《親親大自然 隱世小cafe》最近疫情又反彈 出街食飯都有啲擔心米樂最近去啲少人嘅地方行發掘咗間隱世餐廳😆何時·何地聽個名已經覺得好有feel 😂餐廳旁邊有個池塘 仲種左棵大榕樹同花加埋個藍天 成個感覺好舒服餐廳嘅座位大部分都係室外 所以好天☀️去就最好啦!藍莓芝士蛋糕 $38賣相同味道都係正正常常餅底就比較鬆散🙈涼粉奶茶 $28原來涼粉配奶茶好夾無珍珠奶茶咁邪惡😈 呢間餐廳食物唔會好驚艷但環境真係加左好多分🤪適合想遠離煩囂或者打卡chill 下嘅你!😉何時 • 何地 (上水)上水河上鄉交通:上水站搭51K小巴到居石候公祠落車星期一休息 平日12:00-18:00 假日 10:00-19:00初級單車路線🚴🏻上水火車站 > 雙魚河 > 大水管 > 居石侯公祠 > 何時·何地 > 上水火車站高級單車路線🚵🏻‍♀️上水火車站 > 雙魚河 > 大水管 > 居石侯公祠 > 何時·何地 > 得月樓 > 馬草壟 > 上水火車站#mailokeat #mailokeat上水

《親親大自然 隱世小cafe》

餐廳旁邊有個池塘
仲種左棵大榕樹同花
加埋個藍天 成個感覺好舒服
餐廳嘅座位大部分都係室外
所以好天☀️去就最好啦!

藍莓芝士蛋糕 $38

呢間餐廳食物唔會好驚艷
但環境真係加左好多分🤪
適合想遠離煩囂
或者打卡chill 下嘅你!😉

何時 • 何地 (上水)
上水河上鄉
交通:上水站搭51K小巴到居石候公祠落車