2018-09-19
屯門愈開愈多甜品店 各有特色呢間款式夠創新 仲有小食鹹點🤣唔怕成餐都食甜品太heavy😇.炙熱焦糖cream brûlée 日式梳乎厘班㦸 $78配自選雪糕一球 (曲奇🍪 海鹽 豆腐 芒果 香芋)梳乎厘班㦸有著適當的空氣感 但亦尚算實身 非常fluffy 近乎入口即溶😍.Oreo 流心朱古力梳乎厘鋪滿oreo 餅碎的梳乎厘 除了fluffy 口感外 內裏流心朱古力一湧而出😍 配上海鹽雪糕 微鹹的口味 清新非常😇.Tiramisu 日式梳乎厘班㦸 $86配上朱古力雪糕鬆軟又充滿空氣感 甜蜜滋味💕珍珠奶茶窩夫配雪糕 $64珍珠奶茶味嘅窩夫夠晒新鮮特別😍😍仲要連窩夫底都係用珍珠奶茶調配而成😍伴上珍珠 芋圓 地瓜圓 tiramisu 大福 更有咀嚼感❤️.香焗雞中翼配蜂蜜芥末醬 $32雞翼焗得非常之香口 表皮輕微薄脆的口感點配蜂蜜芥末醬 滋味非常🤤.酥炸雞軟骨 $32香脆可口 愈食愈過癮🤣份量仲好多😍.藍蝶豆花玫瑰荔枝梳打🍹 $22右手邊的一杯飲品 顏色七彩繽紛 漂亮非常💕表面鋪上不少玫瑰花🌹碎攪拌後飲用 不會過甜 非常清新👍🏻.藍蝶豆花芒果梳打 $22芒果配藍蝶豆花有另一種新感覺微酸的芒果味
炙熱焦糖cream brûlée 日式梳乎厘班㦸 $78
配自選雪糕一球 (曲奇🍪 海鹽 豆腐 芒果 香芋)
Oreo 流心朱古力梳乎厘
Tiramisu 日式梳乎厘班㦸 $86