2021-07-05
1. Pancetta ($165)呢個pizza本來係bacon, egg and cherry tomatoes嘅組合,不過我唔鍾意食車厘茄,店員好helpful咁話可以幫我走咗啲車厘茄,所以我個pizza就得返煙肉同蛋啦🤣🤣🤣批面滿滿的tomato sauce同煙肉,再加蛋蛋喺上面,味道好夾!用磚爐柴火烤嘅手工薄餅喺香港好似都比較少見,薄餅邊脆卜卜,又香口,而家講起都想再食多次!2. Carbonara ($150)成日都覺得Carbonara係考緊一間西餐廳嘅基本功,好creamy好香,又足料,睇嚟除咗Pizza出色之外,其他菜式都無渣流灘喎(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)Lunch Set仲有買一送一,份量超多,食完飽到呆滯,真係好高CP值呀!!!!店員亦都超nice同friendly,絕對係有姿勢又有實際嘅意大利菜之選呀!٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و
2. Carbonara ($150)