2021-06-26
鐘意打卡既你記得睇落去❣️ 呢間絕對係環境取勝既餐廳🤍 舖頭整體以藍白色為主,令小編不禁諗起希臘愛琴海🤭 餐廳無論係裝修、檯凳、又或者餐具既風格都好優雅☺️ 建議想打卡既要提早book窗口位,影相就最靚喇~💙🌟 Royal Blue Rose Cream Cake ($88)餐廳主打純素生酮蛋糕🌱 小編係為左賣相而order既🤣 玫瑰花香味道都幾濃下🌹 有夾雜earl grey既茶香,非常match🍰 可惜就係偏貴左少少🤭🌟 Granola Greek Yoghurt Bowl ($72)呢個乳酪絕對啱大家影相打卡🥣 但味道方面,小編就覺得太酸,即使撈埋雜莓同麥片都偏酸🥲 如果有返d蜜糖應該會好好多🍯🌟 Jupiter Berries ($52)呢杯飲品靚得黎都幾解渴🍹 果香味都幾重,如果選擇凍飲小編都推薦大家order呢杯😆🌟 Rose Red Tea Latte ($44)呢杯飲品有微微玫瑰花香味,咖啡泡沫上都有幾塊花瓣作點綴🌹 小編就覺得整體味道不過不失啦。味道:🌕🌕🌕🌗🌑環境:🌕🌕🌕🌕🌗價錢:🌕🌕🌕🌖🌑
🌟 Jupiter Berries ($52)
🌟 Rose Red Tea Latte ($44)
味道:🌕🌕🌕🌗🌑
環境:🌕🌕🌕🌕🌗