2020-07-11 133 views
十二點半去到得返窗口Bar枱,坐咗一陣出面已經排長龍,想食嘅早啲去-坐窗口位比較尷尬,會同街外嘅人對望😶同埋個日嘅冷氣唔知壞咗定唔夠,坐窗口位好熱食到出哂汗🥵不過環境幾簡約幾chill-凱撒沙律冇咩特別,麵包碎唔脆好Un,可以唔洗叫意大利飯好creamy,不過唔係好夠味,撈埋芝士先剛剛好薯條必試❣️食唔停口,本身薯條有啲味粉,芝士夠多,但黑松露味就唔太出。不過價錢有啲貴,勝在份量夠大。黑芝麻拿鐵我同朋友一致認為,係淡咗稀咗嘅芝麻糊,似食緊芝麻糊多過飲緊嘢熱朱古力同老麥嘅熱朱差唔多味,唔係好濃個啲朱古力,個人就幾喜歡————————————整體來講,環境除咗真係好熱之外,都幾好坐。嘢食方面有待改善,嘢飲其實佢出名咖啡,Non coffee覺得冇咩必要試。可以一試但未必會反兜。
凱撒沙律冇咩特別,麵包碎唔脆好Un,可以唔洗叫
意大利飯好creamy,不過唔係好夠味,撈埋芝士先剛剛好
————————————
凱撒沙律