2019-04-10
.☕️ 西環絕對係咖啡控去不膩的好地方,沒有一式一樣的星仔太平洋,每間小店都有自己獨有的味道同特色🌟.💧店面細細主要售賣咖啡及少量輕食,麵包都係佢地自己焗誠意十足💗.🍡 Marshmallow Coffee($42) Ham and Cheese Croissant ($35).🍬棉花糖咖啡用牛奶咖啡做底,再用棉花糖舖面,所以大啖飲會有點層次感😋而且專登用細粒小小嘅棉花糖方便溶係咖啡入面🌟.🥐自家製牛角包好脆口,配芝士火腿係無得輸既,不過要盡快食,我哋影咗一陣相先食就凍左😢.🥤 Iced Caffe Latte ($38) 🥪 Parma ham sandwich ($53).🌞天氣熱就鐘意飲凍latte ☃️咖啡偏榛果氣味🌰濃郁程度剛好所以要快啲飲,因為冰塊一溶就會淡🥶🍞麵包是用很有嚼勁的法國麵包,配上極多Parma Ham 同芝士~好邪惡🤤❤️