幸福🤤🥹❤️ 唔想叫親就一板海膽嘅話,呢個丼都算係個經濟打法。⭐️倍化帶子吞海膽帶子有半隻手掌咁大🤩,入面夾左滿滿嘅海膽,呢個真係無辦法一啖放落口🙈(同埋都唔捨得🙈)。味道好出奇地,係帶子嘅鮮味好出!海膽完全變成配角,但又同時提升埋海膽嘅鮮味!好神奇!好食到心裏放煙花❤️!必叫呀呢個!⭐️天丼天婦羅丼,另一個性價比之選!材料十足😍有3隻蝦。炸衣上得好薄,個蝦勁厚肉!真係食緊蝦,唔係食緊炸粉。飯上面亦鋪滿炸衣,好有心思🫶🏻。最驚喜係有炸紫蘇葉!(小妹係紫蘇葉之鬼!😂)⭐️甲羅燒配法包第一次食甲羅燒,好有驚喜!冇諗到個蟹膏係可以咁濃味,而且份量好多!你唔好睇佢得一個蟹蓋咁大,撈勻晒擺上多士上面,係多到起到座蟹膏山!仲要係會滿瀉嗰隻!😂 食落味道好濃郁,蟹膏味喺口腔入邊爆發,喺嗰一下,你真係唔會想講嘢,只想好好

⭐️海膽丼

⭐️倍化帶子吞海膽

⭐️天丼

⭐️甲羅燒配法包
第一次食甲羅燒,好有驚喜!冇諗到個蟹膏係可以咁濃味,而且份量好多!你唔好睇佢得一個蟹蓋咁大,撈勻晒擺上多士上面,係多到起到座蟹膏山!仲要係會滿瀉嗰隻!😂 食落味道好濃郁,蟹膏味喺口腔入邊爆發,喺嗰一下,你真係唔會想講嘢,只想好好享受口腔入邊嘅美味🥹🥹🥹。

⭐️生蠔 買五送一
見生蠔做緊買五送一,價錢都好公道,都係30幾到60幾蚊左右,搞到又心思思,叫左啲黎食😂!
😏室津
質地爽口,比較重海水味,淡口少少,但鮮味!容易入口!食多幾隻都唔會膩(個人首推!)
😏仙鳳趾
比較Creamy,質地軟滑,口感厚實,如果想蠔味喺口腔停留耐啲,可以揀呢隻。
😏法國Gillardeau
礦物味重啲,肉質實淨啲啲,都少少爽口,感覺好輕身😊

除左食物質素好,價錢經濟又公道,佢地既服務都好好,常常面帶笑容😊,呢個係餐飲業已經越來越少見🥲,所以喺度食飯,真係食得好開心🫶🏻。

1. 海膽三色丼 $148海膽份量好多,有大約半5-6片,海膽口感入口即溶,味道好鮮甜,感覺好新鮮,仲可以用紫菜包埋海膽食;三文魚籽每一粒都好飽滿;拖羅蓉份量有好多,口感好綿密;將三文魚籽同拖羅蓉撈飯口感同味道更加豐富,估唔到三文魚籽同拖羅蓉原來咁夾。🌟 評分: 9/102. 火炙三文魚腩丼 $108火炙三文魚腩鋪滿晒成個飯既表面,同埋加入咗少少燒汁,火炙三文魚腩經過火炙之後油份已經迫出嚟,而飯就吸收晒魚腩既油份;火炙三文魚腩燒得啱啱好,咁只表面係微熟,口感入口即溶,油脂滿溢。🌟 評分: 8.5/103. 麵豉湯定食會跟麵豉湯同沙律菜,麵豉湯好足料,入面有好多豆卜,味道亦好濃郁。🌟評分:7.5/104. 安格斯肉眼扒 $168肉眼扒熟量大約係5成熟左右,油脂分泌正常,味道好重牛味,有燒過嘅焦香同埋少少黑椒味,有肉汁,加埋炸蒜頭會更加香牛味,同埋可以點佢既黑椒燒汁會更加惹味,口感好腍。🌟 評分: 8/105. 芝士年糕 (2件) $32芝士年糕表面唔會好多偏乾身,年糕好煙韌,入面係滿滿嘅芝士,食既時候會流芝士,芝士味好濃郁。🌟 評分: 8/10🎖️整體評分🎖️❤️ 味道: 8.5/10🧡 環境

1. 海膽三色丼 $148

❤️ 味道: 8.5/10
🧡 環境: 8/10
💛 服務: 10/10
💙 性價比: 9/10

📍 海膽仔 (新蒲崗)

#hkoverfood_新蒲崗
  • 海膽三色丼
  • 芝士年糕
🍣壽司定食 $138一上枱見到件件壽司🍣都有返咁上下份量,真係不得了,感覺已經係好抵食🤩而且食落壽司用嘅刺身都唔錯,而且連海膽同魚子壽司都有,係抵食嘅😆🍱海膽丼 $168海膽嘅份量真係冇得傾,鋪到成碗都係,而且大大塊鮮甜無腥味,口感非常之好🤤小編都用咗幾塊紫菜當刺身食,真係好正🤗🦪活赤貝$45小編一直都好鍾意食活赤貝可惜唔係度度有,今次見到梗係唔會放過啦。赤貝入口幾新鮮,已經口感爽脆,味道鮮甜,小編表示非常滿意😊🥙火炙鵝肝壽司$58鵝肝燒過之後油香味濃,而且入口即溶,試得過呀🦪北寄貝壽司$16北寄貝刺身都幾厚實,鮮甜爽口,幾好🍣火炙鰻魚壽司$18火炙鰻魚都好厚身,口感真係好好😋

🍣壽司定食 $138

🍱海膽丼 $168

🦪活赤貝$45

🥙火炙鵝肝壽司$58
鵝肝燒過之後油香味濃,而且入口即溶,試得過呀

🦪北寄貝壽司$16
北寄貝刺身都幾厚實,鮮甜爽口,幾好

🍣火炙鰻魚壽司$18
火炙鰻魚都好厚身,口感真係好好😋
2023-10-20 19 views
出色的海膽🤩⭐️海膽丼$168⭐️海膽鮮味濃厚,分量十足,綿密細緻,帶有creamy質感,非常高級😍而且珍珠米煮得軟糯適中,粒粒分明,配上脆身紫菜,口感豐富無比!整體入口堪稱驚豔,人氣推薦👍🏻✨日本黑豚肉眼定食$98黑豚肉份量相當重量級,厚切大塊!炸得脆卜卜,外脆內嫩!配上沙律菜入口去油膩!👑熔岩海膽魚餅$38雖然其貌不揚,但是真材實料,魚餅爽口彈牙,內餡啖啖海膽肉😋口裡彌漫着十足的鮮味!
出色的海膽🤩

⭐️海膽丼$168⭐️

✨日本黑豚肉眼定食$98

👑熔岩海膽魚餅$38
  • 海膽丼
  • 熔岩海膽魚餅
今日小編同大家介紹一間位於新蒲崗的日式料理餐廳 - 《海膽仔》🌟餐廳採用傳統日式風格裝修,頗有風味而且環境舒適,適合同朋友坐低慢慢享受😍門口及餐廳內部擺放着各種海鮮、日本米酒以及甜品,引人注目。💁🏻‍♀️日本生蠔 ($68)剛進入餐廳,小編已經被門口旁邊擺放的巨型生蠔吸引,決定一試。日本生蠔十分大隻豐滿,絕對是小編吃過其中一隻最大隻的生蠔之一。蠔肉的鮮味突出,海水味剛剛好,配上少量檸檬汁,襯托出食材的高品質,值得推薦🤤💁🏻‍♀️海膽丼作為餐廳的招牌菜,海膽丼名不虛傳。海膽本身的味道新鮮甜美,配上適當份量的三文魚子,口感令人驚艷。就份量而言,海膽十分肥美大隻,能覆蓋整碗飯,極為足料。料理的賣相亦十分吸引,用木架盛載額外份量的海膽。顧客可選擇用紫菜包住飯及海膽一起吃,另有一種特色。😍💁🏻‍♀️松葉蟹丼又是一道性價比超高的料理。料理賣相吸引,剛上菜已經看到蟹殼中大量的蟹膏以及肥美的蟹鉗🤤。蟹肉的份量十分多,覆蓋再整碗飯上,配上少量Wasabi以及紫菜,令人食慾大增😛😍整體評分味道:🌟🌟🌟🌟🌟價錢:🌟🌟🌟🌟🌟環境:🌟🌟🌟🌟服務態度:🌟🌟🌟🌟Instagrammable: 🌟🌟🌟🌟海膽仔 (新蒲崗)新

💁🏻‍♀️日本生蠔 ($68)

💁🏻‍♀️海膽丼

💁🏻‍♀️松葉蟹丼

😍整體評分
味道:🌟🌟🌟🌟🌟
價錢:🌟🌟🌟🌟🌟
環境:🌟🌟🌟🌟
服務態度:🌟🌟🌟🌟
Instagrammable: 🌟🌟🌟🌟

海膽仔 (新蒲崗)
2023-10-17 22 views
繼續都係新蒲崗搵食,今次我同同事去食日本料理,仲係性價比好高既餐廳😗🥰 - 麵豉湯🥣 (跟餐)正常麵豉湯味道,值得一讚湯內都有幾多豆卜、豆腐、海帶,用料十足😎 - 沙律🥗 (跟餐)正常沙律味道,配上油醋汁調味,都幾開胃🤣- 雙重三文魚丼🍣 $88呢個丼飯包括有兩款三文魚,生的三文魚肥美,入口順滑😈,微微燒過的三文魚更加激發出油脂香😗,兩款三文魚都幾有鮮味,如果好鐘意食三文魚的話,呢個丼飯都幾值得一試☺️ - 海膽三色丼😋 $148餐廳用料完全唔吝嗇,海膽、吞拿魚蓉、三文魚籽都份量十足😏,雖然海膽未到好鮮甜但入口都幾順滑Creamy😛,滿滿呑拿魚蓉配上大大粒鮮甜三文魚籽,連埋煙韌有咬口飯一齊食🍚,三文魚籽係口到爆破,真係啖啖滿足😍 以呢個價錢來講食到海膽,真係性價比幾高😳😳所以我同同事間唔中都會黎食,大家經過的話都不妨試下😛 📍 海膽仔 - 新蒲崗新蒲崗衍慶街2-32號新蒲崗大廈地下Q號舖@uni_kotomo #justlingggxd_日式#justlingggxd_新蒲崗

- 麵豉湯🥣 (跟餐)

- 沙律🥗 (跟餐)
正常沙律味道,配上油醋汁調味,都幾開胃🤣

- 雙重三文魚丼🍣 $88

- 海膽三色丼😋 $148

以呢個價錢來講食到海膽,真係性價比幾高😳😳
所以我同同事間唔中都會黎食,大家經過的話都不妨試下😛

📍 海膽仔 - 新蒲崗
@uni_kotomo

#justlingggxd_日式
#justlingggxd_新蒲崗
💙雙重三文魚井配左沙律同麵豉湯,三文魚刺身5片再加一塊火炙三文魚腩,咬細細啖都好幸福🥹 魚油香味係爆分😍😍😍.💙三文魚刺身(8切)& 希靈魚刺身(6切)刺身好新鮮~ 厚薄適中,不錯☺️.💙火炙左口魚邊壽司燒完魚油爆曬出黎,連壽司飯都特別香口😗.💙鰻魚芝士卷大大舊芝士,同鰻魚又幾夾🙈.💙火灸鵝肝手巻鵝肝好大塊!輕輕火炙過,幾香口~ 紫菜脆卜卜,加分~.💙熔岩海膽魚餅有3件~ 包住滿滿既海膽,海膽唔算好濃,但勝在量多☺️
💙雙重三文魚井
💙三文魚刺身(8切)& 希靈魚刺身(6切)
刺身好新鮮~ 厚薄適中,不錯☺️
💙火炙左口魚邊壽司
燒完魚油爆曬出黎,連壽司飯都特別香口😗
💙鰻魚芝士卷
大大舊芝士,同鰻魚又幾夾🙈
💙火灸鵝肝手巻
鵝肝好大塊!輕輕火炙過,幾香口~ 紫菜脆卜卜,加分~
💙熔岩海膽魚餅
有3件~ 包住滿滿既海膽,海膽唔算好濃,但勝在量多☺️
2023-10-16 14 views
新蒲崗呢間食店有好多唔同嘅日本菜式,其中一個推薦嘅菜就係佢哋嘅日本黑豚肉眼定食$98,仲有沙律同埋麵豉湯一齊食。肉質嫩滑,味道香濃,絕對係物超所值。。如果你鍾意串燒,可以試下佢哋嘅雞翼串同七味五花腩,每樣只係$28。燒三文魚鰭$38同炸蝦蟹子卷$38都係非常有特色必食!。拉麵方面,可以揀佢哋嘅自家製叉燒拉面$68。另可以追加炸餃子(5隻) $28。。講返壽司,佢哋嘅火炙三文魚腩壽司$24、火炙鰻魚壽司$18、芥辣八爪魚軍艦$22,呢度啲壽司新鮮又好味,絕對好正宗日本風味。。十分滿意既一餐👍🏼

十分滿意既一餐👍🏼
之前見到好多人推介位於新蒲崗既呢間小店🧡一直好多試下佢既海鮮丼飯🤩今次終於約左男朋友收工過黎食~我地由黃大仙行過去,大約行10分鐘左右。店舖細細間,但非常乾淨企理,又唔會太逼😊最好笑係我地去到撞到fd🤣佢地唔係住附近,都係慕名而來食日本野😚店員見到我地相認後好主動地問我地要唔要坐埋一齊,我話好之後佢幫我地安排😝服務好周到👍🏻❥ 海膽三色丼 $148三色丼材料好豐富💕海膽鮮甜飽滿,完全冇腥味,份量都足夠令我滿足☺️🧡配上大大粒既三文魚籽,鮮味十足!另外仲有吞拿魚蓉,軟綿綿既口感,配埋飯食一流!好欣賞個丼飯,充滿壽司醋味,味道微酸好開胃,食落都唔會太乾身!❥ 松葉蟹雙重丼 $128鍾意食蟹既朋友唔好錯過!有齊松葉蟹鉗、蟹肉、蟹籽、蟹膏,份量慷慨,啖啖都離唔開蟹🤭撈埋飯食好鮮甜滿足~~大力推介❤️❥ 原隻日本魷魚筒 $98真係大大隻‼️‼️魷魚爽口彈牙,好易咬,唔會太韌👍個汁燒得好香,我地都食唔停口😆❥ 芝士年糕(2件) $32即叫即製😍芝士年糕外脆內軟~咬落口好煙韌,芝士味濃😋❥ 原味波子汽水 $18飲落充滿氣泡感,好清爽😙💦💦❥ 富士山柚子梳打 $25梳打氣泡感十足,好清新解膩!呢個價錢勁抵!絕
之前見到好多人推介位於新蒲崗既呢間小店🧡
一直好多試下佢既海鮮丼飯🤩
今次終於約左男朋友收工過黎食~

我地由黃大仙行過去,大約行10分鐘左右。
店舖細細間,但非常乾淨企理,又唔會太逼😊

最好笑係我地去到撞到fd🤣
佢地唔係住附近,都係慕名而來食日本野😚

❥ 海膽三色丼 $148
三色丼材料好豐富💕
海膽鮮甜飽滿,完全冇腥味,份量都足夠令我滿足☺️🧡
配上大大粒既三文魚籽,鮮味十足!
另外仲有吞拿魚蓉,軟綿綿既口感,配埋飯食一流!

❥ 松葉蟹雙重丼 $128
鍾意食蟹既朋友唔好錯過!
有齊松葉蟹鉗、蟹肉、蟹籽、蟹膏,份量慷慨,啖啖都離唔開蟹🤭
撈埋飯食好鮮甜滿足~~大力推介❤️

❥ 原隻日本魷魚筒 $98
真係大大隻‼️‼️
魷魚爽口彈牙,好易咬,唔會太韌👍
個汁燒得好香,我地都食唔停口😆

❥ 芝士年糕(2件) $32
即叫即製😍
芝士年糕外脆內軟~
咬落口好煙韌,芝士味濃😋

❥ 原味波子汽水 $18
飲落充滿氣泡感,好清爽😙💦💦

❥ 富士山柚子梳打 $25
梳打氣泡感十足,好清新解膩!
呢個價錢勁抵!絕對要叫🤭
2023-10-10
Type of Meal
Dinner
2023-10-12 22 views
今日同朋友嚟新蒲崗人氣日式餐廳😋 見到網上大量好評,食物質素一定不錯~ 😍 價格親民,好受歡迎!✴️刺身定食 配壽司飯、沙律及麵豉湯 ($148)好豐富刺身!一次食到多款美味食材,件件厚切肥美,特別推薦三文魚嫩滑鮮美,配上壽司飯食,好飽好滿足😋 ✴️雞肉炒烏冬 ($88)好惹味的炒烏冬,份量好多!配料豐富,除了雞肉還有大量雜菜,好飽肚👍🏻✴️倍化帶子吞海膽 ($98/2隻)必食!超大件帶子加海膽,鮮味十足🤤 口感極軟腍,入口即化✴️章魚燒 ($32)美味小食,口感軟糯,很不錯~

✴️刺身定食 配壽司飯、沙律及麵豉湯 ($148)

✴️雞肉炒烏冬 ($88)

✴️倍化帶子吞海膽 ($98/2隻)
必食!超大件帶子加海膽,鮮味十足🤤 口感極軟腍,入口即化

✴️章魚燒 ($32)
美味小食,口感軟糯,很不錯~
2023-10-09 22 views
香港海膽主題餐廳唔多,特登過去新蒲崗潮聖。餐廳有落心機裝潢,有唔少清酒桶、招財貓、千與千尋無面怪擺設。更設有時令海膽,生蠔可外賣,價錢都貼地。 好期待個招牌《海膽丼$168》 果然冇失望!睇食評見通常隔一排,海膽來源就會轉。老闆應該係挑選當下時令最新鮮海膽製作。本身expect係飛佛大大啖加拿大海膽, 我哋今次嘅幸運兒係日本北海道海膽。味道比加拿大更濃郁,好鮮甜🤤🤤 以呢個超街坊價錢食到,性價比也太高了吧! 仲附送一碗麵豉湯同沙律,簡直佛心來的 💡💡💡💡💡 《倍化帶子吞海膽$98》巨型帶子雙面微微煎香,夾住另一款時令海膽,今次呢款齋食帶小苦。但連埋帶子一齊食就完全被帶子嗰種鮮甜味覆蓋,雙重幸福呀💗😣 《熔岩海膽魚餅$38》相比之下呢個就完全比下去了。畀個名吸引咗,夠曬特別。食落似打邊爐嘅海膽丸,海膽唔算太熔岩,食落都冇咩海膽味,反而外面個魚餅不錯。 《鵝肝多士$48》聞落已經超香,入口即溶,配埋個厚度啱啱好fit到落我個櫻桃小嘴size嘅多士,冇得頂呀!《海葡萄$48》多年前喺沖繩食過海葡萄之後,喺香港搵咗好耐都搵唔到,竟然喺呢間臥虎藏龍嘅街坊小店有得食!嗰種爽脆爆汁爆炸糖海水嘅口感,

《倍化帶子吞海膽$98》

《熔岩海膽魚餅$38》

《鵝肝多士$48》

《海葡萄$48》
多年前喺沖繩食過海葡萄之後,喺香港搵咗好耐都搵唔到,竟然喺呢間臥虎藏龍嘅街坊小店有得食!嗰種爽脆爆汁爆炸糖海水嘅口感,真係冇得頂!連埋個海葡萄汁一齊食,沖繩嘅回憶真湧上心頭🌊
2023-10-08 150 views
呢間日本菜主打食海膽,有大大碗海膽丼飯、小食、前菜等等,性價比高,鍾意食海膽唔好錯過啦😆🔸海膽凍豆腐 $68有兩三舊海膽同少少三文魚子,海膽鮮甜,凍豆腐幾爽滑,配埋凍豆腐汁食幾開胃清新!🔸海膽丼 $168🔸海膽三色丼 $148海膽丼好抵食呀!海膽份量好多,滿滿海膽幸福感滿瀉😍 海膽鮮甜唔腥,軟綿綿口感入口即融~ 仲可以用紫菜包住飯同海膽食,好好味!飯嘅份量都好足夠,男仔食都夠飽!海膽三色丼有海膽、三文魚子同吞拿魚茸,想食多啲其他嘢可以揀呢款~ 每樣材料都幾新鮮,份量又多,叫丼飯會配埋沙律同麵豉湯,抵食又好食!🔸火炙原條海鰻壽司 $58有兩件,海鰻火炙過幾香,口感軟綿,但會有少少細骨。🔸雞肉大蔥 $28🔸牛舌 $282款串燒味道都唔錯~雞肉幾嫩滑,牛舌幾爽口唔韌!🔸蒜香燒茄子 $48好多蒜!茄子燒得夠腍,又多汁!

海膽凍豆腐
🔸海膽凍豆腐 $68

海膽丼
🔸海膽丼 $168
🔸海膽三色丼 $148

海膽三色丼

火炙原條海鰻壽司
🔸火炙原條海鰻壽司 $58
有兩件,海鰻火炙過幾香,口感軟綿,但會有少少細骨。

雞肉大蔥
牛舌
🔸雞肉大蔥 $28
🔸牛舌 $28
2款串燒味道都唔錯~雞肉幾嫩滑,牛舌幾爽口唔韌!

蒜香燒茄子
🔸蒜香燒茄子 $48
好多蒜!茄子燒得夠腍,又多汁!

海膽凍豆腐
海膽丼