2023-03-21
去開屯門市中心見到GU對出開左間朱古力店,見到係香港製造加精選歐洲原材料,作為朱古力控梗係要支持下😋。店內朱古力口味有極多,仲有朱古力乾果、脆片、手工朱古力啤酒等等,總有一款啱你✨。🔅SORRY ($168)呢款有香蕉奶糖同核桃玉米糖漿各2粒,朱古力好香滑,食落甜甜地,符合SORRY呢個傳意朱古力既concept 😍,食完咁甜既朱古力刻唔嬲啦。🔅 SORRY COFFEE依家買任何一款傳意朱古力禮盒,店家會送同款口味的傳意咖啡一包。所以送左呢款俾我🥺。飲落唔算好濃,有微微煙燻同nuts既香氣😋。🔅香蕉脆脆 ($128)香蕉乾好香脆,每塊沾上一半既黑朱古力醬,忍唔住令人一啖接一啖咁食😝。💬朱古力禮盒自用或者送禮一流,傳意朱古力仲有「Miss you」、「Wonderful」同「Goodbye」,適合唔同既時候替你向對方表達心意❤️。
🔅SORRY ($168)
🔅 SORRY COFFEE
🔅香蕉脆脆 ($128)