2024-07-05
朋友住喺旺角,佢每次返工都會經過呢間「HeSheEat」嘅西式咖啡店,佢每次見我都會勁推介同讚賞🗣️呢間店。今日天氣好好,就同埋男朋友🧍🏻一齊去度過一個愉快嘅午後。🛑松露蟹肉牛油果番茄莎莎墨西哥餅🛑首先黎到松露蟹肉牛油果番茄莎莎墨西哥餅,松露嘅香氣搭配蟹肉🦀嘅滑嫩,口感豐富又層次分明,真係食過嘅最正墨西哥餅啊🤤🤤!絕對係人生必食之一!🎶🎶CP 值:🔋🔋🔋🔋🔋💢香煎帶子黑松露忌廉燴扁意粉💢再嚟就係香煎帶子黑松露忌廉燴扁意粉,我一定要提一提。帶子🍱香煎得剛剛好,入嘴即溶,加上燴扁意粉,滋味更加出眾!呢款係我已經愛上佢😻,一定要試試睇。CP 值:🔋🔋🔋🔋🔋「HeSheEat」,已經成為我最愛的咖啡店之ㄧ。佢坐落喺人潮洶湧,好多靚店嘅旺角黃金地段💫,佢獨特嘅美食同悠閒嘅環境,每次都會安撫煩躁嘅心情。我會時常探望佢,CP 值爆炸🔋🔋🔋🔋🔋。無論一個人享受咁潮嘅食物,定係與朋友們分享這個愉快的午餐時光都再好不過
CP 值:🔋🔋🔋🔋🔋 💢香煎帶子黑松露忌廉燴扁意粉💢再嚟就係香煎帶子黑松露忌廉燴扁意粉,我一定要提一提。帶子🍱香煎得剛剛好,入嘴即溶,加上燴扁意粉,滋味更加出眾!呢款係我已經愛上佢😻,一定要試試睇。
CP 值:🔋🔋🔋🔋🔋