2019-05-12
好耐無食過放題了!呢間放題見網上評價唔錯,位置係佐敦又都算就腳,就約埋朋友黎開餐~一坐低,就開始嗌野食,呢度比較先進,係唔洗畫紙,直接用手機QR Code就可以落單見好多人都有嗌醬油蝦同韓式活章魚刺身,梗係都要試下。第一次食醬油蝦,無我想像中咁鹹,仲食到蝦既鮮味,不錯~活章魚之前係韓國食過,估唔到呢度既章魚仲生猛過我上次食既,超新鮮,建議唔怕既人可以嗌黎試下有韓式野食,亦都有日式野食,嗌左一堆壽司同刺身,個人覺得火灸系列最好食~串燒要左牛舌、雞肉棒、蕃薯仔,牛舌好食,肉質唔錯,香而不韌!!!炸雞做得都幾好,仲keep到肉汁,配埋個醬汁,有少少甜味,好韓風同埋佢呢度好好係全部野食都可以一件咁上,包括炸雞、餃子個啲,可以控制返個份量,無咁容易飽,可以試多幾款野食,我覺得好貼心~飲品、甜品真係好多選擇!!最驚喜係有麻糬同馬卡龍,仲有勁多味揀!!!我食個個抹茶味既麻糬裡面係流心既,幾濃抹茶味,正另外仲有個雪糕雪條櫃,都有好多選擇,不過我太飽所以就無食到喇~
第一次食醬油蝦,無我想像中咁鹹,仲食到蝦既鮮味,不錯~