「台風🌀」再度襲港⚠ 台灣🇹🇼 人氣過江龍 <鮮芋仙> 以芋圓仙草🌿為香港🇭🇰帶黎黃色風暴💨人氣主打芋圓同招牌仙草🌿真心好大碗🥣 1️⃣碗絕對夠2️⃣個人開心Share🥳 料又充足😋 仲要台灣直送🇹🇼添~記住早d搵位再去counter落單📝喇😆<招牌仙草🌿沙冰🍧>面層係滑嘟嘟⛷既仙草凍🌿 底層就係透心涼😌既仙草沙冰🍧 就咁食已經有好強烈好香濃既仙草🌿味道 唔似係就咁用普通用水仲可以淋上淡奶🥛 感覺有少少似食緊涼粉😋 配合埋勁有嚼勁、質感Q彈既芋圓😬 煙煙韌韌,口感勁豐富😃 勁爽勁清甜😋 夏天消暑一流🤤 <冰芋圓2️⃣號>地瓜🍠 、薏米、迷你珍珠、芋圓再加埋沙冰(幾有仙草味道🌿)既組合,口感同樣好豐富😌 加左地瓜🍠同薏米感覺真係幾似飲糖水既味道😃

<招牌仙草🌿沙冰🍧>
招牌仙草沙冰

<冰芋圓2️⃣號>

2019-12-10
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner