相信呢間韓式炸雞大家都識,之前食過覺得唔錯,今次再約朋友黎食邪惡野🥴。炸雞 & 焗雞 & pizza & 小食都只係每人$168(另加一),飲品係買一送一所以都相當抵食。最緊要係可以滿足我咩味都想食既心😋🤟🏻。用qr code落單好方便📱,仲有提供埋手套同叉方便食👍🏻。基本上每隻味都叫左一件試,上黎次次都係熱辣辣🔥,仲要係無骨既!好抵讚!🔅炸雞呢到係先炸雞後加汁,保持外層香脆,唔會浸到腍晒,仲要每隻味都分開擺唔會撈埋💮!炸雞外脆內嫩,啖啖肉,加埋唔同既醬汁真係perfect🥺🧡。甜酸同辣味就最王道既韓式炸雞,黃金鹹蛋黃超級邪惡,滴晒啲蛋黃汁出黎🤤,香草青檸幾fresh好特別🍋。🔅焗雞焗既細舊啲再滑少少,同埋無咁熱氣🌞。個人最鐘意蜜糖蒜香!BBQ香辣都真係辣辣地,幾惹味。🔅小食🔸紫菜薯條炸起熱辣辣,超熱氣但我鐘意💕!🔸芝麻菠菜🥬懶健康叫,不過加左芝麻同蒜撈菠菜就幾香,encore左幾次💚。🔸水冷麵酸酸地食2啖開胃少少意外地都唔錯😛。🔅提子特飲🔅菊花蜜特飲💬隔離有一枱係幾位男士,叫左成盤雞加pizza😂,可惜女仔食極有限,不過咩味都食到真係好滿足了🥰。門口入去嗰時見到仲有外賣送貨/自取,下

🔅炸雞
🔅焗雞

🔅小食
🔸紫菜薯條
炸起熱辣辣,超熱氣但我鐘意💕!
🔸芝麻菠菜🥬
🔸水冷麵
酸酸地食2啖開胃少少意外地都唔錯😛。
🔅提子特飲
🔅菊花蜜特飲

💬隔離有一枱係幾位男士,叫左成盤雞加pizza😂,可惜女仔食極有限,不過咩味都食到真係好滿足了🥰。門口入去嗰時見到仲有外賣送貨/自取,下次可以約朋友叫幾人set食😛。