其實人既內心世界本來就有一份孤獨感,而唯一能夠取代呢種感覺既係朋友…又或者你又試下認住呢隻猩猩印記,以印相認,起碼會搵到大家曾經一齊食過呢間餐廳既同路人,彼此不再孤單…👇📌M A I N - ▪️ CHIMPZ Dice-Cut Sirloin Steak · Poke Rice Bowl - $108▫️ 黎呢到一定要試試招牌蓋飯,我就揀左呢個「粒粒西冷·猩猩蓋飯」,一個蓋飯包哂青瓜、玉子、紫菜、木耳、車厘茄、沙葛。整體色彩豐富,賣相相當吸引,加上粒粒西冷肉,食落質感嫩滑,而隨餐附送麻醬、鯖魚汁,鍾意邊款就撈埋一齊食,夠哂惹味。📌P A S T A -▪️ Spaghetti Porcini · Italian Black Truffle Sauce - $108▫️ 另一主打「意大利黑松露·牛肝菌意大利粉」幾有驚喜,chef落左大量牛肚菌,濃香得黎又有咬口,加上滿滿既黑松露香味,食落又唔會太膩,唔錯。📌Combo · Special -  ▪️ Daily · Soup - ▪️ Garden · Salad - ▫️ 只要加$38就可以有個combo set,包括是日餐湯、沙律、凍飲或熱飲,四
其實人既內心世界本來就有一份孤獨感,而唯一能夠取代

呢種感覺既係朋友…又或者你又試下認住呢隻猩猩印記,

以印相認,起碼會搵到大家曾經一齊食過呢間餐廳既同路人,

彼此不再孤單…👇

📌M A I N -
粒粒西冷·猩猩蓋飯

一個蓋飯包哂青瓜玉子紫菜木耳車厘茄沙葛。整體色彩豐富,
粒粒西冷·猩猩蓋飯

賣相相當吸引,加上粒粒西冷肉,食落質感嫩滑,而隨餐附送麻醬
鯖魚汁,鍾意邊款就撈埋一齊食,夠哂惹味。

📌P A S T A -
意大利黑松露·牛肝菌意大利粉

▫️ 另一主打「意大利黑松露·牛肝菌意大利粉」幾有驚喜,
chef落左大量牛肚菌,濃香得黎又有咬口,加上滿滿既
黑松露香味,食落又唔會太膩,唔錯。

📌Combo · Special -
▪️ Daily · Soup -

▪️ Garden · Salad -
田園·沙律

▫️ 只要加$38就可以有個combo set,包括是日餐湯沙律
凍飲熱飲,四揀二,我就揀左「紅菜頭·忌廉湯」同埋「田園·沙律」。
紅菜頭·忌廉湯

前者入口順滑,紅菜頭夠清甜,幾好飲;而後者沙律相當清新,
沙律菜口感爽甜,仲有落左好多青瓜,整體豐富。
2022-07-20
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$150 (Dinner)