究竟金鐘呢個美食沙漠有啲咩好食?🧐我諗除咗Shake Shack都好似冇咩🤦🏻‍♀️~每日都勁多人排隊😱經過上次嘅教訓,今次冇再叫肥到濟嘅芝士薯條同埋甜到喊嘅港版奶昔,取而代之嘅係正常薯條同Lemonade🍟🥤,成個餐當堂正常晒🤘🏻!食埋佢地既Shroom Burger (寶寶食Double Shack Burger)就不得了:塊大烤菇連芝士用炸粉包住,咬落啲芝士仲熱辣辣 🔥,聽落唔錯,只可惜,個包overcooked,做到長長芝士嘅效果之餘仲帶陣燶味,扣晒分🧀🤦🏻‍♀️Lemonade就唔多講啦,好似普通檸檬水咁,唔太飲出梳打嘅感覺☹️😭~Btw店員換檯的速度好慢(塊面黑黑地),搞到等枱嘅時間好長,未食到都已經餓死左👹總結,依然冇改變感覺~伏味呢~未到要突登去囉,始終呢個價錢有更好嘅選擇🤭-Double Shack Burger | $77Shroom Burger | $66Fries | $27Lemonade | $37-Shake Shack金鐘金鐘道88號太古廣場一期1樓105A號舖-
Shroom  Burger

Double Shack Burger | $77