位於家樂坊嘅位置,上到去先知原來都好多餐廳,好彩我哋6:00嚟到,如果唔係一定要排隊😎 我地嗌左全新甜品火鍋放題 ♥️哩度係用iPad點餐機,提供多款肉類選擇,仲要係高質牛,牛肉有三款,豬肉一款,羊肉一款,仲有唔同嘅魚類,豆腐等等,而自助取餐位置有唔同嘅選擇,唔同嘅醬汁,各款既菜類丸類菇類麵類,應有盡有,仲有小小嘅熱食,例如係碗仔翅炸饅頭,仲有唔少嘅甜品類,迷你蛋撻,葡撻,蛋糕仔,豆腐花,你講得出嘅打邊爐款式呢度都有,重點係真係擺得好乾淨。我哋嗌咗鴛鴦火鍋鍋底,梗係揀咗兩款都係養生嘅湯底,一上枱我哋即刻飲返碗,然後嗌咗高質牛,果然牛味相當濃郁🥹真係好Juice♥️♥️三款牛肉都試晒很不錯😝😝呢度啲魚類都好新鮮彈牙爽口,仲有陳皮魚蛋😍😍最後放晒啲菜菇丸,仲有烏冬麵,真係捧住個肚,食飽就到食甜品,超過20款甜品選擇 ,提拉米蘇,懷舊砵仔,自動Pancake機,我好鍾意食豆腐花,仲係熱辣辣好滑😍😍重點呢佢仲有思樂冰♥️♥️♥️好正呀。最後見到原來呢度仲有包房真係空間感好大♥️

最後見到原來呢度仲有包房真係空間感好大♥️