食串燒既心癮起🤩❤️‍🔥就約左男朋友去尖沙咀棉登徑睇下去邊間試下🤭一入棉登徑就見到呢間日系感滿滿既居酒屋⛩非常方便搵易!居酒屋以木系為主,環境舒服企理,冷氣充足,行到出汗既我即刻覺得好爽呀😆店員安排我地坐吧台,位置唔係好大,但好處係可以近距離觀賞師傅烹調,好正❤️❥ 芝士流心蛋大啡菇 $68極極極推介✨特別係芝士控🧀😆芝士燒到半溶狀態,好邪惡‼️大啡菇好厚身,咬落去極多汁,菇味香濃🍄❣️芝士同大啡菇之間包住左隻流心蛋🤩滿滿既蛋汁湧出🤭簡直係一次過滿足三種味道同口感,而且好夾😛❥ 日本花魚一夜干 $128比想像中大條🤩燒得好香口,有啖啖既鹹香味,魚肉嫩滑多汁!可以加埋旁邊既青檸汁同醬油,更加突顯魚既鮮味🐟❥ 自家制免冶雞肉棒 $48食串燒必點免治雞肉棒🥰肉嫩而且有碎軟骨既口感~每啖撈埋溫泉蛋蛋黃一齊食,perfect!!❥ 雞皮 $36❥ 雞尾 $38❥ 雞腎 $38❥ 雞肝 $34❥ 日本赤雞翼 $34❥ 雞心喉 $36雞翼控表示好喜歡日本赤雞翼💫雞皮燒到脆卜卜,皮脆肉嫩多汁!雞腎食落好爽口,雞尾第一次食,油香十足😋雞皮好脆口,叫左兩份,送酒一流🍻❥ 豚肉露筍卷 $42❥ 五花腩 $38五花腩
食串燒既心癮起🤩❤️‍🔥
就約左男朋友去尖沙咀棉登徑睇下去邊間試下🤭
一入棉登徑就見到呢間日系感滿滿既居酒屋⛩非常方便搵易!

❥ 芝士流心蛋大啡菇 $68
極極極推介✨特別係芝士控🧀😆
芝士燒到半溶狀態,好邪惡‼️
大啡菇好厚身,咬落去極多汁,菇味香濃🍄❣️

❥ 日本花魚一夜干 $128

❥ 日本赤雞翼 $34
❥ 雞心喉 $36

❥ 豚肉露筍卷 $42
❥ 五花腩 $38
五花腩肥瘦均勻,加左梅醬,中和左本身既油膩感,食落更加惹味👍露筍好爽口又多汁,連埋豚肉一齊食味道好夾,清爽之選🤣

❥ 厚牛舌 $52
❥ 牛小排 $58
牛舌又係必叫🤭係厚切架‼️食落有口感但唔會韌,肉汁豐富,黑椒調味岩岩好,高質❤️牛小排肉質軟腍,牛味香濃,好食!

❥ 焦糖菠蘿 $32
❥ 粟米 $28
食串燒都要叫返d蔬菜類🫶🏼 特別推介焦糖菠蘿🍍😛菠蘿面有層焦糖,咬落有少少脆口,菠蘿鮮甜多汁好鬼正😚

❥ 靜岡密柑梳打汽水 $48
❥ 富士山柚子梳打汽水 $48
兩支都係日本直送飲品💗
好大支,飲極都仲有🤭
特別喜歡柚子味,好清新而又唔會太甜!
2022-07-26
Type of Meal