早二日預約好,當日8:30去到,等埋執枱就入得。雖然係平日都全場爆滿,枱與枱既空間都好闊,所以都唔會有好迫既感覺。四人食,試三味鍋,中間一定係清酒煮蜆,可自選二邊湯底,我地揀左東方美人同山藥牛乳鍋。前菜手撕雞 同柚子沙律二款都好味,手撕雞比較有驚喜,配 黃椒紅椒 有微辣夾住食好開胃一上鍋底,已睇得出同平時打邊爐既鍋底有分別「超。足。料」中間先由員工點火再加入湯底,蜆吸收晒清酒味,好正。美人鍋 內有半隻烏雞雪耳,牛乳湯 有很多山藥同雞脾菇,二邊都有大量紅棗之類既配料。賣相真係好吸引,可惜既係味道唔夠濃郁,比較清淡口味。中間的清酒已是最濃味既一個湯底。當日時令海鮮5款食到所有海鮮都好新鮮賣相好靚,可惜味道一般,沒有驚喜牛頸脊小雪花比較瘦,重牛味黑豚肉賣相同樣吸引,先滾熟再夾生青瓜食好食既另加左藥膳雞件份量應該有半隻,不錯 雞夠入味即炸響鈴大大條,熱辣辣快啲食,滾五秒好收手可惜湯底本身淡味,響鈴滾完變得更冇味...如果有配酸甜汁,應該會更出色有跟蔬菜籃。最後食埋甜品好味既豆腐味雪糕飽晒抵讚:沒有限時進食,環境很好,可以慢慢食吹下水冇急急收碟趕人走...

前菜手撕雞 同柚子沙律

當日時令海鮮5款
食到所有海鮮都好新鮮

賣相好靚,可惜味道一般,沒有驚喜

牛頸脊
小雪花比較瘦,重牛味

黑豚肉
賣相同樣吸引,先滾熟再夾生青瓜食
好食既

另加左藥膳雞件
份量應該有半隻,不錯 雞夠入味

即炸響鈴
大大條,熱辣辣快啲食,滾五秒好收手
可惜湯底本身淡味,響鈴滾完變得更冇味...
如果有配酸甜汁,應該會更出色

有跟蔬菜籃。

最後食埋甜品
好味既豆腐味雪糕
飽晒

抵讚:沒有限時進食,環境很好,可以慢慢食吹下水
冇急急收碟趕人走...