2021-01-26
位於尖沙咀嘅·只Zi cafe·經常full book🥺 👧🏽今次提早訂位終於試到啦💕上到去發覺空間比想像中細👀裝修簡約清新 好有屋企嘅感覺🤣平日中午walk-in都有少量座位~🔸黑松露薯條($58)🔸鹽燒蟹棒明太子白菌貓耳朵($98)🔸泡沫鮮奶焙茶☕️<熱>($58)🔸泡沫鮮奶朱古力🍫<熱>($60)貓耳朵意粉最有驚喜💕醬汁好豐富好creamy 調味啱啱好 夠惹味又唔會太咸/辣😋 蟹棒如果大件少少更好🙈薯條份量適中 每條薯條都沾滿黑松露 不過味道唔太突出 主要靠個黑松露醬👀飲品分別叫咗焙茶同朱古力鮮奶🥛兩杯嘅味道可以再濃啲🙈 價錢都唔平 不過勝在熱飲好大杯🤣拉花都幾靚本身想試埋個waffle 可惜去到已經賣曬🥺得番蛋糕 有點失望...整體驚喜不大👀環境就幾舒服 梳化位夠闊落😆(順帶一提✍🏼 由於餐廳只有兩位店員 繁忙時間可能要等耐少少 落單同俾錢都要自己行出去講🤫 而且餐廳本身並冇內設洗手間 舊式樓宇衞生又一般 呢點就爭啲🤧)---------🍴食物:3/5🏝環境:3/5🛋服務:2.5/5 💲價錢:3/5💥翻兜指數:2.5/5✨CP值:3/5
🔸黑松露薯條($58)
🔸鹽燒蟹棒明太子白菌貓耳朵($98)
🔸泡沫鮮奶焙茶☕️<熱>($58)
🔸泡沫鮮奶朱古力🍫<熱>($60)
---------
🍴食物:3/5