2023-11-26 104 views
今晚專登book 呢間同朋友補祝一個似樣d既生日,朋友鍾意食西式,呢度最啱,裝修環境玩味別緻。是但求其乜都炸$103首先點個炸物拼盤,貪佢咩都有,有雞翼,吉列蝦,魚柳同埋薯條,即炸脆卜卜,金黃色好吸引。好日子梗係芝士龍蝦意大利扁面$298個pasta係朋友選既,話哂係慶祝佢既日子,價錢係有d貴,不過最緊要好味。芝士味香濃,食落creamy好滑。個龍蝦冇令我地失望,龍蝦厚肉,超新鮮,質爽口又鮮甜,好新鮮性價比好合理。半熟吞拿魚西西里pizza $145用左半熟吞拿魚做pizza ,我都係第一次食,d吞拿魚連同芝士出嚟味道好特別,加上d柚子汁沙律菜,感覺好爽口,pizza 批底脆卜卜好好味。我今晚食得好滿足,朋友都好開心,like 社交平台,仲有雞翼送,下次可以同其他朋友再嚟。

是但求其乜都炸$103

好日子梗係芝士龍蝦意大利扁面$298

半熟吞拿魚西西里pizza $145

2023-11-26 110 views
✨Wish you a mamaday(銅鑼灣)之前食過佢姊妹店覺得唔錯 今次又黎食lunch~Lunch set都幾抵 包湯/沙律 仲可以加錢配小食~~✨波士頓龍蝦意大利飯龍蝦上面鋪上滿滿芝士 肉質結實彈牙意大利飯用南瓜汁、菠菜煮 成件事好夾 飯粒都吸滿醬汁 食落飽肚又好味🤤✨焦糖窩芙(加購$46)半份都好多🤣有一球海鹽雪糕 窩夫都外脆內軟幾好食😋 焦糖脆餅都好好味 食到好飽都比我清曬💁🏻‍♀️✨原條鰻魚蛋包飯呢個飯仍然係幾出色 有醬油炒過嘅飯加原條肥美嘅鰻魚 炒蛋都好滑~✨炸雞翼簡左芥末蜜糖味 雞翼炸得香脆 呢隻醬真係好好味😍✨香蕉朱古力奶昔✨士多啤梨奶昔兩杯奶昔都幾濃厚唔會太甜😋個人偏好士多啤梨味✨職員都好有禮貌服務幾好🥰
✨Wish you a mamaday(銅鑼灣)
之前食過佢姊妹店覺得唔錯 今次又黎食lunch~
Lunch set都幾抵 包湯/沙律 仲可以加錢配小食~~

✨波士頓龍蝦意大利飯
龍蝦上面鋪上滿滿芝士 肉質結實彈牙

✨焦糖窩芙(加購$46)

✨原條鰻魚蛋包飯

炸雞
簡左芥末蜜糖味 雞翼炸得香脆 呢隻醬真係好好味😍

✨香蕉朱古力奶昔
✨士多啤梨奶昔
兩杯奶昔都幾濃厚唔會太甜😋個人偏好士多啤梨味✨

職員都好有禮貌服務幾好🥰
銅鑼灣高質西餐,這餐廳一定榜上有名!不只是環境舒適,裝修別具心思,到處都是幽默Gimmick打卡位,而是食物維持高質水平,儲下不少忠粉和回頭客。古法烤黑毛豬(西班牙豪華豚) Spanish Grill Iberico $268「豪華豚」這個菜名絕對沒有誇張,豬鞍連骨很有份量,厚度足足有至少2cm,而且熟度完美,一切開就感覺到肉汁爆發,非常Juicy,蜜汁調味也很討人喜歡。配菜陣容也不馬虎,除了日式麻醬沙律份量大方,還有薯蓉雙色Cone和兩大片蝦片,配搭很有新意!唔好抱咁大期望蒲燒鰻魚蛋包飯 MamaDay Unagi Omurice $128看見鄰座Order,賣相非常吸睛,所以二話不說Follow!+$28升級原條鰻魚真的很值得,超大條鋪滿整個飯面。蛋包飯用上日本雞蛋,蛋香豐富又滑溜,原來以為飯底就是簡單的白飯或炒飯底,怎料是鰻魚汁炒飯,而且熱辣辣,每一顆飯都被鰻魚汁重重包圍,單吃已經非常美味,加上蛋汁和鰻魚的油香和甜香,是100%幸福的味道!今日咩心情 How Are You Today $70本來要吃Cheesecake,但是日Sold Out,店員推介大廚自家製的Daily S
今日咩心情
今日咩心情 How Are You Today $70
本來要吃Cheesecake,但是日Sold Out,店員推介大廚自家製的Daily Special – Chocolate Mousse Cake,果然很不錯!以Oreo做餅底已經很中口味,Mousse Cake本身朱古力味不算太濃,但加上餅底後甜度立刻剛剛好,吃完整個都不覺得膩!
你今日飲左益力多柚子沙冰未啊
你今日飲左益力多柚子沙冰未啊? Yuzu Yakult Frappe $58
沙冰本身綿滑度不錯,益力多和柚子同樣都是酸酸甜甜的代表,加在一起的味道就如想像中和諧。
今日咩心情
你今日飲左益力多柚子沙冰未啊
2023-11-22 195 views
今天朋友約了在一家很特別的店吃飯~有多特別🙉看下它的餐牌就知道了🤣餐廳裝潢很有特色,到處都是打卡位~🍕披薩:好邪惡嘅鹹蛋牛油果蟹肉比薩咩叫減肥芝士味很濃很香,原條蟹鉗好多🤤蟹肉超多🤤原來蟹和芝士很搭👍平時真的沒怎麽吃到過蟹的披薩。這蟹肉多到就是跟平時那種普通披薩所有配料加起來一樣多。餅底是爆脆的,稍微涼了以後還是很好吃!🍝意粉:有蟹go又有蟹肉的蟹蟹意大利扁面這個是今天的Top1😍超有誠意的,平時這種海鮮啊蟹的意面,通常就是只有上面一撮。但是這家真的滿滿都是蟹肉🦀每一口面都裹滿了蟹肉🦀味道超濃郁🤤蟹籽超多🤤一口下去在嘴里就是劈劈啪啪🍤炸物拼盤:求其是但乜都炸啲啦分量足👍有薯條、雞翼、炸蝦、炸魚~🥤芝麻Latte:我黑芝麻你個奶芝麻味超濃郁哦🤤🤤香香的🥤牛油果冰沙:牛油果沙冰口感系傑撻撻很濃稠哦,牛油味不是很濃郁🍠手工紫薯窩夫很有內涵的一個甜品!真材實料🤤窩夫很紮實。忌廉竟然是鹹的,很特別的口味,就是一口下去又甜又鹹

餐廳裝潢很有特色,到處都是打卡位~

🍕披薩:好邪惡嘅鹹蛋牛油果蟹肉比薩咩叫減肥
🍝意粉:有蟹go又有蟹肉的蟹蟹意大利扁面
🍤炸物拼盤:求其是但乜都炸啲啦
分量足👍有薯條、雞翼、炸蝦、炸魚~
🥤芝麻Latte:我黑芝麻你個奶
芝麻味超濃郁哦🤤🤤香香的
🥤牛油果冰沙:牛油果沙冰口感系傑撻撻
很濃稠哦,牛油味不是很濃郁
🍠手工紫薯窩夫
我黑芝麻你個奶
手工紫薯窩夫
我黑芝麻你個奶
手工紫薯窩夫
有蟹go又有蟹肉的蟹蟹意大利扁面
  • 好邪惡嘅鹹蛋牛油果蟹肉比薩咩叫減肥,
3K
2023-11-21 137 views
原來京都商業中心有好多嘢食,今日去了十樓一間好搞鬼餐廳,無論裝潢,色調,擺設,餐牌……..,都好吸引。豆腐咖啡原來係豆腐雪糕,豆腐味道濃厚,跟咖啡好夾。味道有啲似affagato , 好飲!素食者沙律沙律菜蔬好新鮮翠綠,醒醒胃。菠菜菠菜全部都是菠菜忌廉燉飯味道恰到好處,忌廉芝士不會過多,完全沒有膩感。即叫即做熱辣辣。燉飯內除了菠菜外,還加入了崧子,菇,增添嚼口感。驟眼見伴碟嘅以為係帶子,哈哈…豆腐嚟㗎,好似呀!

豆腐咖啡

素食者沙律
沙律菜蔬好新鮮翠綠,醒醒胃。

菠菜菠菜全部都是菠菜忌廉燉飯
味道恰到好處,忌廉芝士不會過多,完全沒有膩感。
即叫即做熱辣辣。
燉飯內除了菠菜外,還加入了崧子,菇,增添嚼口感。
驟眼見伴碟嘅以為係帶子,哈哈…豆腐嚟㗎,好似呀!

2023-11-17
$300 (Lunch)
2023-11-20 122 views
餐廳的窗外景觀開陽,內部裝修、佈置及食物名稱均很花心思,營造出輕鬆氣氛。Brunch套餐有七款,價格由$98至$158,周打蜆湯:熱辣辣,蜆肉鮮甜,洋葱美味,湯味沒有過咸。跟餐沙律;日式芝麻醬美味,蔬菜鮮甜。燒汁豬軟骨蛋包飯:份量大,豬軟骨不硬,豬肉軟腍,雞蛋是炒滑蛋,每粒飯均沾有醬汁,惹味。波士頓龍蝦意大利飯:龍蝦肉彈牙,意大利飯有是以龍蝦湯去煮,再加入了少許蔬菜和洋葱粒,很美味,值得推介。蜂蜜紅茶:紅茶味道正常,蜂蜜份量不多。美式咖啡:氣味香,味道正常。散叫蒲燒三文魚腩日式沙律$126:份量大,三文魚腩肥美,蔬菜款式多,醬汁帶一點點酸味。散叫紫薯蛋糕$68:賣相美麗,共有四層,第一層紫薯蓉是沒有加糖的,原汁原味,很美味,第二層原味芝士蛋糕,少少甜,帶有奶香味,第三層紫薯芝士蛋糕,少少甜,帶點紫薯味,第四層餅底鬆化。
Brunch套餐有七款,價格由$98至$158,

周打蜆湯:熱辣辣,蜆肉鮮甜,洋葱美味,湯味沒有過咸。
跟餐沙律;日式芝麻醬美味,蔬菜鮮甜。
蜂蜜紅茶:紅茶味道正常,蜂蜜份量不多。
美式咖啡:氣味香,味道正常。
2023-11-11
$259 (Lunch)
Dining Offer
Tasting Event
2023-11-18 141 views
起初係因為佢好攪鬼嘅設計而黎呢間餐廳(連啲餸菜名都估你唔到),對食物真係冇咩期望,點知……幾好味👏👏👏👹少少獨特起泡dry啡喜歡喝咖啡的老公竟然話呢杯係超水準!我試一下,真係喎,冇諗過有氣嘅咖啡原來係咁好味。咁都俾佢諗到!👍🏻👍🏻👍🏻🤡我黑芝麻你個奶好龍好龍嘅黑芝麻味,奶味不太濃岩曬我。蠔梗係要炸好鬆脆啊,蠔🦪好似比較細隻,但係炸功一流👍🏻👍🏻👍🏻好好味👍🏻🎃三文魚牛油果🥑莎莎呢款冇乜廚藝可言,但係勝在三文魚夠大粒㗎,配上類似粟米片好正😊🤖直豎拇指牛小扒pizza我食到呢一碟,真係認為要再約朋友嚟呢間餐廳,啲牛扒好薄好似A5和牛咁,餅底竟然加上咗薯蓉,食起來又飽肚有特別又真係好好味咁!how are you today咁多驚喜,我梗係要叫呢一日嘅特別甜點啦,係芋泥芝士餅,好味!總結:下周就再來!😍😍😍

👹少少獨特起泡dry啡

🤡我黑芝麻你個奶
好龍好龍嘅黑芝麻味,奶味不太濃岩曬我。

蠔梗係要炸

🎃三文魚牛油果🥑莎莎

🤖直豎拇指牛小扒pizza

how are you today

總結:下周就再來!😍😍😍

相信唔少人聽過Mamaday呢間走騎呢路線嘅cafe,佢哋啲食物不嬲都幾有水準,個名仲好得意,最近發現佢哋喺銅鑼灣開多咗間分店,又心思思去食。首先叫咗杯豆腐豆腐豆腐咖啡,我諗佢個名應該係因為佢真係用咗好多唔同嘅豆腐製成,最頂層有豆腐雪糕,最低層都有啲豆腐,成杯咖啡清清地唔會太甜,如果你想加甜味,餐廳亦提供糖漿,可以加落去。朋友就叫咗杯Tiramisu,飲落去真係好似tiramisu嘅味道,有曬佢啲層次,仲帶啲酒香,好有特色。明太子薯條,薯條係粗身嘅,新穎咁配搭明太子嘅鹹味,更加香口,驚我哋食曬啲明太子,餐廳亦會提供額外嘅明太子。另外一個特色嘅菜式係黑過墨汁三文魚比薩,呢個pizza係呢間分店獨有嘅。佢用咗薄pizza底,食落好脆,味道有少少偏鹹,但係加埋蕃茄中和下,容易入口。最後不得不提瑞士名物芝士火鍋,呢個火鍋有牛扒、蝦、薯仔、西蘭花同蒜蓉麵包粒,非常豐富。餐廳仲貼心咁將蝦剝殼同去腸,可以直接擺落火鍋。

豆腐豆腐豆腐咖啡

明太子薯條
黑過墨汁三文魚比薩
瑞士名物芝士火鍋
2023-11-17 133 views
今次嚟到銅鑼灣嘅Wish you a mamaday,餐廳裝修以音樂做主題,所以一入店就見到張學友嘅石膏頭像,亦都見到Michael Jackson嘅舞姿牆飾。今次點咗兩個餐前小食、沙律、餐湯及Pizza,包括:海洋生物沙律期望越大,失望越大⋯雞翼(微辣原味)三文魚他他好邪惡嘅鹹蛋牛油果蟹肉比薩咩叫減肥龍蝦濃湯龍蝦濃湯內嘅龍蝦肉都多,而且湯嘅質地都好濃,不過又唔會過咸,幾好。海洋生物沙律除咗蟹籽蟹柳之外,仲有大蝦、帶子,選用咗日式芝麻醬,沙律菜份量都算多。期望越大,失望越大⋯雞翼(微辣原味) 好香脆,少少辣,好味。好邪惡嘅鹹蛋牛油果蟹肉比薩咩叫減肥係我鍾意嘅薄批,而且材係原隻蟹鉗,夠哂特別,,而且咸蛋味道甘香,越食越停唔到口!三文魚他他份量比想像中大,三文魚配上牛油果、青瓜等豐富材料,令到口感好多層次,好滿足!

今次點咗兩個餐前小食、沙律、餐湯及Pizza,包括:
海洋生物沙律
期望越大,失望越大⋯雞翼(微辣原味)
三文魚他他
龍蝦濃湯

2023-11-01
Dinner
之前試過呢間Cafe既姊妹店 幾間都係好有特色同玩味🤡 菜色既名字都係好Troll既🤣 但係創意之外味道都有咁上下質素❤️ 仲有午餐Menu CP值超高🥰 質素絕對唔係Mamaday😚⭐️ 美國安格斯牛扒配黑松露薯蓉 🥩牛扒份量豐富而且好有肉汁👍🏻 配上薯蓉幼滑度恰到好處🥔 帶絲絲松露香好濃郁🍄⭐️ 玉桂粉扇貝意粉 🐚蒜蓉焗過既扇貝好惹味🧄 配上意粉夠曬Creamy 🤍 特別一讚配餐既紅菜頭湯好真才實料❤️⭐️ !!!!薯薯薯薯薯⋯⋯條🍟炸薯條唔會太油 香口度岩岩好 🔥⭐️ 記住 期望越大 失望越大 雞翼 🐔雞翼香脆但係口味偏辣🌶️ 配上Honey Mustard 中和返就岩岩好🍯⭐️ 唔甜的紫薯蛋糕 💜紫薯蛋糕有種Homemade感好有誠意🔮 紫薯唔會太甜而且蛋糕好輕盈🍰 甜味好自然⭐️ 焦糖脆脆窩夫 🧇窩夫口感鬆軟唔會太大負擔😜焦糖脆脆配上海鹽雪糕好有創意🌊 脆卜卜增加口感⭐️ 熱情的沙漠 🏜️⭐️ 提拉米蘇聽過未 🎂飲品同樣好有特色😋 熱情果配上焙茶甜度清新帶點茶既回甘味🍵 另外一杯真係好似飲得既Tiramisu🇮🇹 幼滑得黎帶濃濃咖啡香☕️
美國安格斯牛扒配黑松露薯蓉
!!!!薯薯薯薯薯⋯⋯條
記住 期望越大 失望越大 雞翼
唔甜的紫薯蛋糕
熱情的沙漠
這間人氣咖啡店其中一間分店位於銅鑼灣,環境寬敞舒適,每個角落都佈滿心思,連菜式名也很有趣,充滿創意玩味,適合約會或多人聚會。好日子梗係芝士龍蝦意大利扁面 - $298超大條龍蝦尾肥美飽滿,紮實的龍蝦肉充滿彈性,鮮甜又多汁;煙韌彈牙的意大利麵,掛滿幼滑的芝士忌廉汁,更有爽滑的蝦肉、香菇片及洋蔥等。點解個個都叫軟殼蟹比薩架(仲要有菠蘿) - $145薄脆的比薩中央較軟心,有層綿密的薯蓉,再鋪上半溶化的芝士,再淋上芝士醬,富鹹香的奶香;每片也有甘甜多汁的蟹柳棒及香甜菠蘿;外脆內軟的軟殼蟹好厚肉,咬開鮮甜又多汁。宇治抹茶澀澀地 - $48翠綠色的宇治抹茶有清新的青草香氣和淡淡的甜味,幼滑細膩的奶泡正好中和茶的甘澀感。甜甜酸酸的洛神花柚子茶 - $56酸酸甜甜的洛神花茶,帶淡淡柚子果香,清甜且帶有回⽢。
好日子梗係芝士龍蝦意大利扁面
好日子梗係芝士龍蝦意大利扁面
好日子梗係芝士龍蝦意大利扁面 - $298
點解個個都叫軟殼蟹比薩架(仲要有菠蘿)
點解個個都叫軟殼蟹比薩架(仲要有菠蘿)
點解個個都叫軟殼蟹比薩架(仲要有菠蘿) - $145
宇治抹茶澀澀地
宇治抹茶澀澀地 - $48
甜甜酸酸的洛神花柚子茶 - $56
酸酸甜甜的洛神花茶,帶淡淡柚子果香,清甜且帶有回⽢。
2023-11-12
Lunch
2023-11-15 53 views
店內裝修設計好有心思,每個角落都係打卡點,玩味十足,特別又吸引先嚟個越食越開胃嘅小食 [ 三文魚牛油果莎莎 $88 ] 有6塊卜卜脆嘅脆片包圍住,三文魚撈埋牛油果粒,大大啖咬落去,豐富層次口感[ 古法烤黑毛豬 (西班牙豪華豚) $268 ] 用古法烤嘅黑毛豬肉質肥美,juicy又嫩滑;有2個迷你嘅脆卜卜雪糕筒裝住薯蓉,薯蓉口感綿滑,加入碎煙肉,帶鹼香口感;兩塊勁大塊嘅卜卜脆蝦片;份量好多嘅沙律菜,新鮮好味Lunch Set 揀咗 [ 水牛芝士石榴三文魚沙律 $108 ] 微微煎過嘅三文魚,水牛芝士口感微酸,石榴清甜好味,沙律菜夠多新鮮呢個甜品,跟餐+$46 就有 [ 比利時窩Full|焦糖 ] 兩件超脆口嘅窩夫,外脆內軟,配埋大大粒又香脆又甜嘅焦糖脆脆,完全食到停唔到口,仲有藍色夢幻海鹽雪糕飲落涼透心嘅 [ 牛油果沙冰口感係杰撻撻 $56 ] 好好飲;友人個杯飲品淨係睇個名已經好特別嘅 [ 豆腐豆腐豆腐咖啡 $56 ] 質地就好似豆腐咁綿滑,加埋香濃嘅咖啡,估唔到味道咁夾

2023-11-11
$342 (Lunch)
  • 比利時窩Full
  • 水牛芝士石榴三文魚沙律
  • 古法烤黑毛豬
  • 三文魚牛油果莎莎
2023-11-15 44 views
入到餐廳成個感覺充滿玩味,設計有心思,座位寬敞,設有多個卡位!見到餐牌每個菜式名都諗過度過😆 未食已經為餐廳加咗唔少分😇蟹膏蟹肉意粉首先讚一讚份量,café黎講算係大碟😁而蟹肉蟹膏份量亦都好足料,每啖都食到蟹肉蟹膏掛住忌廉意粉🦀墨魚墨汁扁意粉🦑見到墨魚原條上有驚喜🤩 墨魚筒灑上椒鹽煎香左,而墨魚鬚都特登炸過👍🏻 意粉亦都溝咗芝士炒香,食落有拉絲感,特別惹味蜜糖芥末雞翼單骨雞翼更加易咬,酥炸外皮配上蜜糖芥茉醬,唔錯嘅開胃小食焦糖脆脆窩夫窩夫食落口鬆脆,旁邊有大量嘅焦糖脆脆啱晒我呢啲焦糖脆脆粉絲😍配上海鹽雪糕,味道幾夾得來仲可以解漏

蟹膏蟹肉意粉

墨魚墨汁扁意粉🦑

蜜糖芥末雞翼
單骨雞翼更加易咬,酥炸外皮配上蜜糖芥茉醬,唔錯嘅開胃小食

2023-11-15 40 views
Wish you a Mamaday記住,期望越大,失望越大⋯雞翼配蜜糖芥茉炸單邊雞翼搭配蜜糖芥茉醬,香甜而帶微辣。雞翼外皮炸得金黃酥脆,雞肉保持鮮嫩多汁,無令人失望。好邪惡嘅鹹蛋牛油果蟹肉比薩咩叫減肥傳統嘅pizza獨特地加入鹹蛋、牛油果同蟹肉嘅元素,創意十足。餅底酥脆,鹹蛋咸香,牛油果口感滑順,而蟹鉗嘅蟹肉鮮美,除咗增添豐富口感,仲製造出精美嘅視覺效果。蠔梗係要炸外層嘅麵衣炸得酥脆金黃,內裡嘅蠔肉鮮嫩多汁。即使經過煮炸,仍帶出海洋風味。搭配上酸甜醬料,令炸蠔加添清新。有蟹Go 又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁面意大利扁面以大量蟹膏同蟹肉為材料,非常滋味。扁面麵條煮得彈牙,蟹膏和蟹肉嘅鮮味滲入麵條中,令意大利扁面保持濕潤,但卻唔會過於油膩。你今日飲咗益力多柚子沙冰未啊?益力多柚子沙冰,散發新鮮柚子香濃味,營造出一種清新酸甜口感,而冰沙口感爽滑,令人非常愉悅涼快。熱情的沙漠熱情的沙漠其實係熱情果焙茶。熱情果嘅酸甜同焙茶嘅濃郁,帶來一種獨特嘅風味。熱情的沙漠令人有一種喺休閒時光品味茶道嘅體驗同感覺。
Wish you a Mamaday

記住,期望越大,失望越大⋯雞翼配蜜糖芥茉

蠔梗係要炸

有蟹Go 又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁面

你今日飲咗益力多柚子沙冰未啊?

2023-11-15 490 views
週未假,約了朋友行半年一次Sogo特價週,未行之前,我們要吃午餐先,之前見介紹這間好有色彩,好想去試,選了這間今天吃,因近Sogo位,入到去,裝飾真係好有歐陸色彩,坐下,看了一會餐牌叫了蒲燒三文魚腩日式沙律  厚肉,特別滑身,濃香鮮三文魚腩鮮味,菜每片大棵,好鮮綠爽脆,入口唰唰聲童年既朱古力威化外層...估到未?  濃厚朱古力奶香味,杯面舖滿朱古碎同放了3款不同朱古力威化條,威化條好鬆脆,朱古力控的朋友,一定要叫,甜度適中唔好抱咁大期望蒲燒鰻魚蛋包飯  少有,以半條鰻魚舖在飯上面,蛋包住飯一起入口,蛋身好嫩滑同獨特蛋香味,飯味更加香,鰻魚身好軟霖,魚本身有鮮味更鮮香求其是但乜都炸啲啦  (4款隨機配搭)  放上枱先知甚麼炸物,今次炸了雞翼,天婦羅,蟹同薯條,每樣炸都金黃色,入口有每種鮮炸香味,好脆卜卜甜甜酸酸的洛神花柚子茶  濃郁洛神花香同清新柚子香味,平均分配足夠甜味同酸味,特色味道感自家製山楂果肉玫瑰花茶  (熱)  特別濃厚山楂果香味同玫瑰花香味,有酸酸地味道,開胃消滯之選

唔好抱咁大期望蒲燒鰻魚蛋包飯

求其是但乜都炸啲啦  (4款隨機配搭)

求其是但乜都炸啲啦 (4款隨機配搭)

甜甜酸酸的洛神花柚子茶

自家製山楂果肉玫瑰花茶  (熱)

特別濃厚山楂果香味同玫瑰花香味,有酸酸地味道,開胃消滯之選

自家製山楂果肉玫瑰花茶 (熱)

2023-10-28
$287.5 (Lunch)
唔好抱咁大期望蒲燒鰻魚蛋包飯
求其是但乜都炸啲啦 (4款隨機配搭)
甜甜酸酸的洛神花柚子茶
自家製山楂果肉玫瑰花茶 (熱)