《💖銅鑼灣玩味十足樓上餐廳🃏》今次嚟到大熱嘅Little Vegas⚡️,相信好多人都聽過㗎啦。餐廳係參考賭城拉斯維加斯嘅風格,所以有好多好創新嘅擺設,連menu上面都有啲memes㗎🤣,玩味十足,好得意!❤️今次試咗好多平時唔會叫嘅餐點,驚喜十足!😋😍😍1️⃣❤️‍🔥🍤 濃味嘢喇沙天使麵 $118 (9/10)聽個名都feel到有幾惹味!有好大嚿嘅蝦同魷魚🦑,配埋個汁,好上癮,食完想再叫多碟😛😛仲可以自己揀鍾意嘅麵添,有天使麵、扁意粉、意大利粉、長通粉🍝。2️⃣🥗🐖 泰式香煎豬頸肉沙律 $118 (8.5/10)煎到好香嘅肥美豬頸肉上面淋左泰式辣醬,食到我舔舔脷。😋😋配埋好新鮮嘅蔬菜🥬,食多啲都唔會膩~仲有我最鍾意嘅薯餅做配菜!✨✨3️⃣🧀🍄 焗原隻波特菇 $92 (8/10)雖然有啲貴,但係每一粒菇都好juicy,一切開啲汁就流晒出嚟😍😍!上面仲有拉絲芝士🧀,超邪惡!4️⃣🍓🫐 秘密花園水果茶 $68 (9.5/10)呢個真係超有驚喜!🥰🥰一送上枱就俾佢個size嚇親,有一個手掌咁大!😍味道都好清新香甜,甚至好飲過一啲手搖飲品舖嘅水果茶!入面有大大粒嘅士多啤梨🍓、奇異果🥝、藍莓🫐、火龍果~ 好飲之餘仲有
《💖銅鑼灣玩味十足樓上餐廳🃏》

1️⃣❤️‍🔥🍤 濃味嘢喇沙天使麵 $118 (9/10)

2️⃣🥗🐖 泰式香煎豬頸肉沙律 $118 (8.5/10)

3️⃣🧀🍄 焗原隻波特菇 $92 (8/10)

4️⃣🍓🫐 秘密花園水果茶 $68 (9.5/10)

呢個真係超有驚喜!🥰🥰一送上枱就俾佢個size嚇親,有一個手掌咁大!😍味道都好清新香甜,甚至好飲過一啲手搖飲品舖嘅水果茶!入面有大大粒嘅士多啤梨🍓、奇異果🥝、藍莓🫐、火龍果~ 好飲之餘仲有新鮮果肉,超滿足!啱晒食到飽飽地嘅時候飲~

5️⃣🥤🧡 荔枝梳打 $48 (8/10)

呢個就係平時會飲到好fresh嘅嗰種荔枝梳打~杯上邊仲要有餐廳嘅logo🃏,適合打卡~
——————————————————————-
📍Little Vegas(銅鑼灣)
銅鑼灣耀華街3號百樂中心25樓

𝓛𝓸𝓬𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷
#eateateat_cwb

🔅整體味道: 8.5/10
🔅服務態度: 9.5/10
🔅性價比: 8/10
🔅會唔會encore: yes

#hkfood #hkfoodie #food #foodie #foodblogger #hkfoodblogger
#eating #hkfoodlovers #hongkong #hongkongfoodie #hongkongfood #hongkongfoodblogger #銅鑼灣美食 #hongkongfoodguide #香港 #香港美食 #美食 #吃貨 #hkdessert #銅鑼灣 #黃店 #黃色經濟圈 #黃店地圖 #香港甜品 #香港加油 #foodiesinternationalchat #hkfoodies #香港餐廳推介