男朋友就最鍾意食啲Creamy同甜甜地嘅嘢,所以佢就叫左個"黑白牛牛"🐮大家唔好以為係有牛肉呀,佢其實係個牛角包夾住一大舊棉花糖,面頭仲有啲朱古力醬同糖粉,諗起都邪惡🤤不得不讚下啲棉花糖有口感得黎唔痴喉,食多少少都唔怕。依然怕膩嘅朋友仔,可以食埋旁邊嘅士多啤梨🍓,食甜品嘅同時有啲酸野中和下都唔錯架!另外,我地仲叫一杯招牌飲品"8cm凍朱古力"。面頭嘅Cream軟綿綿,飲落去甜度適中,唔會好膩,幾好飲,同牛角包一齊嗌都係一個唔錯嘅配搭~‼️而成日怕肥嘅女朋友就毒毒咁叫左杯Iced Americano,無野做咪飲下齋啡消消腫囉 ‼️ 👉🏻👈🏻珍惜同愛嘅人一齊既時間,係cafe渡過一個美好嘅時光😋

珍惜同愛嘅人一齊既時間,係cafe渡過一個美好嘅時光😋
黑白牛牛
黑白牛牛