住呢區咁耐,平時好少食「咪咪」,因為燒味鍾意食义燒同燒肉多,好少食鷄。同埋平時好少寫茶餐廳食評,因為頹飯冇乜好寫。點知有一日諗唔到食乜,見呢度lunchtime快手,所以試吓個招牌菜「鹽焗雞髀飯」同「油雞髀飯」,冇諗過有意外驚喜,好得!! 我屋企人仲笑話佢其他嘢食都係普通,但唔知點解個雞飯咁出色!!鷄肉多肉同滑,好入味,性價比好高,冇諗過佢個鷄質素出色過泉章居,用外賣app order外賣自取價錢仲要好抵,其他地方買一盒呢度可以食兩盒。搞到我上癮突然鍾意食鷄,連續食咗幾日lunch。另外要超讚佢地嘅「檸樂煲薑」,因為作感冒病病地,周圍搵檸樂煲薑,好彩佢哋有,冇諗過佢地咁捨得落咁多薑,跟餐仲要唔洗加好多錢。其他食物真係頹飯,但「鹽焗雞髀飯」同「油雞髀飯」,「檸樂煲薑」好有驚喜,好味,推介!!

同埋平時好少寫茶餐廳食評,因為頹飯冇乜好寫。

鹽焗雞髀飯
油雞髀飯