2020-10-20 211 views
四個談心的女人,好友見面不離酒酒逢知己千杯少,飲飲食食最開心🥳——————————🟣因為工作太忙,經常出外吃飯的我,又有好多好朋友,點都要見下面食下飯,見面又說個不停,一早就訂好枱在這裡吃晚飯,有時餐廳嘅招呼,熟落又客氣,是令客人再回頭的原因,正如這𥚃一樣,店員的熱情款待,真是令客人賓至如歸的感覺😊😊😊😊😊———————-🔴平日鍾情於法國紅酒的我,有時飲吓其他國家嘅酒轉吓風格也有另一番風味☺️———————-🔶紅酒🍷:是葡萄牙國家,味道比想像中不錯,而且仲好香果味,帶輕微甜,易入口,確實又喝出了另一個風格的味道😇😇😇😇😇—————————黑松露忌廉湯:X4又香又濃又滑————————-🔷煙三文沙律:X1三文魚煙味濃香,沙律🥗菜又爽脆—————————🔶泰式鳳爪沙津:X1有多國菜式食👏👏微辣味道,酸甜配沙律🥗味道匹配,鳳爪又爽有咬口————————-🔷泰式生蝦🦐刺身:(16隻)🧄蒜配辣椒🌶️絲,再點埋泰式生蝦汁,我最愛吃這個辣味,又爽又辣得過引😛😛————————-🔶蒜蓉🧄牛油🧈田螺焗薯🥔蓉(一打)甘香🧄蒜濃,田螺軟熟,薯蓉滑溜————————🔷蒜🧄香牛油🧈焗波士頓龍蝦🦞配意粉:X2龍蝦🦞肉
四個談心的女人,好友見面不離酒
酒逢知己千杯少,飲飲食食最開心🥳

——————————
😊😊😊😊😊

🔶紅酒🍷:

—————————
黑松露忌廉湯:X4
又香又濃又滑

🔷煙三文沙律:X1
三文魚煙味濃香,沙律🥗菜又爽脆

—————————
🔶泰式鳳爪沙津:X1
有多國菜式食👏👏
微辣味道,酸甜配沙律🥗味道匹配,鳳爪又爽有咬口

————————-
🔷泰式生蝦🦐刺身:(16隻)

————————-
🔶蒜蓉🧄牛油🧈田螺焗薯🥔蓉(一打)
甘香🧄蒜濃,田螺軟熟,薯蓉滑溜

🔷蒜🧄香牛油🧈焗波士頓龍蝦🦞配意粉:X2
龍蝦🦞肉彈牙,意粉🍝香滑

———————
🔶安格斯肉眼配薯菜:X1
🔷安格斯西冷配薯菜:X1
足份量的4人套餐

4個談心的女人👩
開心🥳⋯⋯就係咁簡單

2020-10-18 119 views
今日去咗旺角,行到一半都唔知食乜,行行吓去到朗晴坊,呢幢野平時都好多嘢食,今次就揀咗呢一間 YA! YA! YA! 試吓!地理位置非常方便,就係朗豪坊隔離。上到去嘅時候大概下晝2:30左右,人數唔算太多,裝修亦都幾特別,啲燈係玻璃嘅酒杯掛上去嘅。叫咗個邪惡芝士黑松露安格斯牛肉漢堡配薯角,肉質鮮嫩,個包仲有烘過,實在非常之有驚喜,估唔到旺角嘅呢一間餐廳都咁有水準!買單大概$75一位,真係值得推介呀!仲有一個加分為就係侍應非常之細心,飲完啲熱茶之後會不停幫我哋加熱水,咁體貼嘅服務真係唔多地方有啊!p.s. 花茶都非常之好飲!😋

p.s. 花茶都非常之好飲!😋
2020-10-16 98 views
雙層安格斯牛肉漢堡成個漢堡好高好足料,每塊漢堡扒都好juicy同埋有牛味,配合埋充滿牛油香既包同埋芝士,層次感一流而且好惹味。跟餐既幼薯條亦都炸得好香脆!黑松露漢堡黑松露味好突出同埋好夾個漢堡扒,唔會搶咗另一個食材既香味,食落口亦都好天然唔會好假既松露味。跟餐粗薯條好有咬口,薯味亦十足!蒜蓉焗田螺蒜蓉十足而且好夠味,加上薯蓉同埋水螺既香味,混合一齊食非常出色,食落亦都好豐富唔會食到滯。食burger當然要飲啤酒啦。呢到有Stella我覺得佢既酸味同麥味好夾食burger! 朋友就飲陳皮山渣茉莉花茶,口感獨特陳皮味好濃郁,飲落好開胃!
雙層安格斯牛肉漢堡

黑松露漢堡

蒜蓉焗田螺

• 雙層安格斯牛肉漢堡
2020-10-13 64 views
-邪惡芝士黑松露安格斯漢堡🍔漢堡扒有牛味又唔會好乾🐄黑松露份量岩岩好,食到松露味又唔會蓋過扒既味道😋-邪惡芝士燒菠蘿深海手打蝦堡🍤蝦堡有驚喜🤩蝦肉好彈牙同蝦味好濃,炸粉亦唔會太厚👍🏿配埋菠蘿同千島醬感覺好fresh & 唔會好膩😀**漢堡包本身會配薯角/薯條,炸到好脆😋就算凍左都仲係脆🥰🥰👍🏿-檸檬百香果梳打🍹平時熱情果梳打一般都會偏甜,唔甜既就會好淡味,而佢地既梳打加左檸檬,就有味得黎又唔會太甜🤤依間餐廳有間k房🎤不過今日有人卜左(詳情可以睇依個post啲相💁🏿‍♀️)另外中意飲酒既朋友,依道有hoegaarden 🍺飲,$88/杯 買三送一,而2L Beer Tower $268🍻除左hoegaarden,依道都有stella artois🍺只要買任何漢堡,hoegaarden / stella artois即減 $20😆快啲約朋友一齊啤啤佢啦🍻🕺🏻
-邪惡芝士黑松露安格斯漢堡🍔

-邪惡芝士燒菠蘿深海手打蝦堡🍤

-檸檬百香果梳打🍹

2020-10-13 50 views
今日第一次去朗晴坊搵食 呢度真係估佢唔到今次揀左Ya!Ya!Ya!burger and bar 呢度最特別係集餐廳及酒吧於一身 除左主打漢堡包外 重有一樣自己好喜愛的 💿係有一間K房 想搞party唱K 飲下酒唱下歌既都可以 價錢仲好抵玩除此之外 晚餐仲有生蠔 刺身 串燒等美食 主角出場啦:邪惡芝士黑松露安格斯牛肉漢堡 賣相已想讓人一口咬落去 麵包好軟熟 牛肉造得好juicy 加上芝士 蕃茄 青瓜 夾上陣陣黑松露味 豐富不已 加埋熱辣辣的薯角 好香脆另外一個是”日式蒲燒原條鰻魚飯 甘香四溢原條蒲燒鰻魚,鰻魚夠晒肥美,淋上鰻魚汁再配埋白飯 做得唔錯 估唔到係酒吧餐廳可以食得到 👍🏼飲品方面 由於襯番環境 我揀了apple cider 配上漢堡簡直絕配
今日第一次去朗晴坊搵食

Lunch
黑松露安格斯漢堡
  • 邪惡芝士黑松露安格斯牛肉漢堡
2020-10-06 58 views
🔸邪惡芝士燒菠蘿深海手打蝦堡 $82🔸邪惡芝士黑松露安格斯牛肉漢堡 $88🔸Stella Artois生啤500ml $58-今晚男朋友搵咗間旺角有間樓上酒吧,又有好味嘅漢堡包食,好chill好正咁,一於就試吓啦。叫得burger & bar當然要食漢堡啦,呢度有成12款唔同配搭嘅burger,任君選擇。我揀咗黑松露安格斯牛肉漢堡,咬落juicy有肉汁,漢堡配上番茄、生菜、芝士、千島醬,大滿足啊!男朋友叫咗手打蝦堡,中間嘅炸蝦餅超厚又彈牙,配埋大大塊燒菠蘿,好驚喜地好好味!晚市做緊優惠加$58就有500ml Stella Artois生啤,好chill啊!原來餐廳仲有間VIP房,一大班朋友可以book嚟唱K打麻雀,又得玩又有得食,正!
🔸邪惡芝士燒菠蘿深海手打蝦堡 $82
🔸邪惡芝士黑松露安格斯牛肉漢堡 $88
🔸Stella Artois生啤500ml $58

2020-10-05 57 views
朗豪D餐廳就成日食, 反而近近地既朗晴坊就間唔中先食一次, 幾個月無去食估唔到又新開左間餐廳, 叫得BURGER & BAR, 就一於上去食個BURGER做LUNCH! Lunch Set價錢非常貼地, 一個餐只係60蚊AVERAGE,  有埋沙律, 湯同嘢飲,  分分鐘平過茶記。湯不過不失, 沙律部分幾特別, 加入左帶子裙邊, 令到成個沙律多左份咸香惹味~邪惡芝士黑松露牛肉漢堡配薯角 $65成個BURGER賣相靚仔又挺身, 包下面係滿滿既TRUFFLE, 牛肉亦厚身, 其他配料都係好CLASSIC既蕃茄, 車打芝士咁, 依個組合基本上係必定好食~~ 一啖咬落去, 包既部分有烘過所以表面帶脆內裡軟熟, 漢堡扒肉汁豐富, 啖啖肉好香口!  薯角新鮮炸起熱辣辣脆卜卜, 中心薯仔軟綿, 依個價錢有如此質素, 真係有D驚喜!依個BURGER邪惡到同生啤一齊做PROMO!! 叫任何BURGER加HOEGAARDEN或者STELLA即減$20, 唔係唔叫呀馬!! BURGER配生啤, 人生一樂也!!日式蒲燒原條鰻魚飯 $58原條鰻魚以我所知就算自己係超市買都要五六十蚊,  依條鰻魚絕冇偷工減料,
邪惡芝士黑松露牛肉漢堡配薯角 $65

日式蒲燒原條鰻魚飯 $58
原條鰻魚以我所知就算自己係超市買都要五六十蚊,  依條鰻魚絕冇偷工減料, 啖啖肉加上香甜燒汁, 仲加多半個烤茄扒, CP值好高!

另外餐廳仲K房可以容納多人, 遲D限聚令過左, 疫情好轉叫埋朋友上黎啤啤佢先!!

2020-10-04 52 views
去完朗豪坊買完嘢 就係隔嘅朗晴坊到食個lunch先🤗 今次就去一間burger & bar 到試下先😋 餐廳仲可以包埸 又有得唱k 啱哂一大班人開party😎Lunch Set 都幾抵食😋 選擇種類都幾多下😛Lunch Set 可以揀日式沙律/餐湯今日就揀餐湯同煙三文魚雜菜沙律 +$10邪惡芝士(燒菠蘿/黑松露)安格斯牛肉漢堡配薯角 $65今次小妹揀左黑松露😋一上枱已經聞到香香嘅黑松露香味咬落去充滿入口即溶嘅牛肉配埋芝士一齊食 味道更香更正🤤薯角都炸得好好食嫁❤️咬落好香脆 而且唔會好油✨日式蒲燒原條鰻魚飯 $58大大條原條鰻魚🤤醬汁唔會好膩之餘 配埋少少芝麻味道更豐富❤️一啖又一啖✨好滿足💛薄荷檸檬茉莉花茶 熱$18 / 凍$24飲落好清香之餘😋味道有香香薄荷味✨檸檬味仲好開胃❤️茉莉花味道

Lunch Set 都幾抵食😋 選擇種類都幾多下😛

飲落好清香之餘😋
味道有香香薄荷味✨
檸檬味仲好開胃❤️
茉莉花味道

旺角呢間又舒適又抵食抵飲嘅根樓上bar, 嘢食款式超多,有刺身,生蠔,漢堡,牛扒,串燒,意粉,應有盡有 😁😁 岩哂啲又想飲嘢又想食嘢嘅人呀呢到仲有間private room 可以唱k,打麻雀,不過記住早啲打黎預約呀。佢地啲套餐black label/ Hennessy 好抵,遲啲放寬限聚令之後一定好多人邪惡芝士黑松露安格斯牛肉漢堡 📍$88黑松露份量超多! 一攞上枱已經有一陣黑松露香湧出黎 🤭 唔係只係得香味架,食落口個黑松露味都好出,唔洗加任何醬料,而漢堡扒都好厚好juicy,配埋個芝士,真係岩岩好特級紐西蘭鮮肉眼扒配薯菜 📍$188牛扒肉質幾好,可以配黑椒汁或者照燒汁 🥩 配上岩岩炸起嘅薯菜,幾香口煙三文魚+泰式鳳爪雜菜沙律 📍$58好特別嘅沙律,落咗開胃嘅胡麻醬做底,蔬菜上面仲放咗咸咸地嘅煙三文魚同微辣嘅泰式鳳爪,一次過食到2款唔同嘅沙律1664 📍$38Hoegaarden 📍

邪惡芝士黑松露安格斯牛肉漢堡 📍$88

特級紐西蘭鮮肉眼扒配薯菜 📍$188

煙三文魚+泰式鳳爪雜菜沙律 📍$58

1664 📍$38
Hoegaarden 📍
煙三文魚+泰式鳳爪雜菜沙律
煙三文魚+泰式鳳爪雜菜沙律
2020-09-29 45 views
煙熏三文魚沙律有兩塊煙熏三文魚配新鮮菜 沙律醬出奇地好味🤣 黑松露安格斯漢堡包🍔聽個名已經覺得好吸引 份量超級大 男仔食到絕對飽肚 我哋兩個女仔係share 一齊食 有滋有味😛 黑松露落足料 安格斯扒牛味重 不會overdone 仲有大薯條配菜 全部都係現炸 脆香脆香🤩新鮮牛肉眼扒叫咗3分熟 表面grilled得好香 入面係粉紅色 一啖咬落去好遠霖 份量好大 都有少少大薯條配菜 同新鮮沙律我同朋友每人嗌左一支酒 佢哋而家做緊優惠hoegaarden 買三送一 👍🏻👍🏻可惜我哋飲唔晒 下次要叫多啲朋友一齊暢飲!同朋友收工後6:00就上到去 嗰時人流唔算多 老闆好nice 過左嚟傾計😂 原來入邊仲有一間K房 🔥🔥每人$150就可以唱到五個鐘🤩🤩 房間夠大 裝修decent 消毒用品齊全 啲歌全部都幾新 跟得上潮流🤣 雖然而家疫情有人流限制 但係朋友仔幾個一齊上去 Happy Hour下 或者通宵暢唱 都係一個好唔錯嘅選擇🥰 仲有仲有😈😈😈凡惠顧晚市滿$150及預先Whatsapp訂枱🤩 即送原價$68挪威三文魚刺身
煙熏三文魚沙律
有兩塊煙熏三文魚配新鮮菜 沙律醬出奇地好味🤣

黑松露安格斯漢堡包🍔

新鮮牛肉眼扒

都係一個好唔錯嘅選擇🥰

仲有仲有😈😈😈
凡惠顧晚市滿$150及預先Whatsapp訂枱🤩
即送原價$68挪威三文魚刺身一客
數量有限 送完即止~
Whatsapp 63335680 Raymond🥳
2020-09-27 27 views
其實我未試過嚟朗晴坊食嘢😂😂Lee間都係我同friend行行下想食下午茶求奇搵🙈其實本身想叫下午茶menu $38都幾抵但係因為我太肚餓嘅關係我係叫左個午餐😂 好似$60而家好似有折,平番少少咁但係原來都唔差我叫左個burger午餐包個沙律或者湯,同一杯野飲加少少錢有多個泰式蝦餅雖然佢塊芝士有d hea(佢個menu係寫邪惡芝士😂但係個burger食落都唔錯嘅薯角都OK個泰式蝦餅反而幾好食😋
其實我未試過嚟朗晴坊食嘢😂😂
Lee間都係我同friend行行下想食下午茶求奇搵🙈

其實本身想叫下午茶menu $38都幾抵
但係因為我太肚餓嘅關係
我係叫左個午餐😂 好似$60
而家好似有折,平番少少咁

但係原來都唔差
我叫左個burger午餐
包個沙律或者湯,同一杯野飲
加少少錢有多個泰式蝦餅

雖然佢塊芝士有d hea(佢個menu係寫邪惡芝士😂
但係個burger食落都唔錯嘅
薯角都OK
個泰式蝦餅反而幾好食😋

YA! YA! YA! BURGER & BAR (旺角) 📍旺角砵蘭街215號朗晴坊5樓朗豪坊真係去得多,今次去下旁邊嘅朗晴坊搵食。見到5樓DREAM CAFE轉左名做YA! YA! YA! BURGER & BAR ,好想提早HAPPY FRIDAY 🍔🍺🍻決定去CHILL 下。餐廳🍴環境寛敞,佈局同CAFE☕️差不多,設有獨立房間唱K🎙,見到PROMOTE話可以唱到凌晨四五點,啱曬夜鬼。😍貴為BAR & CAFE 價錢大眾化,食物款式多,有不到一百蚊就有既特色漢堡🍔、意粉🍝、串燒🍡🍢、甚至連刺身都有❤️咁CHILL 既氣氛當然要有酒🍻,Hoeggarden 麥味濃,飲落比較淡口,SOMERSBY 是女士之選,甜甜地易入口,配埋冰粒🧊,夠曬凍。煙三文魚雜菜沙律🥗(HKD 58): 煙三文魚不會太咸,一陣煙氛香味,配上泰式鳳爪,辣辣地非常滋味,作為前菜好開胃,配上大量胡麻醬同沙律🥗菜,中和辣度,仲驚喜發現有中華沙律做伴碟😆吾錯。邪惡芝士雙層牛肉漢堡(HKD 108): 一上菜已經嚇親,果然係邪惡芝士,流曬出黎,整個漢堡有成六吋咁高,兩大塊安格斯牛肉牛肉味香濃無比,漢堡自家製外脆內軟,仲有
旺角砵蘭街215號朗晴坊5樓

邪惡芝士雙層牛肉漢堡(HKD 108): 一上菜已經嚇親,果然係邪惡芝士,流曬出黎,整個漢堡有成六吋咁高,兩大塊安格斯牛肉牛肉味香濃無比,漢堡自家製外脆內軟,仲有蕃茄、生菜🥬、菠蘿🍍既加持,一啖有不同層次,好豐富滿足。

晚市惠顧HKD 150 仲送一碟挪威🇳🇴三文魚🍣,好厚切🔪新鮮👍🏽

總結:
朋友聚會好地方🎤
飲酒🍻食嘢、唱K 狂歡🎉

#朗晴坊#5樓#yayayaburgerandbar#煙三文魚雜菜沙律🥗#邪惡芝士雙層牛肉漢堡#somersbycider#hoegaarden
2020-09-25 26 views
其實去旺角好少經過呢幢大廈但原來呢個朗晴坊都幾多嘢食❤️❤️今次就試咗5樓嘅呢間YA! YA! YA! BURGER & BAR—————————————我哋嗌左揶威三文魚刺身($68)、7.邪惡芝士黑松露安格斯牛肉漢堡($88)同埋10.邪惡芝士雙層安格斯牛肉漢堡($108)首先講咗三文魚刺身先啦佢呢度嘅三文魚真係超新鮮同埋勁肥美❤️❤️厚肉得來勁有口感可以嘅話我都想再嗌多碟嚟食😅😅因為真係超正之後其實我哋嗌嘅Burger係差唔多嘅我自己就比較鍾意食雙層安格斯嗰個😅😅第一個重點當然係因為佢有多一塊安格斯牛肉第二係因為佢啲安格斯牛肉係食得出係比較重牛味👍👍同埋食落去唔會咁容易散曬第三係因為即叫即整嘅關係所以一咬落去真係超多肉汁爆曬出嚟(因為呢個Burger有六吋高,我一開始都想試吓可唔可以一啖咬落去,但係最後結果話俾我聽係唔可以嘅😅😅)同埋佢啲薯角亦都真係啱啱新鮮滾熱辣炸起嘅所以真係好脆同埋熱辣辣嘅最後就講埋佢哋嘅嘢飲啦我哋嗌左一杯檸檬梳打同埋一杯陳皮山楂洛神花茶(各加$10)我自己就比較鍾意飲檸檬梳打☺️☺️因為飲落去甜甜地嚟又帶少少酸比例幾啱啱好
其實去旺角好少經過呢幢大廈

第三係因為即叫即整嘅關係所以一咬落去真係超多肉汁爆曬出嚟
同埋佢啲薯角亦都真係啱啱新鮮滾熱辣炸起嘅
所以真係好脆同埋熱辣辣嘅

最後就講埋佢哋嘅嘢飲啦
我哋嗌左一杯檸檬梳打同埋一杯陳皮山楂洛神花茶(各加$10)
我自己就比較鍾意飲檸檬梳打☺️☺️
因為飲落去甜甜地嚟又帶少少酸
比例幾啱啱好
2020-09-24 69 views
咁岩係朗豪坊附近見到呢間有BURGER食就上左去!burger有好多選擇,價錢亦親民除左burger,仲有西餐小食可以叫咁我同朋友分別點左邪惡芝士黑松露安格斯牛肉漢堡同邪惡芝士菠蘿安格斯牛肉漢堡菠蘿好大塊好新鮮,唔會搶左牛肉味,牛肉都好濃味好juice,好好食黑松露既味好出,好足料食burger緊係要送啤酒!我地就叫左3款,咁就可以試多幾隻味價錢都好合理,早知叫半打!最後同店員傾計知道佢地有k房可以開party唱k就入去參選下好大間設備好齊好正下次一定約埋班朋友上黎玩!
咁岩係朗豪坊附近見到呢間有BURGER食就上左去!
burger有好多選擇,價錢亦親民

除左burger,仲有西餐小食可以叫

黑松露既味好出,好足料

邪惡芝士菠蘿安格斯牛肉漢堡

邪惡芝士黑松露安格斯牛肉漢堡

價錢都好合理,早知叫半打!

好大間設備好齊好正
下次一定約埋班朋友上黎玩!

2020-09-22
2020-09-21 35 views
假期出外行街,happy hour時間又去拍拖仔👫飲吓酒、食吓嘢🥳——————飲品:1-法國 2012 靚年份LATOUR CARNET紅酒2-新西蘭白酒Sauvignon Blanc3-手工啤—Hoegaarden4-1664-BALANC BEER5-SOMERSBY-Apple CiderHappy hour時間優惠:紅酒、白酒、啤酒不醉無歸⋯⋯🤣🤣開心🥳⋯⋯簡單——————食物:🟢1-「法國特大生蠔🦪」:即開特大法國生蠔🦪真係好新鮮好大隻仲好鮮甜的味道⋯⋯大大隻、啖啖肉👍👍👍👍👍————————🟠2-「泰式鳳爪配煙三文魚🍣沙律🥗」:食落新鮮爽口又夠味道的泰式鳳爪😋最愛吃煙三文魚🍣的味道⋯⋯😊新鮮爽脆清甜的沙律🥗菜—————————-🟣3-「6吋高既邪惡芝士雙層安格斯牛肉漢堡」:(配上雙層安格斯牛肉、三層芝士.番茄🍅、生菜🥬、菠蘿🍍⋯⋯真係超級斜惡。厚厚又滑滑的安格斯牛肉,配上斜惡的芝士,仲要係三層,配上新鮮番茄🍅生菜,夾上大大一圈的菠蘿🍍,真係無咁大個口食,要一層一層打開食😂😂😂😂😂———————-環境:設計舒適-🌹🌹🌹🌹🌹服務:親切友善-🌹🌹🌹🌹🌹衛生:一目了然-🌹🌹🌹🌹🌹食
飲品:

食物:
🟢1-「法國特大生蠔🦪」:
即開特大法國生蠔🦪
真係好新鮮好大隻仲好鮮甜的味道⋯⋯
大大隻、啖啖肉👍👍👍👍👍

🟠2-「泰式鳳爪配煙三文魚🍣沙律🥗」:
食落新鮮爽口又夠味道的泰式鳳爪😋
最愛吃煙三文魚🍣的味道⋯⋯😊
新鮮爽脆清甜的沙律🥗菜

—————————-
🟣3-「6吋高既邪惡芝士雙層安格斯牛肉漢堡」:
(配上雙層安格斯牛肉、三層芝士.番茄🍅、生菜🥬、菠蘿🍍⋯⋯

環境:設計舒適-🌹🌹🌹🌹🌹
服務:親切友善-🌹🌹🌹🌹🌹
衛生:一目了然-🌹🌹🌹🌹🌹
食物:新鮮出色-🌹🌹🌹🌹🌹
價錢:不收加一-🌹🌹🌹🌹🌹
————————
🥏假期出外,周圍行周圍搵嘢食,又比我發掘到一間咁正嘅嘢食,平日午餐同下午茶幾十元仲有成個套餐,食嘢時睇到佢哋既餐牌,原來又有得包房、又有卡拉ok,真係超開心,原來呢度有D咁旬既嘢,仲有D包房套餐,九個以上仲有紅酒送,仲有得免費房間5小時任唱k,生日前後三天仲有生日蛋糕送,真係好正🥳🥳🥳🥳🥳

——————-
🏈臨走時,店員話如果有朋友可以介紹一下,我食完都好滿意,所以絕對無問題,
而且我還約定每月一聚的朋友約定下次見面的日子就在這裡聚會,順得人的我,有好嘢隨了自己會再去,一於介紹比朋友:
另外店員話「凡惠顧晚市滿$150及預先Whatsapp餐牌上訂枱電話🤩 即送原價$68挪威三文魚刺身一客👍
我而家就約定朋友卜位聚會先😍😘

開心🥳⋯⋯簡單