2022-03-01
食包Winner Burger地址: 太子太子道西139號地下C號舖食左成個月外賣飯盒食到悶, 今日一於轉下新花款先。手做BURGER 店, 入面好多用小磚拼成LOW PIXEL 卡通, 幾得意架, 我等外賣昤都忍唔住影左幾張於上網。另外可以$18升級做套餐,包埋小食同飲品, 叫左份WB豬牛薯堡同芝菠蘿雞堡WB豬牛薯堡好大個, 比一般厚身, 除左鮮生菜同蕃茄,有豬同牛漢堡扒各一。一個漢堡包食到雙重滋味。好足料, 大大個BURGER 食完好滿足, PATTY JUICY。芝菠蘿雞堡有PINAPPLE 同炸雞肉, 個MAYO醬甜甜酸酸, 同PINAPPLE 與炸雞好夾。升級做套餐, 要左雞翼同炸蕃薯條, 個蕃薯條好香脆帶自身甜味, 勁好食一吃便愛上.
地址: 太子太子道西139號地下C號舖