今日嚟到尖沙咀theone支持同路人,見到收銀有口罩拎😷好揼本啊!二話不說叫咗超過$100嘅飲品!✌🏻·麻薯芝麻烏龍鮮奶茶買張好似一幅山水畫咁,好有詩意~鍾意食芝麻糊嘅人就一定鍾意呢杯野咁,有淡淡的芝麻香味,好似食緊涷芝麻糊咁~食埋麻薯有啲芋圓感覺,好好咬🤤🤤·焦糖芝士芒芒茶好重茶味,同我想像中嘅芒果沙冰唔同,似飲緊沙冰版嘅芒果水果茶🥭🤔唔完美但可接受(可能係同expectation有落差關係)·單式意球雪糕做特價,$25有一球。我地叫咗鐵觀音味🍦,炎炎夏日食杯雪糕簡直爽歪歪😌。雪糕香滑,而且鐵觀音味好濃,好似每一啖飲緊茶嘅Espresso咁,好rich☕️·良心店有錢出錢,有力出力,有派嘢飲!唔飲佢對唔住自己呀💛-麻薯芝麻烏龍鮮奶茶 | $39焦糖芝士芒芒茶 | $43 單式意球雪糕 鐵觀音味 | $25-茶墨 (尖沙咀)尖沙咀彌敦道100號The ONE 4樓L411號舖-

麻薯芝麻烏龍鮮奶茶

良心店有錢出錢,有力出力,有派嘢飲!唔飲佢對唔住自己呀💛
麻薯芝麻烏龍鮮奶茶 | $39
焦糖芝士芒芒茶 | $43
單式意球雪糕 鐵觀音味 | $25
茶墨 (尖沙咀)
尖沙咀彌敦道100號The ONE 4樓L411號舖
麻薯芝麻烏龍鮮奶茶