2018-09-29
夏捌月竟然新開左來荃灣😍覺得係一間十分用心的西餐,每次都有驚喜🌟 自從係元朗食過後,一食難忘🤤🔸最愛🦀松葉蟹肉蟹膏意粉😍一黎聞到勁香蟹味,啖啖都係蟹肉,每次來都會食,必食指數爆晒燈😆🔹原隻焗德國豬手🐷 超大份,大過塊面😂 外脆內軟,又唔會太鹹,拍得住係德國食過的HB,一d都唔難切,仲要唔貴🤤不過都見有人話食過太硬咬唔開, 甘睇緊水準可能會有d參差, 呢方面可能要改善, 但我食果次就冇呢個問題~🔸美國特級牛肉眼扒🐮塊扒長過手掌✋油脂分佈平均,叫了五成熟岩岩好🔹慢煮柳西蘭菲力牛柳(同樣點了5成熟)好多慢煮的牛肉都會韌,但佢保持到嫰滑肉質,仲鎖住了肉汁,值得一戰🔸黑毛豬火腿凱薩沙津連前菜都一樣認真,油脂分佈平均🔹甜品:Cheese cake 🍰 好食又睇得☺️ ✔️套餐價$498起都好抵食,因為實在好多野食,但覺得2人會食唔晒😂
覺得係一間十分用心的西餐,每次都有驚喜🌟
自從係元朗食過後,一食難忘🤤
🔸最愛🦀松葉蟹肉蟹膏意粉😍
🔹原隻焗德國豬手🐷
🔸美國特級牛肉眼扒🐮
塊扒長過手掌✋
油脂分佈平均,叫了五成熟岩岩好
🔹慢煮柳西蘭菲力牛柳(同樣點了5成熟)
🔸黑毛豬火腿凱薩沙津
連前菜都一樣認真,油脂分佈平均
🔹甜品:Cheese cake 🍰 好食又睇得☺️
Other Info. :
✔️溫馨提示:唔係peak hour去都好full, 建議先訂位