2020-08-30
《街市掃街小食大雜薈 🥳》———————————————-#師父仔 💕好似琴日介紹,其實街市都有唔少隱世美食,經濟又實惠,今日又來同大家介紹吓第二間啦~😝-呢個街市出邊平時夜晚到凌晨都有唔少街頭小食,可惜我個玻璃肚,好怕污糟,或者太油都好容易搞肚痛,但最近呢一個街市翻新,多咗唔少熟食舖頭,衛生又好食!😆-呢間主打腸粉,今次叫咗個蔥花蝦米腸同XO醬炒腸粉,超級嫩滑,皮薄餡靚,味道好香~🤗-火鴨絲碗仔翅超級好食,火鴨絲仲有連埋皮,食得出鴨香同少少油分,令到碗仔翅嘅口感非常豐富!-流心芝腿雞扒一拎到上手個外型好特別,係方形嘅,估佢唔到🤣炸雞扒完全唔韌,中間仲夾住芝士同火腿,推薦比食肉獸嘅朋友。-⭐ 參考價錢︰蔥花蝦米腸:$22XO醬炒腸粉:$22流心芝腿雞扒:$28火鴨絲碗仔翅:$25煎釀三寶:$10-🍌 抵deal 指數:9/10💰人均消費:$50
———————————————-
#師父仔 💕