Restaurant: Yakiniku Otoko
Terms & Details:
燒肉放題120分鐘都唔係d咩特別野我係見到佢d牛牛賣相都幾靚就同朋友食下但最吸引我既係 🥐croffle 任食 仲要係配Movenpick雪糕🤩.🔸尚set C 折左每位$349 🐮25款/ 🐥6款/ 🐷5款/ 🐟7款/🥦10款小食28款/ 甜品14款/ 飲品10款好痴線咁多款式一坐低就黎個9️⃣宮格牛牛拼盤 相當打卡able每款牛都有個名牌仔 比你知道食緊d咩之後就可以重覆order牛牛真係唔錯🫶🏻全部款都可以order多幾round當然之後再叫就唔會再有9宮格啦🤭特別一提🦐🦐係清左蝦腸 🫶🏻 放題有咁樣加分🫶🏻飲品都有冷泡茶 可以解解油膩 仲有d台式飲品 汽水 咖啡機...🤣最後食左4 份 croffle🧇cream有抹茶同提拉米蘇揀🍦有6款.總結~ 放題黎講d肉質素不錯 款式又多 仲有埋甜品要食哂全品項呢~ 120分鐘唔夠時間食咁多野😆.📍燒肉男📌屯門鄉事會路88號The Parkville1樓12B號舖
燒肉放題120分鐘都唔係d咩特別野
總結~ 放題黎講d肉質素不錯 款式又多 仲有埋甜品
要食哂全品項呢~ 120分鐘唔夠時間食咁多野😆
📍燒肉男
2022-10-04 560 views
10月3日 攞埋假 太太話現在午市做緊買一送一 咁就去啦!心想買一送一咁抵 啲嘢食可能張貨就價。入坐後不久已經很快送上我們點的C套餐 單看肉的外觀唔錯 最终結果有驚喜 牛肉牛味很重 不肉另一有名的牛X入口無味 。當中兩位服務員都好勤力回收餐碟 直得讚。雪糕為M字品牌
日式燒肉店
日式燒肉店
2022-09-25 9246 views
☀︎ 𝗦𝘂𝗺𝗺𝗮𝗿𝘆:屯門既「燒肉男」主打日式和牛燒肉放題作為屯門友,由佢開幕就𝗕𝗢𝗢𝗞𝗠𝗔𝗥𝗞左放題分別有喜。極。尚。尊四款最平$²⁵⁸就有交易,¹²⁰分鐘任食⁷⁴品款式最近更推出左多重優惠,即刻起身去刷餐勁既!只要惠顧「尚」/「尊」𝗦𝗘𝗧午市:即享買一送一晚市:即享⁷折優惠會員生日更送九州和牛西冷一客架.☀︎ 𝗗𝗲𝘁𝗮𝗶𝗹𝘀:▸ 「尊」優惠時段價錢 | $⁵⁸⁸ (星期一至四)▸ ¹²⁰分鐘食盡¹²⁸品雞,豚,澳洲及日本和牛▸ 種類有和牛,豚肉,雞,海鮮,蔬菜,小食▸ 甜品吧及飲品吧.◈ 牛肉:頭盤有𝗠⁶和牛肩胛肉眼,日式胸腹,封門柳𝗠⁷和牛腹肉心,𝗠⁷和牛三角小排,和牛肉眼蓋等另外仲贈送左一客九州和牛西冷添岩心水經𝗤𝗥 𝗖𝗢𝗗𝗘再𝗘𝗡𝗖𝗢𝗥𝗘,好快回本除頭盤外,仲有牛肋骨,牛板腱,牛舌等,共³⁴品.推薦:➜ 九州和牛西冷:牛肉香氣最濃郁,肉嫩且肉汁豐富➜ 封門柳:脂肪少但肉味濃,口感軟腍➜ 和牛肩胛肉眼:油脂最豐富,入口即化又柔嫩.◈ 豚肉。雞肉 。海鮮:有雞柳,醬油雞翼,串燒雞軟骨,牛油廣島蠔豬腩肉,伊比利亞豬頸肉等,共¹⁹品.推薦:➜ 海蝦:肉質彈牙,好新鮮➜ 帆立貝:入口鮮爽又

☀︎ 𝗦𝘂𝗺𝗺𝗮𝗿𝘆:
屯門既「燒肉男」主打日式和牛燒肉放題
作為屯門友,由佢開幕就𝗕𝗢𝗢𝗞𝗠𝗔𝗥𝗞左
放題分別有喜。極。尚。尊四款
最平$²⁵⁸就有交易,¹²⁰分鐘任食⁷⁴品款式
最近更推出左多重優惠,即刻起身去刷餐勁既!
只要惠顧「尚」/「尊」𝗦𝗘𝗧
午市:即享買一送一
晚市:即享⁷折優惠
會員生日更送九州和牛西冷一客架
☀︎ 𝗗𝗲𝘁𝗮𝗶𝗹𝘀:
▸ 「尊」優惠時段價錢 | $⁵⁸⁸ (星期一至四)
▸ ¹²⁰分鐘食盡¹²⁸品雞,豚,澳洲及日本和牛
▸ 種類有和牛,豚肉,雞,海鮮,蔬菜,小食
甜品吧及飲品吧

◈ 牛肉:
頭盤有𝗠⁶和牛肩胛肉眼,日式胸腹,封門柳
𝗠⁷和牛腹肉心,𝗠⁷和牛三角小排,和牛肉眼蓋等
另外仲贈送左一客九州和牛西冷添
岩心水經𝗤𝗥 𝗖𝗢𝗗𝗘再𝗘𝗡𝗖𝗢𝗥𝗘,好快回本
除頭盤外,仲有牛肋骨,牛板腱,牛舌等,共³⁴品
推薦:
➜ 九州和牛西冷:牛肉香氣最濃郁,肉嫩且肉汁豐富
➜ 封門柳:脂肪少但肉味濃,口感軟腍
➜ 和牛肩胛肉眼:油脂最豐富,入口即化又柔嫩

◈ 豚肉。雞肉 。海鮮:
有雞柳,醬油雞翼,串燒雞軟骨,牛油廣島蠔
豬腩肉,伊比利亞豬頸肉等,共¹⁹品
推薦:
➜ 海蝦:肉質彈牙,好新鮮
➜ 帆立貝:入口鮮爽又鮮甜
➜ 杜洛克豬爽梅肉:比一般豬肉口感更細緻柔軟

◈ 蔬菜。小食:
蔬菜及小食方面嘅款式都好精彩!
有關東煮,海帶烏冬,茄子,麻醬豆腐,燒菠蘿
醬油漬糖心蛋,南蠻炸雞,南瓜薯餅等,共⁵¹品
➜ 忌廉蟹肉薯餅
➜ 鯛魚燒
➜ 炸美玉
➜ 燒芝士年糕

◈ 飲品。甜品
飲品有一般汽水,果汁,即磨咖啡,茶包等
特別啲既有自家製花茶,bq料足味道濃
甜品方面就頗有驚喜
最近大熱嘅牛角包窩夫及香蕉新地
窩夫分別有抹茶味及提拉米蘇味
配埋六款𝗠𝗢𝗩𝗘𝗡𝗣𝗜𝗖𝗞雪糕
各款果漿,餅碎,朱古力粒等
絕對比得上出面賣緊閒閒地都要四五十蚊件嘅窩夫呢
另外凍櫃嘅迷你啫喱,水果杯
𝗖𝗛𝗘𝗘𝗦𝗘𝗖𝗔𝗞𝗘杯,𝗧𝗜𝗥𝗔𝗠𝗜𝗦𝗨杯等好值得一試
➜ 牛角包窩夫
➜ 香蕉新地
➜ 冷泡茉莉

Dinner
2022-09-09 5755 views
星期一至四,四點前入座,C餐同埋D餐買一送一。揀咗C餐。晏晝去食冇咩人。唔使同人迫。亦都唔會好多油煙。坐得舒服。地方感覺又乾淨。服務員態度好。有問必答,上菜又快。嘢飲唔係話好多,但有足夠嘅選擇。喺個雪櫃度自己攞。一坐低佢會嚟一盒牛肉拼盤,擺得靚靚囝囝可以打卡。仲會每一格都有張紙仔寫住係乜嘢牛。咁鍾意食邊一款之後就可以用QR code繼續嗌。但係其實所有牛,都冇咩牛肉味。唯一嘅優點就係唔會博嗰張紙,有返啲燒牛肉嘅質感。因為冇咩味,所有牛都差唔多未。睇個樣都唔差嘅,但唔好諗住出唔同部位嘅分別。除咗牛肉之外喺電話用QR code落單仲有豬肉,雞肉,海鮮,同埋啲熟食。平時食呢啲比較平價嘅燒烤放題一定唔會食佢哋嘅海鮮。但係叫咗隻蝦之後發覺又真係唔錯喎。唔會好霉。佢哋仲處理喎隻蝦,剪晒啲蝦鬚同埋跳咗條腸。雖然啲熟食唔係啲咩回本食物,但冇樣嘢都幾好味。全部都係新鮮做出嚟熱辣辣。好滿足。甜品方面,係我最期待想食嘅。佢哋有抹茶口味或者提拉米蘇口味嘅牛角包窩夫。無限食。仲可以更幾種唔同嘅movenpick 雪糕。另外仲有一個雪櫃載着好幾款唔同嘅蛋糕仔。我淨係試咗佢哋雪櫃入面嘅木糠蛋糕。好好味。整體來講牛肉
星期一至四,四點前入座,C餐同埋D餐買一送一。揀咗C餐。

服務員態度好。有問必答,上菜又快。

嘢飲唔係話好多,但有足夠嘅選擇。喺個雪櫃度自己攞。

整體來講牛肉質素唔係好高,但環境服務同埋整體食物都唔錯。仲要係買一送一平均每人$285 100分鐘。好飽好滿足.
2022-09-08
$285 (Lunch)
2022-08-30 868 views
午市c set買一送一想食肉干可以過嚟食下啲牛難食到食完頭盤就冇再叫過猪除左猪頸肉好少少其他都係垃圾以前仲有即整嘅牛角包窩夫食落去好鬆脆依家似係整定食落去又難咬全部野同啱啱開嘅時候差好多想食垃圾可以試下冇下次
午市c set買一送一
依家似係整定食落去又難咬
全部野同啱啱開嘅時候差好多
想食垃圾可以試下
冇下次
午市套餐燒肉 $109 價錢同區合理餐廳環境舒適,服務不錯,午市套餐燒肉份量多,可是最大問題是肉質數太差,無論牛肉豬肉都靭,第一次吃燒肉,吃了三份一已經不想再吃。在收費不變的情況下,建議份量減少一半,改善一下食物質素。
午市套餐燒肉 $109 價錢同區合理
Lunch
2022-08-19 1012 views
同屋企人再戰燒肉男,星期三晚市去食,4位七五折真係好抵食,服務態度又好⋯⋯ 本身唔知道啤酒任飲,好彩侍應姐姐話我哋知!老人家十分欣賞,疫情期間地方環境乾淨好重要,百吃不厭,確實不錯!今次再去食多咗燒雞泡魚乾,好味又可以送酒!除此之外,之前去食佢一定會上一盤蔬菜,雖然蔬菜都好新鮮,但唔係樣樣都會食,如果食唔晒又好浪費!今次佢哋話需要蔬菜先落單,呢啲安排真係唔錯,唔使焗食!甜品一向都係正嘅,所以點都要留肚食返幾球雪糕!記得要加Kitkat脆脆!試過兩次假期想去食但full咗,如果假期去真係要早少少訂枱!
同屋企人再戰燒肉男
,星期三晚市去食,4位七五折真係好抵食
,服務態度又好
⋯⋯ 本身唔知道啤酒任飲,好彩侍應姐姐話我哋知

甜品一向都係正嘅,所以點都要留肚食返幾球雪糕
!記得要加Kitkat脆脆

試過兩次假期想去食但full咗
,如果假期去真係要早少少訂枱!
2022-08-10
Dinner
2022-08-17 641 views
今次試了這個買一送一燒肉放題大約$300per one,食物種類選擇多,吉列炸蠔,烤雞泡魚乾,movenpick 雪糕…我重複點了幾次🤭🤭燒肉方面這樣的價錢質素是可以的,除咗一口牛柳粒之外其他也相當冧,另外佢提供了炸蒜蓉片和牛肉一齊食相當好味😋一間會絕對再返嚟食嘢放題。另外晚市清酒和啤酒也是任飲的😋
今次試了這個買一送一燒肉放題大約$300per one
另外晚市清酒和啤酒也是任飲的😋
2022-08-13 683 views
肉全部都係肉!呢度嘅燒肉放題真係好正好多嘢食🤤坐低就會上咗一個燒肉拼盤,有齊晒你嗰級食到嘅燒肉,我哋揀咗D套餐試晒咁多款💓肉味濃郁而且好新鮮,可以唔使燒咁耐~豬牛雞同埋一大堆海鮮,特別欣賞佢哋嘅小食同炸物都好多,同埋全部即叫即整好香脆,仲有個甜品部😍Tiramisu Croffle 超級酥脆好食🥰.Check out this all-you-can-eat Japanese bbq restaurant in Tuen Mun! We choose set D to try more of the meat type, including M6 and M7 Wagyu💓 the seafood were also fresh, with large variety of fried snacks and most importantly the freshly made tiramisu croffle🥰
2022-08-05 884 views
朋友介紹話呢間燒肉買一送一仲有和牛食 Book左4點但遲左到4點半先入座已經無左買一送一優惠但有八折(只限setC/D) 見難得入屯門就照食啦 setC埋單412 一位 頭盤黎嘅九格牛打卡一流 食物種類算多 熟食都有唔少 但味道方面麻麻 最值嘅係牛角窩夫加movenpick 雪糕 雪糕味道有6款 窩夫有tiramisu 同抹茶味 想講嘅係呢個雪糕位嘅職員態度都幾差下 完全唔想理你咁 😅 啲牛係最失望嘅 完全無牛味 望落個樣都唔差嘅 不過食落就…. 飲品都多選擇同埋有冷泡茶加分 平日呢個時候幾乎係無人嘅咁濟 當時全場得三枱 但接近離開6點幾左右就滿七成 如果係食到買一送一嘅話都ok嘅 但正價/八折就唔建議大家食
朋友介紹話呢間燒肉買一送一仲有和牛食
$412 (Tea)
2022-07-31 726 views
屯門新開一間日式燒肉,位於V City對面,店面非常寬敞。一開始店員會送上九宮格,款款肉類齊全,上至牛面夾都有,下至牛小排!餐廳亦有甜品師傅為食友,製作牛角包,超級好味!
屯門新開一間日式燒肉,位於V City對面,店面非常寬敞。

餐廳亦有甜品師傅為食友,製作牛角包,超級好味!

2022-07-16
2022-07-25 733 views
朋友話好想食燒肉,於是嚟咗呢間開張唔夠一年嘅燒肉放題店食~我地叫咗c set,種類好多,一開頭送嘅牛肉拼盤好靚,打卡一流。另外肉類款式好多,而其他海鮮同蔬菜都好食👍🏽不過最有驚喜嘅就係佢嘅甜品🍧我好鍾意食佢嘅牛角包窩夫,有抹茶同tiramisu口味,配埋movenpick嘅雪糕一齊食。雪糕有成6款味道,款式好特別,例如有意大利奶凍、法式焦糖燉蛋、檸檬青檸等等。真係好好食👍🏽另外一款甜品係香蕉新地,特別而且好味~👍🏽👍🏽
朋友話好想食燒肉,於是嚟咗呢間開張唔夠一年嘅燒肉放題店食~

2022-06-24 1116 views
個日午市做緊買一送一優惠嘅屯門燒肉男,特登同屋企人叫左好多牛,油脂分佈好好,入口即溶~ 仲有豬牛雞,蔬菜,海鮮,熟食等嘅選擇多甜品好好味,有甜品師傅即時製作牛角窩Movenpick雪糕,香蕉新地,種類算多大家都食得好開心,值得推薦,而且價錢可以接受
個日午市做緊買一送一優惠嘅屯門燒肉男,特登同屋企人
叫左好多牛,油脂分佈好好,入口即溶~
仲有豬牛雞,蔬菜,海鮮,熟食等嘅選擇多

大家都食得好開心,值得推薦,而且價錢可以接受

2022-06-14 1168 views
今日夜晩約咗全家人一齊去食飯提早慶祝父親節,我研究咗好耐就book咗呢間燒肉男食燒肉放題, 本身期望都唔係特別高,但即管一試,預約時都唔知道有長者優惠(計小童價錢)而且C餐以上仲有7折添; 食物質素Ok, 種類算多, 而甜品都好好味大家都食得好開心,值得推薦❤️
大家都食得好開心,值得推薦❤️
燒肉放題
2022-06-14
$350 (Dinner)
Celebration
Father's Day
燒肉放題
食呢間野已經唔係平 set c 8折430蚊侍應放食物係用扔嘅 然後聽到個侍應瘋狂跌野又再執上嚟衛生問題成疑去排隊拎雪糕個女人西口西面叫我排隊 但其實我本身係排緊 前面個男仔只係等緊食物讓我排先果個位又窄又迫 點解要整一個咁多此一舉嘅corner 落單嗌咪得?其實食物質素正常 甜品係好食 和牛正常份量都畀得好足 大部分食物都有水準但個頭盤其實都幾衰 畀大量唔係和牛嘅牛你食 但明明你嗌嘅係和牛餐雖然個頭盤唔差 但我個人係唔太鍾意燒一口牛 咁咪浪費食物?我會寧願食牛角b 餐起碼唔駛畀咁貴價錢仲要受啲高貴員工臉色
食呢間野已經唔係平 set c 8折430蚊

落單嗌咪得?

其實食物質素正常 甜品係好食 和牛正常
份量都畀得好足 大部分食物都有水準
雖然個頭盤唔差
但我個人係唔太鍾意燒一口牛 咁咪浪費食物?

我會寧願食牛角b 餐
起碼唔駛畀咁貴價錢仲要受啲高貴員工臉色