2023-11-11
Piccolo w/ Oat Milk ☕️🥛無諗到用植物奶都可以拉到幾靚嘅海馬圖案~👍🏼 同咖啡師講咗鍾意比較fruity 咖啡豆~最後作品如我所願😍Flat White w/ Oat Milk☕️🥛向來都鍾意飲奶嘅我都係時候收收手,因為近排腸胃麻麻。不過barista 哥哥好健談,傾傾吓就話俾植物奶我,等我可以照飲到有奶嘅啡,同見到拉花~ 講起拉花,佢喺咁細嘅杯,仲拉到線條咁清晰嘅心心❤️圖案,小弟表示欣賞!😆 講返杯啡先,話說我係冇同佢講自己係鍾意飲甘苦同厚身少少嘅豆,但佢自動波幫我沖咗⋯ 🤭 仲要啡豆油脂🫘夠多,做到一個好濃密嘅奶泡之餘,飲落去仲好順滑,啡味唔算苦又帶有回甘嘅after taste,為我疲倦嘅心情叉叉電⚡️!!地址:灣仔駱克道146-168號地鐵:灣仔站A出口
Piccolo w/ Oat Milk ☕️🥛
Flat White w/ Oat Milk☕️🥛