2023-05-07
難得放假咁好天即興約朋友黎科學園呢間Hunky Dory Chill下😎餐廳位於科學園19W大樓2樓平台分左户外及室內用餐環境☺️食物選擇多元化👍🥗凱撒沙律以爽脆羅馬生菜🥬為主既凱撒沙律混和著香濃巴馬臣芝士同惹味煙肉碎及香脆粒粒面包☺️每啖都非常滋味😋🍟黑松露薯條飲酒最鍾意配香口野😜呢籃黑松露薯條就啱哂😌薯仔與黑松露醬好夾👍香脆度適中又唔會炸過龍☺️🍳All day breakfast 好豐富既All day 入面有德國香腸、煙肉、🥫茄汁焗豆、大啡菇、薯餅和牛油多士😊另外蛋可自選煮法😬我地就點左太陽蛋😊😅🍝三文魚菠菜忌廉汁闊條麵一大件三文魚柳煎到非常脆口🥳魚肉部分煮到剛剛順滑😊加上闊條麵上掛滿濃郁忌廉做的醬汁真係好creamy😋☕️Latte 咖啡味唔濃☺️拉花唔錯🥰打卡一流😎🍺London Pride 唯一的Draught beer夠凍係熱辣辣下飲返杯真係透心涼🥰
🥗凱撒沙律
🍟黑松露薯條
🍝三文魚菠菜忌廉汁闊條麵
一大件三文魚柳煎到非常脆口🥳魚肉部分煮到剛剛順滑😊加上闊條麵上掛滿濃郁忌廉做的醬汁真係好creamy😋 ☕️Latte
咖啡味唔濃☺️拉花唔錯🥰打卡一流😎
🍺London Pride