呢間位於屋邨入面嘅任食雞煲一位得$198🤯喺食雞煲動輒都要二百幾嘅年代,實在難得,而質素都唔差,去嗰頭嘅話,係一個幾好嘅選擇🥸環境:幾熱鬧,但係唔會好擠逼,檯嘅空間都幾大,同朋友嚟食飯就最啱了😚食物:🔵主食首先佢會畀大家揀一人三串串燒嘅,有肉、海鮮、蔬菜、丸類,串燒偏甜辣,都燒得好香,我最鍾意芝士扇貝,芝士嘅奶香同扇貝好夾🥰🥰🥰🥰之後就係雞煲,我哋嗌咗小辣,但係對我嚟講都係有啲辣得滯🙌我一路食一路狂飲水,花椒好夠麻,我瞬間變成東成西就嘅梁朝偉!🥵🥵🥵但係雞件幾滑嘅,係好食嘅雞煲,就算咁辣都停唔到嘴🫣之後火鍋湯底我哋就嗌咗花膠雞湯啦,好大嚿花膠,啱晒我呢啲日漸憔悴嘅老人家🧑‍🦳打邊爐仲可以美顏下唔錯嘅👩‍🦳我幾推薦魷魚片,店家有喺魷魚片上面界咗幾刀,令到魷魚煮完出嚟煙韌又唔會咬唔斷👍而其他火鍋應有嘅配料都應有盡有,幾高質⚪️飲品都有唔同嘅飲品,有啲無糖茶,清涼爽等,好適合打邊爐!評分: 🌕🌕🌕🌕🌗回頭率:🌕🌕🌕🌓🌑——————————👭🏻人數:4💵人均:$198🍽份量:飽到飛起⏱到達時間:18:00⏳等候時間:0min——————————

食物:
🔵主食

⚪️飲品
都有唔同嘅飲品,有啲無糖茶,清涼爽等,好適合打邊爐!
評分: 🌕🌕🌕🌕🌗
回頭率:🌕🌕🌕🌓🌑