♡人均消費: $268▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️餐廳係由米芝蓮2星餐廳燒味部主廚開立,質素有保證,而餐廳全都都會不停燒製,真係做到新鮮岀爐,當中必定要食燒鵝飯!燒味飯呢間真心幾正👍🏻✨#紅燒乳鴿 💰$82紅燒乳鴿外皮帶點香脆,肉質鮮嫩而有嚼勁,幾香口。✨#燒鵝雙拼(叉燒、燒鵝)💰$128上枱賣相已經好掂,叉燒令立立,而燒鵝肉好肥美,啖啖肉,每一啖都充滿著肉香,同佢既醬汁完美融合,平時唔食飯嘅我都一定要送飯,一流🥹而叉燒就肥瘦適中,肉質軟腍,蜜糖味重,好味!✨#燒味雙拼飯💰$58燒腩仔皮好香脆🥰 入口脆卜卜,點上芥末醬,送飯一流。油雞都係啖啖肉,肉質好鮮嫩,入口滑嘟嘟,而且一啲都唔韌。▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️

♡人均消費: $268

▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️

✨#紅燒乳鴿 💰$82
紅燒乳鴿外皮帶點香脆,肉質鮮嫩而有嚼勁,幾香口。

✨#燒鵝雙拼(叉燒、燒鵝)💰$128

✨#燒味雙拼飯💰$58