小朋友終於考完試梗係要畀小朋友輕鬆一下其實係身為媽媽嘅我終於唔需要幫小朋友溫書,我都要鬆下我仔就最鍾意去呢間貓cafe喺旺角 Urban Cafe每人花好少最低消費就可又玩又食加上我同仔仔都係貓癡呢度既有得食,又有得同貓玩我發覺呢度嘅環境真係好靚又有玻璃窗景,新裝修好乾淨貓嘅款式都好多,同埋好友善今次我坐有啲驚喜,我仲俾貓圍,好互動我覺得貓咪們好有親切感食物方面我就叫咗香烤孜然雞扒$100(包凍飲)雞扒係好大塊又嫩滑,好惹味啊!仔就最鍾意食魚叫咗龍利柳配黑松露汁意大利粉$88(包凍飲)仔仔食得好滋味,從未見過佢食咁多飲品方面,我就叫咗香甜朱古力畀佢而我嗰杯高水準凍意大利薄荷咖啡咖啡味和薄荷味簡直就係完美配搭令人覺得好冰涼醒神甜品方面都係離唔開朱古力我哋叫咗份量好足又好靚嘅“雙層朱古力楓糖吐司配雪榚”睇下我仔仔食得好滿足啊
小朋友終於考完試
梗係要畀小朋友輕鬆一下
其實係身為媽媽嘅我
終於唔需要幫小朋友溫書,我都要鬆下

我仔就最鍾意去呢間貓cafe
喺旺角 Urban Cafe

每人花好少最低消費就可又玩又食
加上我同仔仔都係貓癡

呢度既有得食,又有得同貓玩

我發覺呢度嘅環境真係好靚

又有玻璃窗景,新裝修好乾淨
貓嘅款式都好多,同埋好友善

今次我坐有啲驚喜,我仲俾貓圍,好互動
我覺得貓咪們好有親切感

食物方面
我就叫咗香烤孜然雞扒$100(包凍飲)
雞扒係好大塊又嫩滑,好惹味啊!

仔就最鍾意食魚叫咗
龍利柳配黑松露汁意大利粉$88(包凍飲)
仔仔食得好滋味,從未見過佢食咁多

飲品方面,我就叫咗香甜朱古力畀佢
而我嗰杯高水準凍意大利薄荷咖啡
咖啡味和薄荷味簡直就係完美配搭
令人覺得好冰涼醒神

甜品方面都係離唔開朱古力
我哋叫咗份量好足又好靚嘅
“雙層朱古力楓糖吐司配雪榚”
睇下我仔仔食得好滿足啊
作為一家貓咪友好型CAFE,URBAN Cafe (旺角兆萬中心)為喜愛人士提供了一個理想的用餐選擇。你可以在品嘗美食的同時,與可愛的貓咪互動,增添用餐體驗的樂趣。我們品嚐了美式車打芝士豬扒配薯菜,色香味俱全,豬排勁厚切,肉質鮮嫩多汁,芝士焗得微焦,香氣樸鼻,吃起來濃郁醇厚,與香脆薯條搭配恰到好處。另一道咖喱海鮮蛋炒飯,珍珠米粒粒分明,加入咖喱醬汁炒,米飯入味濃郁,配搭海鮮及雞蛋,口感豐富可口。蜂蜜柚子茶清新怡人,香甜可口;蘋果醋荔枝梳打清爽爽口,氣泡感十足。藍莓鮮果忌廉牛角包窩夫配雪糕:酥脆的窩夫配上清新的藍莓忌廉,再輔以濃郁香滑的雪糕,層次豐富,口感紮實。而雪山朱古力心太軟配雪糕:朱古力心太軟與雪糕的碰撞,帶來醇厚綿密的滋味,甜而不膩。這個寵物友好的用餐空間非常寫意,為喜愛貓咪人士提供了一個值得一去的好去處,服務也非常好。我們十分滿意這次用餐體驗,有機會定必再次光臨。
作為一家貓咪

我們品嚐了美式
,配搭海鮮及雞蛋,口感豐富可口。

蜂蜜柚子茶清新怡人,香甜
可口;蘋果醋荔枝梳打清爽爽口,氣泡感十足。

藍莓鮮果忌廉牛角包窩夫配雪糕

這個寵物友好的用餐空間非常寫意,為喜愛貓咪人

蜂蜜柚子茶

美式車打芝士豬排伴孜然燒汁

咖喱海鮮蛋炒飯

2024-06-13
$150 (Lunch)
蜂蜜柚子茶
美式車打芝士豬排伴孜然燒汁
咖喱海鮮蛋炒飯
  • 美式車打芝士豬扒配薯菜
  • 咖喱海鲜蛋炒飯
  • 雪山朱古力心太軟配雪糕
  • 萍果醋荔枝梳打
2024-06-16 49 views
今日帶男朋友嚟URBAN 貓Cafe體驗吓做一日貓奴,呢間係全港最大最多貓貓既URBAN Cafe ,荔枝角、旺角、觀塘都有分店我就book咗兆萬中心分店,入去之前要喺門口先穿鞋套再進場同埋用消毒洗手液,保持衛生,而且所有分店不收入場費現場目測超過30隻貓貓,全部都好健康好得意,仲可以order吞拿魚醬醬($58)店員會敲響匙羹,全場貓貓即刻走晒過黎,場面搞笑到我哋食lunch醫肚,呢度既Lunch Menu都好多選擇,仲可以加配小食,仲有唔同嘅甜品可以揀香烤孜然雞扒黑松露燒汁配意粉($68)孜然香料能為雞肉帶來 濃郁的香氣,搭配烤制能讓雞肉外脆內嫩。黑松露本身就有非常獨 特的香氣和風味,搭配燒汁可以釋放出其精華,為整道料理增添香氣 和層次感。蔬菜的清爽伴有濃郁醬汁日式忌廉蟹肉薯餅(跟餐加配$18)炸薯餅內脆外軟,忌廉蟹肉爆餡,味道偏濃😋吉列豬扒麻醬凍烏冬($58)天氣熱最鍾意食呢個凍烏冬,吉列豬扒炸得酥脆,配搭麻醬冇得輸跟可以揀$38以下嘅飲品,我地就叫咗凍朱古力同埋百香果沙冰雪山心太軟配雪糕($58)最後來個甜品開心吓Oreo雪糕配朱古力心太軟PS:雖然貓貓係好可愛,但係唔同嘅貓又

香烤孜然雞扒黑松露燒汁配意粉($68)

日式忌廉蟹肉薯餅(跟餐加配$18)

炸薯餅內脆外軟,忌廉蟹肉爆餡,味道偏濃😋

吉列豬扒麻醬凍烏冬($58)

天氣熱最鍾意食呢個凍烏冬,吉列豬扒炸得酥脆,配搭麻醬冇得輸

跟可以揀$38以下嘅飲品,我地就叫咗凍朱古力同埋百香果沙冰

雪山心太軟配雪糕($58)

最後來個甜品開心吓Oreo雪糕配朱古力心太軟

PS:雖然貓貓係好可愛,但係唔同嘅貓又唔同嘅性格,有啲比較親人有啲比較愛靜,千祈唔好勉強捉佢哋呀💕
2024-06-15 409 views
we placed our order at around 14:50 and the meal took them 50 minutes to make... it was just a regular burger, nothing special. what makes it worse is the staff's attitude, no cutlery came with our meals and we had to get it ourselves. i swear even a cat can serve better. 14:50左右落單,等了快一個小時才到。員工態度也不是太好。吃的東西也不是很好吃。the waiting time was quite long as well, there were clearly seats available but we still had to wait for around 30 minutes.等待時間也頗久,裡面有座位但沒有人帶位。

等待時間也頗久,裡面有座位但沒有人帶位。
2024-06-15
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
Lunch
2024-06-15 35 views
超級多可愛喵星人嘅cafe😍店內裝修好靚,地方夠闊落坐得好舒服,最重要有好多空間俾貓貓休息同玩,呢到仲可以加購逗貓棒同罐罐,方便同主子互動🥰好多貓cafe嘅食物都好頹,但呢間全部野食都好高質,貓奴一定要嚟打下卡~🌟日式風味蟹柳薄餅拉絲滿分!係薄底pizza,食落脆口,份量幾大同fd share啱啱好~🌟煙三文魚班尼迪酸種包伴黑松露忌廉黑松露味好香,配班尼迪好夾🥰煙三文魚量好多好足料,薯條仲係熱辣辣兼香脆,食落非常滿足👍🏻🌟美式車打芝士豬扒伴黑松露燒汁豬扒厚身又夠霖身,表層芝士香口,配上黑松露燒汁夠晒惹味,值得讚✨🌟伯爵茶芝士蛋糕+朱古力布郎尼兩款甜品甜度都剛好,伯爵茶芝士蛋糕出色,茶味香濃夠清新,蛋糕本身都軟滑,口感同味道都冇得輸;朱古力布郎尼偏苦同硬身,不過襯埋雪糕就係perfect match

🌟日式風味蟹柳薄餅

🌟煙三文魚班尼迪酸種包伴黑松露忌廉

🌟美式車打芝士豬扒伴黑松露燒汁

🌟伯爵茶芝士蛋糕+朱古力布郎尼
2024-06-14 29 views
入侵貓星人嘅世界,今日去咗旺角樓上cafe Urban cafe! 一打開入去已經好多貓貓,鐘意貓貓嘅真係可以玩一日😂揀咗二人餐,先嚟餐湯同沙律,主食搵揀咗温泉蛋煙肉野菌卡邦尼扁意粉,扁意粉掛汁力高,每條都有卡邦尼嘅奶香味。另一主食就要咗西班牙燒烤醬黑毛豬肋骨,推薦!份量勁多,豬肋骨好入味,燒烤味香,豬肋骨嫩!飲品方面飲咗四季春鮮奶,口感綿滑,先有清爽奶香再慢慢滲出茶香,而另一杯係oreo脆脆特濃朱古力,勁香濃朱古力味呢間cafe 甜品都好出色,法式焦糖布甸,口感絲般細滑嘅布甸,上層香脆下層軟滑,另一款朱古力合桃布朗尼配雪糕,表皮酥脆而內層軟黏,甜度好

一打開入去已經好多貓貓,鐘意貓貓嘅真係可以玩一日😂

2024-06-14 28 views
入到店內第一感覺好乾淨,沒有任何氣味,寵物餐廳最緊要就係環境衛生,店員安排座位後,貓咪就係屋企行出嚟,最少十幾隻,每隻都有自己特色,又精靈,可愛😍每位顧客由入店開始兩小時用餐,但掛住同貓貓玩真係唔夠用呀,每隻都可愛到想抱佢地返屋企❤️當然係唔可以咁做啦。講返餐廳提供餐飲,款式選擇都有很多,同朋友就叫左兩個套餐。日式吉列豬扒麻醬冷烏冬,味道不錯,麻醬配冷烏冬真係好夾,豬扒鬆軟香脆可口。加錢跟埋個小食日式忌廉蟹肉薯餅,熱辣辣薯餅,有四件咁多味道唔錯。第二樣叫左煙三文魚班尼迪酸種包伴黑松露忌廉,上面仲有薯條,黑松露忌廉濃郁嘅香氣,加構咗小食日式章魚小丸子,餐廳每個餐各有特色,好適合大人同細路。朱古力咖啡雲朵沙冰,叫咗少甜入口味道啱啱好唔係好甜,喜歡甜的可以唔好叫少甜。香草薄荷朱古力,朱古力奶加埋薄荷入口甜甜地又涼涼哋,夏天飲真係好舒服啊。甜品仲叫咗個法式焦糖燉蛋,燉蛋蛋味道濃郁,配埋焦糖,好滿足。推介鍾意貓咪同食嘢嘅你哋,記住要訂位呀!

講返餐廳提供餐飲,款式選擇都有很多,同朋友就叫左兩個套餐。

推介鍾意貓咪同食嘢嘅你哋,記住要訂位呀!
2024-06-11
Waiting Time
1 Minutes (Dine In)
$130 (Lunch)
2024-06-12 32 views
一向都鍾意貓嘅我,間唔中都會去貓cafe玩下貓貓🐱!😛😊🤣呢間urban cafe我已經去過幾次!而今次就揀咗呢間新開喺兆萬中心嘅分店!我們叫了二人餐、包兩個餐湯、沙律、飲品、主食!加埋一、人均大約$150!非常抵食!1. 三重芝士肉醬意大利麵,滿佈芝士,配上肉醬好惹味呀!😋😎2. 安格斯牛肉手工漢堡配薯條🍟,漢堡非常juicy!分量十足!好正呀!👍🙌貓咪非常可愛又唔怕人、任影唔嬲!好想快d可以再去一次呢!Urban cafe: 旺角兆萬中心14樓

貓咪非常可愛又唔怕人、任影唔嬲!好想快d可以再去一次呢!

Urban cafe: 旺角兆萬中心14樓
  • 安格斯牛肉手工漢堡配薯條
同友人相約探貓貓🐱,當然黎到全港最大最多貓貓的URBAN Cafe 貪佢喺香港有多間分店,分別喺荔枝角、旺角、觀塘十分就腳。今次嚟到兆萬中心,一如既往先穿鞋套再進場,保持衛生。所有分店不收入場費,帶埋小朋友嚟摸貓輕鬆,不失為一個幾好的親子活動。蕃茄蜆殼煙肉扁意粉(HKD 88):蕃茄可以提供酸甜的風味,搭配蜆殼能帶來海鮮的鮮甜。煙肉可以增添一些煙燻醺香,搭配扁意粉的口感會很不錯。扁意粉的柔軟質地和適中的咬勁,能很好地吸附蕃茄和蜆殼的醬汁。香烤孜然雞扒黑松露燒汁配薯菜(HKD 86):孜然香料能為雞肉帶來濃郁的香氣,搭配烤制能讓雞肉外脆內嫩。黑松露本身就有非常獨特的香氣和風味,搭配燒汁可以釋放出其精華,為整道料理增添香氣和層次感。蔬菜的清爽伴有濃郁醬汁。是一個非常豐富的一餐。台式炸芋丸(跟餐加配):芋頭的香甜綿密質地,經過炸製後會變得酥脆可口。這種口感轉變是芋丸的魅力所在。炸至金黃色的外皮,能形成一道外酥內嫩的美味組合。這種層次感非常吸引人。台式章魚小丸子(跟餐加配):清爽彈牙的章魚肉質,經過適當調味後能夠發揮出其原有的鮮甜滋味。炸製過後形成酥脆的外層,搭配柔軟彈牙的內餡,能給人很好的層

台式章魚小丸子(跟餐加配):清爽彈牙的章魚肉質,經過適當調味後能夠發揮出其原有的鮮甜滋味。炸製過後形成酥脆的外層,搭配柔軟彈牙的內餡,能給人很好的層次感和口感體驗。小巧可口的尺寸也使得它成為一款非常適合作為下酒菜或零食的美味佳餚。

URBAN Cafe 精選特調咖啡:香氣濃郁,這款特調咖啡應該會散發出濃郁迷人的咖啡香氣,可能帶有花香、巧克力或柑橘等複雜的香氣成分。特調咖啡的口感應該會非常細膩圓潤,不會有粗糙或澀澀的感受。

茉莉綠茶鮮奶:濃郁奶香:當茉莉綠茶遇上鮮奶,會產生一種濃郁醇厚的奶香味,柔和地包裹住茶葉本來的清香,形成了一種溫暖迷人的氣息。綿密質感:鮮奶的加入會使茶湯的口感變得更加綿密柔滑,飲入時能感受到一種悠長柔順的質感,使整體體驗更加滋潤細緻。

法式焦糖燉蛋:口感非常香滑細緻,入口即化,似乎整個蛋羹都化作了一股奶香的醇厚絲綢。這種滑嫩的質地讓人難以忘懷。燉蛋表面所形成的焦糖層,會散發出一股濃郁誘人的焦糖香氣,甜而不膩,在口中瀰漫開來,令人垂涎欲滴。

雪山心太軟配雪糕:雪糕心太軟呈現流心,效果抹茶味突出,配上芝麻軟雪糕加忌廉好邪惡,但係食唔停。

總結:
朋友聚會好地方,食物質素出色
不收入場費 親子活動好去處
2024-06-08 16 views
話說女朋友系貓奴,所以都同佢到訪過唔同的喵喵Cafe 之前去過Urban Cafe 另一旺角分店,新分店明顯地訪大好多,貓貓數量多到總有一隻系你附近,貓奴真系要去下美國豬扒檸檬蘋果醬$128豬扒勁厚身又唔會煎得太乾,檸檬蘋果醬酸酸地幾解膩原條鰻魚明太子意粉$108原條明太子意粉都只不過係$108,呢個價錢真係相當抵食明太子醬相當creamy,意粉硬身有嚼勁雜莓梳打$58 & Oero chocolate milkshake $58個人覺得Oreo奶昔好飲啲,唔會太甜幾清涼

話說女朋友系貓奴,所以都同佢到訪過唔同的喵喵Cafe

美國豬扒檸檬蘋果醬$128
豬扒勁厚身又唔會煎得太乾,檸檬蘋果醬酸酸地幾解膩
原條鰻魚明太子意粉$108
原條明太子意粉都只不過係$108,呢個價錢真係相當抵食
明太子醬相當creamy,意粉硬身有嚼勁

個人覺得Oreo奶昔好飲啲,唔會太甜幾清涼

呢次應該係第三次去貓咪Cafe~姑姐就生日比個驚喜佢去摸下貓影下相放鬆下4個人3個選擇困難既揀4人餐$612就最好不過沙律x4南瓜湯x4~唔錯少少甜,有d南瓜蓉加左$48要滋味四人小食拼盤超級大份~如果細食人士叫前諗諗😂唔係要打包先掂包括:酥炸雞翼、唐揚炸雞、薯條、洋蔥圈~有沙律醬&茄汁雞翼好大隻,咬開有肉汁,炸雞粉漿厚薄ok,薯條外脆內軟條條都好長,洋蔥圈最驚喜,洋蔥甜甜地。溫泉蛋煙肉野菌卡邦尼扁意粉我地既食法一定係拮穿隻蛋撈勻食扁意粉好掛汁,口感唔錯,煙肉都比得幾大方原條鰻魚明太子忌廉扁意粉呢個好有誠意,長過手掌,明太子再多d會更好西班牙燒烤醬黑毛豬肋骨醬汁惹味~黑毛豬肋骨食落好juicy ,幾易咬開,配薯條正呀!安格斯牛肉手工漢堡配薯條漢堡扒都幾厚~有牛味咬開有肉汁,有沙律同薯條今晚好多薯條,食左3次,好彩大家都鍾意😂超級飽飲品:凍意大利焦糖咖啡&凍意大利棒子咖啡兩杯都幾大杯~咖啡香濃,焦糖同榛子味都幾突出檸檬茶同咖啡一樣大杯,茶底濃檸檬四大塊👍熱伯爵茶鮮奶~伯爵茶味濃~唔落糖都唔錯環境都幾舒服,座位都好寬敞,入嚟前要套鞋套先好入去呀~貓貓會不停係枱底穿梭~跳上枱或者係度打架,最
呢次應該係第三次去貓咪Cafe~
姑姐就生日比個驚喜佢
去摸下貓影下相放鬆下

4個人3個選擇困難既揀4人餐$612就最好不過
沙律x4
南瓜湯x4~唔錯少少甜,有d南瓜蓉

加左$48要滋味四人小食拼盤
超級大份~如果細食人士叫前諗諗😂唔係要打包先掂
包括:酥炸雞翼、唐揚炸雞、薯條、洋蔥圈~有沙律醬&茄汁

溫泉蛋煙肉野菌卡邦尼扁意粉
我地既食法一定係拮穿隻蛋撈勻食
扁意粉好掛汁,口感唔錯,煙肉都比得幾大方

原條鰻魚明太子忌廉扁意粉
呢個好有誠意,長過手掌,明太子再多d會更好

西班牙燒烤醬黑毛豬肋骨

安格斯牛肉手工漢堡配薯條
漢堡扒都幾厚~有牛味咬開有肉汁,有沙律同薯條
今晚好多薯條,食左3次,好彩大家都鍾意😂超級飽

飲品:凍意大利焦糖咖啡&凍意大利棒子咖啡
兩杯都幾大杯~咖啡香濃,焦糖同榛子味都幾突出

檸檬茶同咖啡一樣大杯,茶底濃檸檬四大塊👍
熱伯爵茶鮮奶~伯爵茶味濃~唔落糖都唔錯

環境都幾舒服,座位都好寬敞,入嚟前要套鞋套先好入去呀~貓貓會不停係枱底穿梭~跳上枱或者係度打架,最搞笑貓咪們開大會聚晒係度~鍾意貓貓們既你你你~記得嚟同主人們影下相~抱唔抱到就睇下你好唔好彩😂
2024-06-03
Dinner
  • 安格斯牛肉手工漢堡配薯條
  • 溫泉蛋煙肉野菌卡邦尼扁意粉
2024-06-06 2048 views
一邊食,一邊逗貓,貓奴仲可以兼顧到食嘢嗎?上嚟餐廳本意就係要搵貓咪打卡、玩貓貓,所以同友人怱怱點了幾款食物,便急不及待地逗貓去。所有貓貓都已久經訓練,全不怕人外,更可以說視人為無物,要拍照嗎?隨便; 要摸摸嗎?隨便;要抱抱嗎?可以,但不要阻止本尊隨時要走開;要餵食嗎?好啊!快d俾我!哈哈……真係好可愛啊!貓咪們都非常乾淨,毛毛滑不溜手;以致餐廳環境亦絲毫沒半點異味,光猛潔淨,更見到服務員不停地清潔,維持著最潔淨的環境。食物在沒什麼要求下,都算有驚喜。大啡菇安格斯牛肉手工漢堡配薯條 🍔🍟份量超大,一個普通食量嘅女孩子有可能食唔晒。漢堡扒有肉汁,唔鞋。金沙雞翼🍗炸得外皮金香鬆脆,灑上鹹蛋黃粉,賣相不俗。日本伯爵茶芝士蛋糕配雪糕🧁裝飾嘅綿花糖超正,雖然細細粒,但十分煙韌、有咬口,剩食綿花糖都開心。而雪糕亦配上Cookies and Cream ,而唔係簡單用雲呢拿雪糕,不錯。食物味道雖然唔係超級美味,但賣相精緻,加上貓咪作伴,心情好足以讓一切加分。
一邊食,一邊逗貓,貓奴仲可以兼顧到食嘢嗎?

食物在沒什麼要求下,都算有驚喜。
大啡菇安格斯牛肉手工漢堡配薯條 🍔🍟

金沙雞翼🍗
炸得外皮金香鬆脆,灑上鹹蛋黃粉,賣相不俗。

日本伯爵茶芝士蛋糕配雪糕🧁

Dinner
2024-05-28 16 views
今日同小朋友去咗貓貓Cafe 到探貓貓,環境好寬敞又夠乾淨,貓貓可以自由自在咁樣爬高爬低,Urban Cafe 可以話係一間動物友善嘅餐廳滋味拼盤$98滋味拼盤超大份,包咗酥炸雞翼、唐揚炸雞、薯條、洋蔥圈,建議四個人先好嗌一份,如果唔係一定食唔晒酥炸雞翼有成四隻咁多,啱啱炸出嚟熱辣辣又多汁薯條又係好厚肉嗰種,就咁食又得,沾沾蕃茄醬食一樣得原條鰻魚明太子忌廉扁意粉$108明太子忌廉扁意粉條鰻魚極長,但係價錢係同出邊嘅鰻魚炒飯差唔多,所以係性價比之選Oreo脆脆朱古力雲朵沙冰$62上面有一大Pat cream極邪惡,朱古力同埋Oreo嘅味道絕對係Perfect match荔枝雲朵沙冰$58荔枝雲朵沙冰有陣酸乳嘅味道,酸酸甜甜好好飲呢個價錢有得玩貓貓,仲要有嘢食,絕對係抵嘅

滋味拼盤$98
炸雞翼有成四隻咁多,啱啱炸出嚟熱辣辣又多汁
薯條又係好厚肉嗰種,就咁食又得,沾沾蕃茄醬食一樣得

原條鰻魚明太子忌廉扁意粉$108

Oreo脆脆朱古力雲朵沙冰$62
荔枝雲朵沙冰$58
荔枝雲朵沙冰有陣酸乳嘅味道,酸酸甜甜好好飲

呢個價錢有得玩貓貓,仲要有嘢食,絕對係抵嘅
超多貓貓的cafee面積超級大呀鹽燒牛舌蕃茄羅勒芝士意大利麵:呢個意大利麵真係好正!牛舌煮得剛剛好,入口即溶,肉質鮮嫩多汁。鹽燒牛舌同蕃茄羅勒芝士嘅組合好協調,味道香濃又有層次感。意粉煮得彈牙,醬汁搭配西班牙燒烤醬黑毛豬肋骨:肉質鮮嫩多汁,配上西班牙燒烤醬,味道濃郁香甜,每一口都帶出豬肉嘅原汁原味。肋骨經過烤制,表面燒烤得恰到好處,帶有微微的焦香,令味道更加豐富朱古力心太軟:呢個朱古力心太軟真係太美味啦!朱古力外層酥脆,一口咬落去,朱古力心即刻融化喺口中,濃郁的朱古力味道瀰漫開來古早冬瓜茶:古早冬瓜茶係一個清涼解渴嘅選擇!呢杯冬瓜茶帶有淡淡嘅甜味,唔會太甜膩
超多貓貓的cafee
面積超級大呀
鹽燒牛舌蕃茄羅勒芝士意大利麵:
西班牙燒烤醬黑毛豬肋骨:

朱古力心太軟:
古早冬瓜茶:
小編同朋友都好鍾意貓貓😺 呢間貓cafe有多隻活潑可愛嘅貓貓,仲可以同佢哋玩同影相📸環境舒適,令人放鬆。仲要唔使額外俾入場費,只要叫嘢食就可以🙌🏻價錢亦好抵😆🔸牛油果雞胸核桃沙律 $78:沙律既健康又美味🥗牛油果的奶油口感🥑與雞胸肉🐓和核桃的口感相互融合,帶來豐富的飽足感。 🔸西班牙燒烤醬黑毛豬肋骨 $128:黑毛豬肋骨肉質軟嫩多汁🐷口感豐富,配上燒烤醬更加惹味 🔸伯爵茶鮮奶 $52:飲落口感滑順,茶香和奶香相互融合🥛帶來一種濃郁而平衡的口味。 🔸百香果紫米酸奶 $58:飲品既酸甜可口,又帶有紫米的獨特口感,百香果的酸甜和紫米的口感相互交融,整體味道平衡而美味

🔸牛油果雞胸核桃沙律 $78:

🔸西班牙燒烤醬黑毛豬肋骨 $128:
黑毛豬肋骨肉質軟嫩多汁🐷口感豐富,配上燒烤醬更加惹味

🔸伯爵茶鮮奶 $52:

🔸百香果紫米酸奶 $58: