2023-11-23 10 views
嗌左BBQ午市套餐♥️燒板腱肉好好味喔,肉質嫩、脂肪多,夾帶著筋,嚼啦佳,用黎BBQ就十分適宜,肉汁juicy❤️❤️生菜包住熱辣辣嘅燒肉真係好好食😍石頭飯,其實就係韓式撈飯,整法就係將飯同菜絲、泡菜、牛肉、雞蛋同韓式辣醬喺熱辣辣嘅石頭煲入面撈勻,最啱天時涼涼地既依家食既♥️仲有飯焦好吸引架♥️韓式牛肋骨湯,牛肋排骨經過長時間熬煮後,湯頭看似清澈,但飲起來卻是相當醇厚有深度,好岩秋冬季節飲用😘😘雪濃湯,是將牛頭、牛蹄、牛膝骨、牛胸肉以及內臟長時間熬制而成的。燉制出來的乳白色湯汁香醇濃郁、味道格外鮮美,我特別喜歡👍套餐仲包左飲品🥤好滿足好飽肚好好食♥️

套餐仲包左飲品🥤好滿足好飽肚好好食♥️