近日係銅鑼灣比我發現有一間不求回報,蝕住黎賣既。堪稱史上最抵食既龍蝦套餐?性價比高到有少少信唔過,於是今日親身去驗證一下,果然真係只需要88蚊就食到,你無睇錯呀,係真係88蚊咋。利申左先,我唔係打手。不過呢個價錢仲要唔洗加一底下,作為抗疫既動力,絕對值得一試呀!👇📌Lunch · Special -♦️ Boston Lobster Set - $88▪ Quinoa Salad -▫ 套餐先黎個新鮮既「有機藜麥沙律」開開胃先,藜麥有豐富既膳食纖維,可以話係Super food入而既王者。配搭沙律係最好不過,而加左黑醋汁入口酸酸甜甜,唔錯。▪ Mushroom Soup -▫ 跟手就有「蘑茹湯」暖下個胃呀,配搭黑松露醬係面,入口陣陣香味,飲落質感幼滑,之後既主菜做好準備。▪ Boston Lobster · Spaghetti -▫ 輪到期待已久既「芝士焗波士頓龍蝦 ·忌廉意大利粉」,龍蝦肉身睇落好新鮮,煮既時間唔會太耐,所以肉質食落相當爽彈;而加上芝士係表面,焗出黎帶少少焦香,係我鍾意既程度。而意粉份量都算多,口感creamy,認真抵讚!▪ Iced Latte -▫ 一杯Iced L
近日係銅鑼灣比我發現有一間不求回報,蝕住黎賣既。

堪稱史上最抵食既龍蝦套餐?性價比高到有少少信唔過,

於是今日親身去驗證一下,果然真係只需要88蚊就食到,
你無睇錯呀,係真係88蚊咋。利申左先,我唔係打手。

📌Lunch · Special -
♦️ Boston Lobster Set - $88
▪ Quinoa Salad -

▪ Mushroom Soup -

飲落質感幼滑,之後既主菜做好準備。

煮既時間唔會太耐,所以肉質食落相當爽彈;而加上芝士係表面,

▪ Iced Latte -

▫ 一杯Iced Latte配上就係呢個套餐既完美終結,
的確驚喜十足。對我黎講,絕對值得再返黎。
2020-08-17
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$88 (Lunch)
  • Boston Lobster Set