2025-01-29
👨🏻🍳WeBite Space📍灣仔港灣道灣景中心大廈B座1樓10室 「二訪了🤤簡單調味,食材新鮮,健康好味」 之前系九龍站食過,今次經開灣仔見到有,再食😝 呢間好似仲滋味,定系我餓🙈 今次試左佢地新出既👍🏻🍽️奶皮手工乳酪 $15/杯,勁好食!!🥲最上層奶皮,以為自己食緊雙皮奶,乳酪好惹味,系酸奶既味😋呢杯要再encore!! 👍🏻🍽️孜然烤雞扒套餐 $594個小盒子:雜糧飯 (口感軟糯煙靭,好似有黑糯米)粟米蒸水蛋 (蛋雖然吾系滑,但系好香蛋味)素炒雲南小瓜(翠玉瓜,夠味👍🏻仲好juicy!!)孜然烤雞扒(雞扒雖然吾算嫩,但系一D都吾榎🤤超惹味,送飯一流) 👍🏻🍵抹茶拿鐵(熱)甜度:正常(平時珍珠奶茶飲開正常糖🙈)呢杯又系好出色!!天氣凍飲一流🥹茶、奶比例半半,超好飲🥹 Webite雖然就咁望落去賣相吾算好吸引🤣又主打健康,比人感覺似味道好淡,但系食落真系有驚喜既,食材新鮮、調味簡單得黎系夠味,吾可以話好惹味,但系食落都幾滋味🤤份量細細地,又有小小飽腹感,幾岩女仔食🤤 #webite #webitespace #灣仔美食 #灣仔便當 #輕食之選 #健康便當 #arigato_灣仔
📍灣仔港灣道灣景中心大廈B座1樓10室
「二訪了🤤簡單調味,食材新鮮,健康好味」
之前系九龍站食過,
今次經開灣仔見到有,
再食😝
呢間好似仲滋味,
定系我餓🙈
今次試左佢地新出既👍🏻🍽️奶皮手工乳酪 $15/杯,
勁好食!!🥲
最上層奶皮,以為自己食緊雙皮奶,
乳酪好惹味,系酸奶既味😋
呢杯要再encore!!
👍🏻🍽️孜然烤雞扒套餐 $59
4個小盒子:
雜糧飯 (口感軟糯煙靭,好似有黑糯米)
粟米蒸水蛋 (蛋雖然吾系滑,但系好香蛋味)
素炒雲南小瓜(翠玉瓜,夠味👍🏻仲好juicy!!)
抹茶拿鐵(熱)
👍🏻🍵抹茶拿鐵(熱)
甜度:正常(平時珍珠奶茶飲開正常糖🙈)
呢杯又系好出色!!
天氣凍飲一流🥹
茶、奶比例半半,超好飲🥹
Webite雖然就咁望落去賣相吾算好吸引🤣
又主打健康,比人感覺似味道好淡,
但系食落真系有驚喜既,
份量細細地,又有小小飽腹感,
幾岩女仔食🤤