2021-10-07
#黃店🇭🇰YL-水門雞飯咁耐仲未有得去旅行嘅大家~~有冇掛住泰國既野食🥺小編其中一樣最掛住泰國嘅嘢食就係水門雞飯!!好滑既雞配上甜甜既醬 令人回味無窮😍好啦~~所以我今次就睇吓香港搵唔搵得返呢個味道😚入到鋪頭:個感覺俾到我有泰國既味道 枱櫈同環境都有Feel🥰👅 水門雞飯 配湯(⭐8/10) $50講下個湯先~~免費送既😚但味精同胡椒味較重 所以我淨係飲左幾啖(≖ᴗ≖)雞飯大大碟,食完係飽肚既👍🏻大食怪既我啱哂~~雞我冇加錢轉到雞脾肉🥺但雞食落都滑(下次會想轉雞脾肉)點埋個甜甜地既醬好開胃~飯粒分明 👅脆炸蝦波 (⭐7/10) $24其實就係同蝦餅差唔多😆不過佢外皮有唔同 就係好似有D脆粒粒係外皮咁~~但驚喜不大 味道就正正常常 大家要繼續支持黃店🥲💛🚩地址: 水門雞飯 (百宜樓) (元朗)元朗教育路24-36號百宜樓地下A號舖🚩其他地址如下1. 大埔汀角路11號地舖2. 旺角豉油街21C號地舖3. 尖沙咀金馬倫道18號萬勤商業大廈地舖
🇭🇰YL-水門雞飯
咁耐仲未有得去旅行嘅大家~~有冇掛住泰國
👅 水門雞飯 配湯(⭐8/10) $50
👅脆炸蝦波 (⭐7/10) $24
大家要繼續支持黃店🥲💛
🚩地址: 水門雞飯 (百宜樓) (元朗)
元朗教育路24-36號百宜樓地下A號舖
🚩其他地址如下