店舖色彩好繽紛,好有童話世界嘅感覺🎠 同其他店舖形成強烈對比下就被吸引咗入去!店舖內用唔同嘅軟糖做裝飾,真係令人無法抗拒🧡✨榛子朱古力,焦糖燉蛋 ($95)雪糕櫃內擺放着多達20種不同口味嘅意大利雪糕,平時比較少見到咁多口味。款款睇落都好吸引,好想試晒🤤 最後揀咗兩隻味,榛子朱古力🍫同焦糖燉蛋🍮 仲可以揀兩款糖果碎同一糖漿!🍫榛子朱古力呢種配搭本身就冇得輸🤩 雪糕嘅朱古力味濃,仲帶出淡淡嘅榛子味。有種食緊繽紛樂嘅感覺!🍮焦糖燉蛋食落口有種驚艷嘅感覺,令人意外!口感豐富,食到濃濃嘅焦糖味。估唔到焦糖燉蛋都可以成為雪糕嘅味道,覺得好好味😋 🧡兩款糖果碎揀咗曲奇碎碎同棉花糖,因為唔想糖漿影響到雪糕嘅味道,所以冇揀到。🧡最後店員再裝飾個雪糕,變到好靚!😍———————————————————————🌼評分:5個🌕為滿分🫧味道:🌕🌕🌕🌖🫧環境:🌕🌕🌕🌕🫧性價:🌕🌕🌕🌘🫧回頭:🌕🌕🌕🌗⏰限時:NA

✨榛子朱古力,焦糖燉蛋 ($95)
榛子朱古力,焦糖燉蛋

🍫榛子朱古力

🍮焦糖燉蛋

🧡最後店員再裝飾個雪糕,變到好靚!😍

———————————————————————
🌼評分:5個🌕為滿分